Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Şileye doğru uzanan mahşerin 5 motorlusu...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    Selam dostlar
    bugün sitemiz üyelerinden, cemal, cutku,sbüyükkılıç, john coffe ve ben ( kirki ) şileye doğru bir uzanalım dedik..şileye kadar gitmedik ama güzel bir gezi oldu..herkese teşekkürler

not: sabah kötü bir olay geçirdim..sizden rica lütfen arabalardan kendinizi kollayın.. arabalar bizleri görmüyorlar ve görmezden geliyorlar..bugün bilereke ve beni, görerek bana çarptı..motor en az 30 metre sürüklendi..Allaha şükür bende hiç bir şey yok..tam koruma sayesinde..motorun yanında çizikler var o kadar..oda canıma bişey olacağına motora olsun deyip güzel gezimizin fotolarına geçelim...

Cüneyt ve Şenol abilerimiz...

Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Güzel gezi ve resimler için teşekkürler. Yağmurların başladıgı bu güzel havada keyifli bir gün yaşadık. Öbür resimleride isterük.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

Motosikleti
    Honda NT 700VA Deauville
    Öncelikle tekrar çok geçmiş olsun Ayhan kardeş. Sana birşey olmamış olması en büyük tesellimiz.
    Ayrıca bu güzel resimler için de çok teşekkürler. Ellerine sağlık.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    harika bi grup kymco'cular siz kardeş misiniz ? ya hondacılar ? motorların renkleri bile aynı çantalarda aynı olsa tamam bunlar ikiz dicem

kirki

öncelikle geçmiş olsun demek isterim.

Gerçekten trafikte motorsiklet sürücüleri tamamen görmezden geliniyor.
    hani ben henüz bir motosiklet kullanıcısı degilim ama trafikte seyrederken canlı olarak şahit oluyorum.. Motorcu kendini nereye atacagını şaşırıyor.
    sanırım motorumu alınca ilk işim farkedilmek adına bir çift lamba ve korna takviyesi olacak.

Gezilerinize katılmayı 4 gözle bekliyorum. bakalım 125 lik motorlar arkanızdan nasıl tırmalayacagım merak ediyorum

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    stahl teşekkürler..
    125 likler çok rahat bizimle gelebilir ortalama süratimiz 80 - 90 civarındaydı.. en nihayetinde önemli olan beraber olmak yavaş gideriz gene beraber oluruz sen yeterki gel bizimle...
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    Alıntı kirki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    not: sabah kötü bir olay geçirdim..sizden rica lütfen arabalardan kendinizi kollayın.. arabalar bizleri görmüyorlar ve görmezden geliyorlar..bugün bilereke ve beni, görerek bana çarptı..motor en az 30 metre sürüklendi..Allaha şükür bende hiç bir şey yok..tam koruma sayesinde..motorun yanında çizikler var o kadar..oda canıma bişey olacağına motora olsun deyip güzel gezimizin fotolarına geçelim...
    geçmiş olsun..allah daha kötüsünden korusun..
    trafikte önsezilerin daha açık olmasını,
    haklı olunan her kaza olayında bile en fazla zarar bizlerin olduğu için olası en kötü durumların olacağını varsayarak, bu ihtimalleride sürekli göz önünde bulundurmamız lazım..

cüneyt bey;
    forumdaki mesajlarınızda üst seviye kişilik olduğunuz çok barizdi.
    bana göre bir kalite göstergesi olan bu üst seviye durumun
    yaşam biçiminiz olduğuna inanıyorum.

selamlar..

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    güzel ve keyifli bir gezi olduğu belli.kaza geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.allah hepimizi bu dikkatsiz araç sürücülerinden korusun.deauvillerin ön sis lambalaradı da gerçekten süper durmuş.isteyipte taktıramadığım tek aksesuardı.trafikte fark edilmemizi sağlayacağı kesin.sevgilerimle.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    geçmiş olsun...

düşmeyen öotorcu yoktur, henüz düşmememiş motorcu vardır ;)
    moralini bozma, dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin.
    TAM KORUMA nın önemini de vurgulamışsın. teşekkürler

geilerinizin devamını dilerim. ama bir de foto eklerken 60x480 ( alttaki hotlink yazan yeri) kopyalayıp yapıştırıver ;)

devamını bekliyoruz kardeşler
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Sanki fotoğraflar biraz az mı olmuş Daha saı olmalıydı ..
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Honda NT 700VA Deauville
    Alıntı kaldera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafikte önsezilerin daha açık olmasını,
    haklı olunan her kaza olayında bile en fazla zarar bizlerin olduğu için olası en kötü durumların olacağını varsayarak, bu ihtimalleride sürekli göz önünde bulundurmamız lazım..

cüneyt bey;
    forumdaki mesajlarınızda üst seviye kişilik olduğunuz çok barizdi.
    bana göre bir kalite göstergesi olan bu üst seviye durumun
    yaşam biçiminiz olduğuna inanıyorum.

selamlar..
    Sevgili "kaldera", düşünceleriniz için çok teşekkürler. Sizlerde böyle olumlu bir intiba bırakabilmeyi şeref duymak sayarım. Bütün yapılan, zevklerimizi dolu dolu ve ortaklaşa yaşayabilme çabasıdır. Ancak sizlerle bugüne kadar tanışamamaktan, bir tarafımızın hep eksik kaldığını bilmenizi ister bu boşluğu en kısa zamanda doldurabileceğimizi ümit ederim.
    Sevgilerimle.

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    Güzel gezi ve resimler
    lifan 100

Motosikleti
    sym gts 250 hussar 125
    hocam çok geçmiş olsun şöyle bi şehir dışı yapamadım ona yanarım

Motosikleti
    Honda nt 700 deauville
    Alıntı victorius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam çok geçmiş olsun şöyle bi şehir dışı yapamadım ona yanarım
    Valla sormayın. Şile,ağva, rıva, anadolu Feneri, Polenezköy , Garıpce derken motoru bırakıyoruz artık ezberledi bu yolları kendi gidiyor.
    He birde sapanca var. Bir gün bir fırlayacağız anadoluya kaybolacağız . Yanlzı bu saydıgımız yerlerın hakıkaten doğa içinden gidişide dönüşüde cok zevkli oluyor. Şİle yolununda gidiş geliş olarak tamamlanmasına az kalmış. Kısa ama keyifli parkurlar. Bir gün bekleriz.
    Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.

Alıntı sbuyukkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla sormayın. Şile,ağva, rıva, anadolu Feneri, Polenezköy , Garıpce derken motoru bırakıyoruz artık ezberledi bu yolları kendi gidiyor.
    He birde sapanca var. Bir gün bir fırlayacağız anadoluya kaybolacağız . Yanlzı bu saydıgımız yerlerın hakıkaten doğa içinden gidişide dönüşüde cok zevkli oluyor. Şİle yolununda gidiş geliş olarak tamamlanmasına az kalmış. Kısa ama keyifli parkurlar. Bir gün bekleriz.

Şenol beyciğim walla size çok teşekkür ediyorum...hani siz olmasanız yapılan şeylerden hiç haberim olmayacak...demek Anadoluyu fırlayacaksınız eee peki yolunuz açık olsun... hayırlısıyla bi gidin bakalım ....dönüştede hayırlısıyla karşılarız elbette

Yok olmayacak böyle ...ben feminen motor feminen motor diye çırpındıkça aradaki km farkı bayağı bir açıldı... ben bi hondanın sitesine inceleme altına alsam iyi olacak galiba... ee ne yapalım... motor feminen görünmesede artık üzerine çiçekti böcekti bişiler çizip kız motoru haline getiricez.

Ahh ne olurdu sanki boyum şöyle 5 cm daha uzun olsaydı da sele yüksekliği problemi yaşamasaydım...hayatım boyunca ilk kez boyum kısa diye (ki değildir aslında) mızıldanıyorum. Olmadı Rahmi Barutçunun dediğini yapar seleyi kestiririz

Demek Anadoluya fırlayacaksınız eee hadi bakılım..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)