::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
abi bişi soracam bu kızın adı ayçamı
bu arada harika resimler ve herzaman olduğu gibi deniz sefalarına bayılıyorum =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bir kaç tane de bende var...
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
Harika bir geziydi çok keyifli bir pazar geçirik... Haftaya Bodrum'da görüşmek üzere...
[B]Şadiye ULUTÜRK[/B]
[B]HONDA XL200[/B]
vay vay vay muğla mt nerelerdesiniz kayboldunuz gittiniz özledik valla sizleri vatanoğlu merhaba ekip baştan aşşağı değişmiş sanırım bu yaz görüşemedik hiç sizinle mesut abiyle biraz sohbet etme imkanı buldum sadece yengeyede selamlar güzel yerler sizin oralar hiç gelesim olmadı bu taraflara desem yeridir selamlar görüşmek üzere
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Uzun zamandan beri gezisiz kalmıştık.Muğla Mt olarak şöyle bol sohbetli bol km li bir geziye hasret kalmış bünyelerimize ilaç gibi geldi bu buluşma.Yeni arkadaşlarla tanışma fırsatıda doğmuş oldu böylelikle.
İki akşam öncesi maramriste toplantı resimlerini verelim ilk olarak
Nereye Gittik peki;Muğla Gökova yolundan dervam ederek Ören hattından Akbük sahili Rotamızdı
Sabah Marmaris tayfası ile buluşmak için erken yola çıkınca bende manzaranın tadını çıkarttım
Buda kahvaltı molası verdiğimiz Saklıgöl Marmarsi Muğla karayolu üzerinde Sedir Adası KAvşağından gidiliyor.Buradan mekan seçimini yapan Betül Hanıma teşekkürler
Bu karışıklığı seviyorum ben
Mt'nin eski toprakları
nmurataydın biraz göbeklenmiş ben görmeyeli(Betül Ablaaaa))
Vatanoğlu Ömer abim ise her zamanki gibi
Yol boyunca bir yanımız egenin sakin denizi bir yanımız ise çam ormanlarıydı.
Birazda manzara...Odalarınıza Oksijen girsin
Ve son resim eski toprak Muğla Mt birarada
Bu güzel geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
tüm mt tayfasına teşekkürler çok güzel bir gezi olmuş bizde sizinle gezmiş kadar olduk....yanlız arkadaslar motorların modellerinide yazssaydınız malum aramızda benim gibi çaylaklarda var hepsi birbirinden güzeller....(motor almayı düşünüyorumda yanlız işte böle yeni modelleri gördükçe bir türlü karar veremiyorum...
ölmek için değil ölene kadar motosiklet.....
Sizleri görmek çok güzell .. yine harika bir gezi yapmışınız
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Tebrikler Gecesiyle gündüzüyle cok güzel ve zevkli bir gezi yapmıssınız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Resim yok mu başka
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
herkese çok çok teşekkürler.harikaydı.yemek gırla,sohbet kahkaha gırla,bol oksijen,deniz,orman manzara üstüne manzara.o denizin rengi,ormanın serinliği.ben tıka basa doydum.sadece yemeğe değil herşeye.ama hemen acıkıyorum kahretsin.
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
merhaba,çok güzel bir geziydi,gösterdiriğiniz ilgi ve dostluğunuz için teşekkürler başka gezilerde sıkça görüşmek üzere..
Egenin gözünü seveyim, nasıl güzel yerler var yaw
Resimlerin devamlari nerde arkadaşlar hadi bekliyoruz...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
abi ben de resimleri nereye eklemişim... neyse ... buraya da atalım :D bunların hepsini de siteye ekliyelim
bu arada bendeki dizlik kimin? şahinin çantasındaydı?
RESİMLER TEKRAR UPLOAD EDİLECEK YARIM SAAT KADAR SONRA
[B]Motor ve Metal benim tutkum ![/B]
cok guzel gezi olmus arkadaslar paylastiginiz icin tesekkurler imbolc seninkiler hic gozukmuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)