Sezon Kapatanlara İnat 380 Km
-
Reklamlar
-
Paylaşım için teşekkürler
-
Çok Güzel Bi Gezi Olmuş Güzel Yerleri Dolaşmışsınız Bende SiZLeRLe Beraber Oraları Motor iLe Gezmek iSTeRDiM. aMa Kısmet Değilmiş. Gerçekten ÇOk Güzel Bi Gezi oLMuŞ Kazasız Belasız ALLAH İnşallah Kaza Bela Vermesin Hiç Kimseye.. Tekeriniz Hep Düz Bassın iYi Sabahlar.
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
-
harika bir geziii mükemmel olmuş
fotograflar için de teşekkürler
makinayı yere düşürüp te parçalayan arkadaşa ayrıca selamlar
makina olsaydı daha nice güzellikte resimler görücektik anlaşılan ama kısmet neyse artık umarım bende böle bir gezi yapabilirsem fotograf makinasına dikkat etmem lazım gerektiğini anlamış oldum
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
-
Çok güzel yerlerden geçtik gerçekten çok harika manzaralar vardı ki Faruk'ta gerçekten fotoğraf çekiminden anlayan bir arkadaş eğer makinamız sağlam kalabilseydi çok şahane fotoğraflar yakalayacağımızdan emindim.Bir dahaki sefere artık
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
Yamaha YZF125 R çok güzel duruyor resimlerde.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
kadro tam olmuş.4 deli ama iyi gezmişsiniz özendim size çocuklar fotograflarda çok güzel
-
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
fotoğraf makinanız için geçmiş olsun, dönüş km.sinin fotoğrafını çekmek yokmuş kaderinde.
just_hmz_26 adlı üyeden alıntı
bo fotoğrafı çok beğendim, wallpaper gibi resim ama bu fotoyu nerde görsem önde kareye giren ezik pet şişeyi gördükten sonra türkiyede çekildiğini anlardım
May The Force Be With You
-
just_hmz tebrik ederim süper gezi olmuş. bir de senden özel bir ricam var.
benim cbr yi yzf r125 ile takaslamak isteyen biri var da, henuz yzf yi resimler dışında gorme ve karşılaştırma şansım olmadı. her açıdan cbr ve yzf yi aynı karede karşılaştıran fotolar rica edebilirmiyim senden. her açıdan 3-4 resim olsa hele çok güzel olur. mailim ozdemir32@hotmail.com. teşekkürler
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
-
Tebrikler arkadaşlar... Kışa girerken güzeL bir gezi oLMus...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
-
-
-
iyi gezmişsiniz yzf 125 iyi iş çıkarmış
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
pazar gunu cıksaydınız yolda karsılasırdık bızde bursadann 17 motor o rota uzerınden gectık
-
cok guzeL gezi.
foto makinasının düşmesi kötü olmuş . Çok daha güzel yerleri gormekten mahtum kaldık.
foto ceken ark. gercekten iyi birisi galiba.hele o raylar cok güzeL.. (c)aldım
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
-
Arkadaşlar tekerinize sağlık,buarada yzf nin performansı nasıldı?
Peugeot 103-Honda kinetic-Asya 150 T1-Vespa ET 150-Şu an ybr 125...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler