saat akşam 4te işten çıktım Ersin arkadaşım telefon etti " abi canım sıkılıyo bişeyler yapalım" en istediğim söz dü bu canı sıkılanın virajı gelmiş demektir benim için ya söğüte gitcez, ya mutalıp'a ya da mezitlere biz tercihimizi mezitlerden yaptık bir kaç fotoğraf çektik sizinle paylaşmak isterim kazasız sürüşler hepinize
motorlarımız ve ersin akrdeşim
neyse beraber çıktık yola ahanda cbf nerde ? ya da benim motor gece bi haller oldu da kendini 600'lük bişey mi zannetti ersin yetişemiyo bana
neyse biraz yavaşladım öne geçti
aha ersin gene kaıp ? nerde bu çocuk yavf
fazla basmışık
ben yine yavaşladım artık geldi ersin " abi tabakhane ilçesi varmış bursanın sen biliyomusun ? diyo bana
ben duramadım gene bastım gaza
ersin gene kayıp hay allah
yavaşladım yine dayanamadım honda'nın arkada kalmasına
korumalarımız tam herzamanki gibi kaskım da yeni LS2 daha ne isterim
hava kararıyor ama yağmur yağmadıkca problem yok
tabelalar başladı ama daha mezit virajları var
yol hafiften hafiften eğimlenmeye başlıyor ve mezitlere yaklaştığımızı anlıyoruz
virajın içinden bir foto
mezitler bitti ben haala basıyorum sanki ne varsa
tam 4dk bekledim bu benim için büyük bi zaman mezitlerde bağımsız olcamızı sölemiştim ve öle oldu tam 100'lük virajlardı
güzel yatmışız lastiğin tamamını kullanmız 1 diş daha yatabilirmişim demekki
kısa bi rolanti molası
yemek yiyeceğimiz yeri bulduktan sonra kaska baktığımda tam bir sinek katliamı vardı gözümün önünde
bu da inegöl ayranı
bundan sonraki yolda güneş dağın arkasında kalıp hava tamamen karardığı için kontrol zor olacağı için resim çekmeyi bıraktım mecburen ama zevkli bir akşamdı. hoşçakalın