[Adana MT] 02.10.2008 Gaziantep Kültür Gezisi
-
Merhaba
02.10.2008 tarihinde ne zamandır yapmak isteyip de yapamadığımız Gaziantep gezimizi yaptık. Gaziantepli motorcu arkadaşlarımız sağ olsunlar bizi çok güzel ağırladılar. Gaziantep'in lezzetli sofrası ve tarihi kültürünü kısa bir süre de olsa yaşama imkanını sağladılar. Kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz.
Bendeki fotoğrafları ekleyeceğim. Ancak bugün müsait değilim. En kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim. Başlığı açıyorum diğer arkadaşlarımız fotoğrafları eklesinler.
Görüşmek üzere.
Makine
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
adana ve g.antep mt geçmiş bayramınız mubarek olsun resimleri bekliyoruz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Aydemir fotoları tab ediyorsun galiba. Beklemeye devam ediyoruz.
-
Ümmet abi seninde bayramın mübarek olsun. Resimleri bizde bekliyoruz Ali abi.
Güzel bir organizasyondu emeği geçen herhese teşekkür ederim.
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
-
Gaziantep İl Temsilcisi
fotolar geldi arkadaşlar elinde foto olan arkadaşlar topıge atabilirler
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Bu da bendekiler. Yazı eklemeyi beceremediğimden yorum eklemedim.
Bu denemeydi.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
-
ben oldumdan daha şişko cıkmışım güzel bi gündü baya bi eglendim ben
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
-
süpersiniz
dostluğun ve kardeşliğin ne olduğunu merak edenlerin bu fotoğraflara bakması yeterli bence.sizcede öyle değilmi
-
Güzel organizasyon olmuş tebrikler
Bu arada;
Gsr sürücüsü bu arkadaşın ayağını ezmeyi başarabildimi veya şöyle deyim arkadaşımız ayağını ezdirtmeyi başabildimi
-
her zaman ki gibi şahane gezi şahane ortam şahane paylaşım teşekkürler...
Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...
-
Adana neden boş anlaşılıyor; şu işi Cuma yapsaydınızda bizde katılsaydık yani
-
durun arkadaşlar daha gezi bitmedi en azından benim için şanlıurfadayım geziyorum resimler daha sonra ama aynı resimler ben urfa resimlerini eklerim olmazsa selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Ahmet seni görünce "Uzay Yolu" geliyor hep aklıma.
Işınlanıp duruyorsun değişik coğrafyalara
-
Hasan abi sanki paparazilere yakalanmış gibi nasılda sert bakmış. sanki elindeki yemeği bırakıp şipşak ın üstüne atlıcak gibi durmuş. Tirstım valla aklımda olsunda şipşak olduğumda edepli olayım
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
arkadaşlar ayıp ayıp..lokmalar obiçim geziyi hafta sonu veya cuma olsydı daha iyi olmazmıydı nasılda çok severim patlıcan kebabıarkadaşlar emeginize.saglık YARASIN HEPİNİZE.kan şeker olsun afiyet olsun güzl gezi olmuş
-
Ben eksiğim orda yaf İnş biz ziyaret edince bende olcam Bayramda şehir dişinda oldugumdan dolayi aranizda yoktum hepinizden özür diliyorum :(
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
-
Güzel organizasyon, güzel buluşma, sımsıcak, samimi bir ortam, bende aranızda bulunabilmeyi isterdim ama gelmek için uygun bir motorum olmadığı ve etkinlik günü için önceden yapılmış bir programım bulunması nedeniyle aranızda bulunamadım. Katılan herkesi tebrik ediyorum.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
diyecek söz bulamıyorum çok samimi ve eylenceli bir ortamdı katılan herkesin yüregine sağlık cok keyif aldım...
ama kim nasıl cekmiş benim fotoyu yaw çok büyük saygısızlık yapmışım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler