eskişehir çınarcık hzlı gezi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dipnot(sadece artcılar alkol aldı onlarda 1 bira işti sonra arkadaslar buradan bize motorla bira içildi demesinler bende motorla alkola karsıyım)
çok güzel bir gezi olmuş, elinize sağlık.
ancak mahalle baskısı bu sitedede kendisini göstermeye başladı sanki. İnsanlar gezi resimlerini koyarken içtiklerini göstermeye, söylemeye korkar oldu. Adabıyla içtikten sonra kim ne karışır ayrıca alkollü motorlu araç kullanmanın yasak ve tehlikeli olduğunu bilmeyen var mı. Bu yasağın arkasına sığınıp dolaylı yoldan kimse baskı yapmaya kalkışmamalı.
-
Motorlar güzel gezi güzel yollar güzel.Herşey çok güzel.Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
-
-
güzel gezi olmuş cüneyt abi.topu ben attım ortaya ben gelmedim :D :D :D kusura bakmayın durumlar malum bi dahakine inşallah :D
-
siz okadar yolu tepin yalovaya gelin.benim haberim olmasın.vallahi darıldım şimdi yaa :(
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
Orgazma Dudak Büktürür
-
-
çok güzel vakitler geçirdiğinize şüphem yok.Emeğinize tekerinize sağlık...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
31 Temmuz 2008, 22:22
: )
tek kelımeyle harıka gezı olmus motorlarınıza saglk
-
01 Ağustos 2008, 11:44
1000cc kategorisi ve SS motorları bu gezinin adı zamanda yolculuk olsun bari Emeğinize sağlık süper olmuş çok eğlenceli olduğu ortada birayıda plajda içmeyeceksinde nerede içeceksin canım (kızgın kumlardan serin sulara) hemen motora binmedikten sonra no problem
YAMAHA Yaşamı Başka Yerde ARAMA veya Honda Hayat Onda Bence Yaşamda Hayatta Sürmekte ...
-
01 Ağustos 2008, 12:05
huceyn adlı üyeden alıntı
ya kardeşim ne baskısı ne saklanması ya.adamlar sadece artçılarımz içmiş diyor.çünkü kendileri araç kullancak.nerden nereye getirmişsin ya
bu arada güzel gezi olmuş arkdaşlar
hiç birşeyi bir yerden bir yere getrimiyorum, mevcut durumu anlatıyorum bir resimde bir kişinin elinde bir adet alkollü içki varsa o kişi mutlaka açıklama gereği hissediyor. Neyse herkese hayırlı cumalar
-
08 Ağustos 2008, 10:45
Vayyy güzel gezi olmuş... Güzergah seçimi tam süper. İdeal SS yolu.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)