[MT-26] köpeklerin saldırısına uğradık :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok tatlılar yaw, paylaşım için teşekkürler
-
-
abi gezi yemek cok guzeldi bbbeeeee ama sis ve çig yagması bi okadar guzeldi cok süper oldu bence burdan DURMUS ABİ YEDE ÇOK TEŞEKKUR EDERİM ABİ iftar da cok guzel oldu su boyunda ...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
-
-
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Ne güzel yer öyle Allah'ım..
Yemyeşil..
Çardak çok güzelmiş.Ben beğendim.
Çardak ve Bayrak birbirine de yakışmış hani...
Yüreğinize sağlık ..
eskişehirdeyiz sizi de bekleriz gelin misafir edelim ....
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
Köpekler çok tatlı, manzara da güzel : )
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
Ben de dün yoldan giderken nerden cıktığını anlamadığım bunların 2-3 boy büyüğü HAV HAV HAV diye bi atladı yola... az kalsın düşüyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Orda ben olsaydım kesin bi tarafa girmiş olurdum motorla o kadar çok korkuyorumki köpeklerden.Garsonluga gittigimde gece eve dönerken saat 3-4 arası sokaklarda köpekler oluyor sagdan soldan hav hav diye bi gün dengemi kaybetcem düşürcekeler en sonunda
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw bende saldırı deyince ısırmışlar sandım,iyi öle değilmiş allahtan sevdiriyolar kendilerini,
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
güzel gezi paylaşım için sağol....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
-
Keşke saldıranlar hep böyle sevimli olsa, bazıları aslan gibi oluoo 3.5 atıoo insan
Güzel gezi ve paylasım
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
-
saldırı diyince bir an köpek tarafıdan ısırıldığım aklıma geldi o zaman saldırı olmuştu ama bu güzelmiş severim köpekleri mekanda 10 numara iyi eğlenceler
-
çok güzel, inanın içim gitti bakarken
-
Güzel gezi olmuş. Abant grubuyla geziye giderken ve gelirken mola yerimiz Mayıslar olmuştu. Yalnız gitmek isteyen arkadaşlar için aklınızda bulunsun: aman virajlara dikkat...!
-
NU866 adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Abant grubuyla geziye giderken ve gelirken mola yerimiz Mayıslar olmuştu. Yalnız gitmek isteyen arkadaşlar için aklınızda bulunsun: aman virajlara dikkat...!
abi en tatlı viajlar oralarda fakat dediğin gibi dikkat etmezsek dışarı atyabiliyor motorları.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)