[Bursa MT] delmece piknik gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel olmuş abi ya kaçırdıgıma uzuldum resimleride gorunce şimdi gitarını ve sesini dinlemek için gelcem sırf gemliğe
-
arkadaşlar hızınıza yetişilmiyor maaşallah
en kısa zamanda en fazla gezi yapma rekoru kıracaksınız...Tekerlerinize sağlık devamı gelir inşallah nice gezilere
-
yine süpersiniz ya güzel bir geziye imza atmışsınız
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
amının etler harıka gozuktu gozume...dogada muhtesemmıs yanlız...allah keyfınızı bozmasın arkadaslar
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
güzel gezi olmuş arkadaşlar..
-
-
Cansu kardeşim resimler için eline emeğine,dün akşam içinde gitarına sağlık;ne güzel yine senin kulağa hoş gelen gitarının sesine düne gittim sanki. .Hoş bir gezi kaçıranlar için yeniden yapalım Haydi Bursa M(es)t.
-
-
-
arkadaşlar süper bir gezi olmuş. zaten daha farklı düşünemezdim. inşallah havalar düzelince aynısını ya da benzerini tekrar yaparız. BURSA MT yine yakmış kavurmuş maşallah
-
İçmişim hovardayım
24 ayardayım,
Her pazar yollardayım ,
hayda rinana haydaaaa..........
-
tam sorcaktım bursalılar pazar naptınız diye başlığı yeni gördüm hepinize kazasız sürüşler Bursa Grubu
-
abi güzel odluda engin abinin dediği gibi bu fotocular pek bi tehlikeli ben orda elimi savuruyorum art niyetli yorumcularda birleşince
bu işte
-
çekemeyenler çatlasın çakabey ciim.bu arada hatırlatırım,gezinin konser alanı evim cafede, enginimin istek yaptığı parçayıı (şebo - yağmurlar) kimin için istemiş olabilir acep.düşündürücü... öpüyorum canım benim..
-
Resim paylaşımınız için teşekkürler
-
Sağolasın Cansu yine yırttık konu açmaktan,keşke haber verseydin,uğraşlara başlamıştım ama neresinden dönülse kardır tabii...
Uyan ey topik!Hayatımın en güzel rekor gezisiydi (Bilecik gezisinden bile güzeldi) Delmece yolu manzarasını ben internette bile görmedim...,
Baştan sona mükemmeldi,önceki gezilerde daha çok yol yapıyorduk oysaki şimdiki gezide,müthiş manzara,dağ,deniz,mangal,piknik,gitar,şarkılar,çek ilen halaylar,voleybol topuyla uçarak ve düşerek yapılan komik vuruşlar,espri,kahkaha,ihtiras,aşk(motorlarla alakalı) herşey vardı,ya nebileyim pembe dizi gibi bir geziydi...
Gelen geçen 1000 cc lik motorlular bile aramıza katılmadan edemediler...Bunlar mayyakmı bu kriz ortamında bu kadar eğleniyo bi bakalım diyen yanımıza uçtu...
Ya hele o Cansu'yu dinleyince şok oldum,bu kadar profosyonelini beklemiyordum doğrusu...Hani orda bir grup kız olsa kesin "Cansu benimle evlen" diye yakasını paçasını yırtardı...Kendimizden geçtik..Arkadaşlar kesin bunun tekrarı çekilmeli...
Ben bu gezi için emeği geçen Haldun-Selin,Cansu,Orhan Süha ve eşine sonsuz teşekkürler diyorum.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
tam sorcaktım bursalılar pazar naptınız diye başlığı yeni gördüm
hepinize kazasız sürüşler Bursa Grubu
emrahkrm adlı üyeden alıntı
arkadaşlar hızınıza yetişilmiyor maaşallah
en kısa zamanda en fazla gezi yapma rekoru kıracaksınız...Tekerlerinize sağlık devamı gelir inşallah nice gezilere
Teşekkürler darısı diğer il gruplarına
(Nazar değmesin Bursa-MT)
-
Çakabeğ, Cansu, Orhan reiz kardeşlerim benim yol yapasım geldi sizinle. Bu hafta yağ stoğu yapayım bari Memet abi ile Ufuk sonradan mı katıldı size??
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Kardeşim Eline Sağlık Cok Güzel Kurgu Yapmışsın Ama O Güzel Sesinide Video Falan Koysaydın Faruk Abi Sen Yaparsın Bi şeyler.cansuyu ünlü Yapalım Tanıdık Bi Sanatcı Arkadaşımız Olsun Bari(ne Kadar Hayinim Cansu ünlü Olsunki Bende Menajeri Olacam 50 Ytl
Katılamayan Gelemeyen üşenen Arkadaşlar Için Gezinin Tekrarı çok Yakın Zamanda:p Nanik Nanik (aslında Cok Güzel Bi Foto Vardı Ama Ayıp Olur Diye Koymadım Mami Sen Anladın Gecen Mailde Ki Nenenin Fotoyu)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)