DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yine herzamanki gibi çök güzel bir gezi oldu, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
selam arkadaşlarım
yine çok güzel bir gezi oldu bendede biraz resim var ancak önce çarşambadan kalanlar
haluka28 imin yeni haysungu
hanımlar
zaferimle ne güzel çıkmışız
geldik gezi gününe
orda birileri gözüküyor ama ben seçemedim
VEEEEEEEEE SABAH <<BİZİ TEKİRE YAYLAYA GÖTÜR ARABAYLA>> DİYEN ANNESİNE <<ACİL İŞİM ÇIKTI>> DİYİP KAYTARAN DOKTORUM ÜMİTİN ANNESİNE HEMDE TEKİRDE YAKALANDIĞIMIZ AN
anneyle vedalaşıp yola devam
zaferim burada bişeye şaşırmışmı kızmışmı anlayamadım
tekrar teşekkür ediyorum katılan tüm arkadaşlarıma
Gezi süper , yiyecekler süper, resimler süper
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, özellikle beni kırmayıp gelen Boraya
Bendeki fotolarıda ekleyim..
Geleneksel buluşma yerimizi MOLA TESİSLERİ
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ellerinize sağlık, güzel ve keyifli bir gezi olmuş. Benim misafirlerim olduğu için katılamamıştım. Ama imrenerek baktım resimlere. Allah muhabbetimizi artırsın ve nice uyumlu, keyifli ve kazasız belasız geziler nasip etsin.
Bu arada merak ettim, kaç defa yemek yediniz? Çünkü şekerpınarında sanki yemek yiyecekmiş gibi tam donanımlı (ama üzerinde henüz! yiyecek olmayan bir masada oturuyordunuz). Neyse herkesin sağ salim dönmesine sevindim. Çarşamba hamamdan vazgeçerseniz görüşmek üzere diyorum. Selamlar.
Mousun topunu aşağıya doğru çekerken, resimler hiç bitmesin dedim. Ey Adana..
Adanalı hocam bu etleri yediğiniz yer neresi? Yaza bir program düzenleyelim, gidelim tekerimizin götürdüğü yere.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
süpersiiniz
söylemeden geçemeyeceğim, MT_Adana'nın 600F'leri'ne kocaman bir maşallah demek istiyorum ayrımcılık olarak algılamayın ama 600F alırsam inşallah sebep belli
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Sağolasın, görüşmek üzere inşallah
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
biliyorum Muzaffer, hele bir de gri bulursam
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
çok güzel bir gün dü katılan ve iyi dileklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürler
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
allahım yine adana mt yine eşsiz muhteşem bir gezi muhteşem bir birliktelik
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
gezinin güzelliği kadar yüreğinizin güzelliğide resimlerdeki karelere yansımış tekerinize sağlık
harikasınız teşekkürler
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
geziniz güzel olmuş. demirgürsel ve bora abi yeni motorlarınız hayırlı olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
zafer katılınca geziler çekirdeklenmiş..iyi geziler hepinize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)