Motosikleti aldığımdan beri hep hayalimdeydi. Birgün mutlaka ankaradan kahramanmaraşa motosikletle gidecektim. Ama hep hayal olarak kaldı. 2006 da aldığımda eğliyetim yoktu. Sonra ehliyetsizlikten cezayı yiyince iyice ertelendi gezi. Sonra evlendim. Sonra eskişehire tayin aldım. Eskişehirde bu yaz ehliyeti alınca gezi işi iyice ciddiye bindi. Zaten ocaktan beri hazrılıklar yapıyordum. Ehliyeti alınca hazırlıkları hızlandırdım ve şeker bayramında çıkmaya karar verdim.
Neyse sözü fazla uzatmayayım. Motosikletin uzun yol bakımını başaranmotor salim ustaya yaptırdıktan sonra 26 eylülde yola çıktım.
huzurlarınızda 2500 km süren gezide hiçbir sorun çıkarmayan motosikletime ve son bakımlarını yapan salim ustaya teşekkürlerimi sunarım. Ve artık fotolara geçeyim.
Öncelikle bu geziye hazırlık için yaptığım Eskişehir bozdağı gezimden bazı kareler.
--
--
--
Bunlarda bonus. Fındıkçıda olduk busene
Şunların güzelliğine bakarmısınız. Ben ayırt edemedim. Annesine sordum kafa ve saç yapılarından ayırıyormuş. Ama ben kafadada saçtada fark göremedim.
Buda ekstra
Ve gelelim asıl gezi resimlerine ilkin gidiş geliş rotası ve kilometre sıfırlama. adettendir.
Akşamdan yapılan son planda sabah 7 de yola çıkılacak. Hanımı otogarda otobüse bindirdikten sonra otobüsle beraber yola çıkıyorum. Bakalım hangimiz önce varacak. Planlarıma göre ben önce varıp evden arabayı alıp eşimi Kahramanmaraş otogarından alacağım. Ve öylede oldu. 1,5 saat önce vardım.
--
Yollardayım artık sivrihisarı geçince yay tesislerindeki masrettin hoca heykeli dikkatimi çekiyor. Her zaman geçerim bu yoldan ama hiç böyle görmemiştim heykeli.
Tesettüre bürünmüş gibi. Yaklaşıyorum. Ama bi anlam çıkaramadım.
Kahramanmaraşa kadar olan yollarda son foto. Zira bu fotodan sonra makineyı video çekme konumunda unuttuğum için şarjı bitmiş makinanın. Gidip eşimi garajdan alacağım içinde durup jarj edemedim. Tabi bu duruma çok üzüldüm. Asıl amacım yollarda fotoğraf çekmekti.
devamı geliyor