Merhaba arkadaşlar.
07.11.2008 Günü kavuştuğum CBF 150'm daha "yeni motor kokusu" 'nu üzerinden
atmamıştı ki onu hemen ait olduğu yere yollara atmaya karar verdim.
MR ekibi ile Lüleburgaz / Total akaryakıt istasyonunda buluştuk. 3 motor ve 4 kişi ile yola çıktık.
Öncelikle CBF 150'mi yeni aldığım için ve ilk defa cbf kullanan biri için yolculuğumuz hem eğelenceli hemde oldukça öğretici geçti.
Muhammer Abi
Hepimiz. Soldan sağa.
Özer - Muratcan - Muhammer - Ferhat
İki kymco Yanyana
Tekirdağ Girişi
Güzergahımız kısa ve düz bir yol olmasına rağmen kamyonların ve otobüslerin süratle karşımızdan gelmesi ile oluşan tirbülanslar bize bazen zor anlar yaşattı.
Hava oldukça güzeldi. Tam gezi havasıydı. Ne gözü alan bir güneş nede görüşümüzü azaltan sis . Tertemiz bir havaydı.
Tekirdağ tabelasının altında çektiğimiz fotoğraflar.
Sahilde Çekilmiş fotoğraflar.
Ve son olarak Yemekte çekildiğimiz fotoğraflar.
Dönüşte pek fazla fotoğraf çekemedik. Karanlığa kaldık biraz. Bir sonraki gezimizde bunu telefi etmeye çalışacağız.
Dönüşte grupta biraz kopmalar oldu soğuktan dolayı. Gerçekten dönüşte hava sıcaklığı gidişimize göre 10 derece kadar belkide daha fazla düşmüştü.
Hepimizde kask olmasına rağmen maskemi almadığımdan yüzüm bir hayli üşüdü.
Dönüş çok daha kısa sürdü. Lüleburgaz'a 31 km tabelasından sonra nasıl geçtiğini anlamadım yolculuğun. Daha sonra Lüleburgaz'a varıp evlerimize dağıldık.
Gerçekten güzel bir gezi oldu. Çok güldük eğlendik. Tekirdağ / Festival Lunapark'ına gittik. Gerçi resimlerin bir kısmı Özer abide belki onun fotoğraflarında vardır ama bende bu kısımlar yok.
Tam RANGER'e bilet aldık ki teknik bir aksaklıktan tam bineceğimiz sırada iptal oldu bizde balerine bindik. Çarpışan arabalara binerek trafik sitresini üzerimizden attık
150 km yol yaptık. CBF 150 'm ile ilk uzun gezimi yapmış oldum. Biraz üşüdük , balerin yüzünden midemiz bulandı ama herşeye değdi bu gezi.
Özer - Muhammer ve Ferhat abime çok teşekkür ediyorum. Bu gün tanıştık ama onlara kanım ısındı gerçekten. Umarım kısa süre içinde tekrar bir gezi düzenleriz.
Okuduğunuz için teşekkürler.
motoredline ekibi Lüleburgaz - Tekirdağ Gezisi 8-11-2008