Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Istanbul-bilecik Emok 2008 Gezi Fotoğraflarımız

REKLAM ALANI
    Tutkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Merhaba değerli arkadaşlar, İstanbul'dan Bilecik'e Emok 2008 Pazaryeri Festivaline yaptığımız gezinin anı ve fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim. Toplam 950 km. yol yaptık. Gidiş-dönüş ve Bilecik, Eskişehir gezileri dahil.
    Geziyi üç kişi, iki motor ile gerçekleştirdik.
    Ben, Africa Twin ile yalnız seyahat ederken. Tuncay, GS 1150 ile Hikmet'i arkasına alarak seyahat ettiler. Yalova'dan arkadaşımız Mesut ise Cumartesi akşamı arkasına aldığı bir arkadaşı ile Festival alanına teşrif ettiler. Mesut'un motoru ise Hysong 250.
    Yolculuğumuza Cuma akşamı Saat 21:00 da Boğazköprüsü girişinde buluşarak başladık.
    İlk molamızı Sapanca girişinde Otoban üstüne kurulmuş Mc Donalds da verdik.

Pazaryeri'ne kadar çok iyi gittik fakat gecenin bir vakti yolu karıştırtık vefestivalin düzenlendiği K.Elmalı köyünü bulamadık, Daha sonra sabaha doğru nihayet festival alanına ulaşmış olduk. Gece birkaç saat uykudan sonra sabah 08:30 sıraları uyandık.
    Kampımızdan ve festival alanından görüntüler.

Akşamüstü Goldwinglerin ışıklı görüntüsü çok hoş bir görüntü oluşturmuştu.

Komşu çadırda kalan bir arkadaşın Triump Tiger.

Kütahya'lı arkadaşların kanpımıza yapmış oldukları gece ziyereti sırasında yapılan hararetli motor muhabbetleri.

Yalova'dan gelen arkadaşımız Mesut'un motoru

Süper Teneresi ile Eşi ile birlikte gelen İzmir'li bir dost.

Eskişehir'li Melih Bey'in çok temiz Africa Twin'i

Festivale birçok Africa Twin gelmişti ve oldukça da ilgi gördüler. Almanya'dan Africalar ile gelenler oldu.

Yabancı uyruklu bu arkadaş ise BMW F 650 Dakar ile festivale gelmişti.

Son gün çıkış yapmadan önce mıntıka temizliği yaptık ve bavulları hazırladık.

Cumartesi sabahı kalktıktan sonra Bilecik ve Eskişehir'in güzel yerlerini gezdik.
    Önce Tuncay'ın memleketi olan Söğüt'e gittik, İlkönce Ertuğrulgazi Türbesini gezdik ve sonra da Tuncay'ın Annesini ziyeret ettik. Eksik olmasın karnımızı güzel bir doyurdu ve bize nefis çayından ikram etti.

Eskişehir'de gezerken önümüze çıkarak bize hertürlü ikramda bulunan, konuşkanlığı, cana yakınlığı ve misafirperverliği ile gönlümüzde iyi bir yer edinen, sevgili arkadaşımız Volkan'a buradan tekrar teşekür ederim. Kendisinin de bir BMW 1100 GS motoru var. Volkan, aşağıdaki fotoğrafta en sağdaki arkadaşımız, soldan ikinci arkadaş ise Tuncay'ın çocukluk arkadaşıdır.

Eskişehir'den Bazı kareler

Eskişehir'e gitip de kaplıcaya girmeden olur mu. Tuncay'ın ısrarına fazla dayanamadık ve sonuç...

Eskişehir'de bizi ağırlayan bir kişi daha vardı. Çalıştığı lokantada bize ikramda bulunan. Defalarca karnımızı doyuran ve en önemlisi bir an olsun yanımızdan ayrılmaya Tuncay'ın Dayısına buradan çok çok teşekür ediyor ve selamlarımı sunuyorum.

Festivalin yapıldığı Küçük Elmalı köyünün yanında Ünlü Kınık köyü var. Köyde de çömlek festivali varmış meğer.
    Köyün ünü çömlekçilikten geliyor. Köyde birçok hane evlerini atölyeye çevirerek topraktan çanak-çömlek ve her çeşit süs eşyası yapıyorlar. Ekesik olmasınlar onlar da bizi bir güzel ağırladılar. Yedik içtik, birkaç atölyeyi gezdik ve çömleğin yapım aşamalarını da gördük.
    Önce güzel bir oyun havası ve çiftetelli oynadık.

Nihayet dönüş yolundayız. Dönüşte yaptığımız tek mola yerimiz Pamukova.
    YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Paylaşım için teşekkürler.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Motosikleti
    asya 150t1
    usta çok guzel olmuş gezınız paylaşım için teşekkurler

Motosikleti
    YBR 125
    Gezi Yazıları'nı seviyorum, gidemediğimiz yerleri farklı bakış
    açıları ile tanıma fırsatımız oluyor. Güzel fotoğraflar çekmişsiniz,
    paylaşım için teşekkürler.
    [COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]

[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    bizde oradaydık ama :(
    sizinki bayağı keyifli gezip dolaşmışınız bu güzel
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Alıntı vıceroy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Paylaşım için teşekkürler.

Teşekür ederim viceroy, tekerin herzaman yere düz bassın inşallah. Selamlar.

Alıntı karpatkurdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta çok guzel olmuş gezınız paylaşım için teşekkurler
    Karpatkurdu selam, elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Önümüzdeki haftasonu Yalova'daki festivaldeyiz bir aksilik çıkmazsa.
    Selamlar...
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

harika keske bende orada olsaydım.

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    güzel gezi olmuş.. EMOK festivalindeki GS ve Africa Twin sayısı bir hayli fazlaydı.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    çok güzel bir gezi olmuş
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    güzel ve keyifli bir anı olmuş sizler için. paylaşım için teşekkürler. yüreğinize sağlık.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    çok güzel gezi olmuş
    pamukovada tesis ilhan tan dı galiba öğrenciyken oraya gece yemek yemeye giderdik
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    mehmet abi sonunda yaa kendimi görünce bir garip oldum yine tüm resimleri koymamışsın gözümden kaçmadı değiL akşama evden alırım o resimleride saOL mehmet abiciğim
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emoğun tadı başka seneye nasipse emokda görüşmek üzere bu emokda mt olarak beklenen katılım olmadı seneye artık

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    çok güzel bir gezi olmuş aranızda olmayı isterdim ama işlerim yüzünden gelemedim kısmet seneye artık

Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Alıntı maviergün adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi Yazıları'nı seviyorum, gidemediğimiz yerleri farklı bakış
    açıları ile tanıma fırsatımız oluyor. Güzel fotoğraflar çekmişsiniz,
    paylaşım için teşekkürler.
    Selam Maviergün, gezi yazılarını ben de çok severim, elimden geldiğince takip etmeye çalışırım. Fotoğrafları beğendiğinize sevendim. Selamlar...

Alıntı stubborn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizde oradaydık ama :(
    sizinki bayağı keyifli gezip dolaşmışınız bu güzel
    Aynı yerde olmamıza rağmen, görüşmemiz nasip olmadı. Haliyle binlerce motorcu vardı festivalde. Festival alanında fazla kalamadık zaten. Genelde çevreyi gezdik biz fazlaca. Yorum için teşekür ederim. Selamlar.

Alıntı modelxl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harika keske bende orada olsaydım.
    Gerçekten de harikaydı, Yalova festivaline gelin isterseniz. İstanbul'a da çok yakın.
    Selamlar.

Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi olmuş.. EMOK festivalindeki GS ve Africa Twin sayısı bir hayli fazlaydı.
    Festivalın dışında etraftaki birçok yeri gezme şansımız da oldu. Afrikaların hepsi birbirinden güzeldi gerçekten. Selamlar...

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir gezi olmuş
    Teşekür ederim sayın cadı
    Selamlar...
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    memet abi iyi gezmişsiniz ben gelemedim ama olsun yalovada acısını çıkartırız inşalla.
    ayrıca benim için gidip festival alanında çok değerli hocaa yı bulupta selam söylediğin için ayrıca teşekürler.
    super tenerenin nasıl yüklendiğini görmüş oldun böylece sende afrikaya uygulayabilirsin.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    hoşgörüntüler nefisbir gezi olmuş gösterim için sağolun
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel gezi olmus, resimlerde çok güzel.. africa twin ayrı bi guzel maşallah..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    HONDA AFRİCA TWİN
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel ve keyifli bir anı olmuş sizler için. paylaşım için teşekkürler. yüreğinize sağlık.
    Teşekür ederim Dostum, başka etkinliklerde görüşmek dileği ile. Selamlar...

Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel gezi olmuş
    pamukovada tesis ilhan tan dı galiba öğrenciyken oraya gece yemek yemeye giderdik
    Selam kıllıtarkan, evet haklısınız, İlhan Tan tesislerinde mola verdik.
    Teşekür ederim...

Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mehmet abi sonunda yaa kendimi görünce bir garip oldum yine tüm resimleri koymamışsın gözümden kaçmadı değiL akşama evden alırım o resimleride saOL mehmet abiciğim
    Mesut merhaba, sonunda yükleyebildim fotoğrafları, hepsini yüklemem imkansız zaten. Haftaya yalova da görüşmek üzere.
    Sen festival alanında güzel bir yerden 5-6 çadırlık yer ayır istersen. Biz öğlenden önce orada olacağız. Bizi feribottan inişte karşılarsan daha iyi olur tabii ki. Selamlar...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emoğun tadı başka seneye nasipse emokda görüşmek üzere bu emokda mt olarak beklenen katılım olmadı seneye artık
    Selam dostum, seneye inşallah görüşürüz Emokta. MT den katılım konusunda haklısınız. Selamlar.

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir gezi olmuş aranızda olmayı isterdim ama işlerim yüzünden gelemedim kısmet seneye artık
    Selam, görüşmek için bir sene beklemeye gerek yok
    Haftaya Yalova festivaline geliyoruz zaten. Sen de Yalova'da olduğuna göre, orada da görüşebiliriz istersen. Sağlıcakla kal.

Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    memet abi iyi gezmişsiniz ben gelemedim ama olsun yalovada acısını çıkartırız inşalla.
    ayrıca benim için gidip festival alanında çok değerli hocaa yı bulupta selam söylediğin için ayrıca teşekürler.
    super tenerenin nasıl yüklendiğini görmüş oldun böylece sende afrikaya uygulayabilirsin.
    Mustafa gerçekten iyi gezdik ve eğlendik. Sen de gelseydin çok daha iyi olurdu eminim.
    Yalova'da daha da iyi eğleneceğimize inanıyorum.
    Hoca'yı buldum gerçekten de çok güzel bir motoru var ve dediğin gibi motoru felaket yüklüyor. Yüklenen eşyalardan motor zor gözüküyor.
    Öğlenden önce mutlaka Yalova'da olalım çünkü öğlen sıralarında Guines rekorlar kitabına girmek için toplu halde sürüş yapılacak. Mutlaka biz de katılmalıyız toplu sürüşe. Selamlar...

Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgörüntüler nefisbir gezi olmuş gösterim için sağolun
    Merhaba Ümmet Bey, yaptığım gezileri elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum. Selamlar.

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi olmus, resimlerde çok güzel.. africa twin ayrı bi guzel maşallah..
    Teşekür ederim Rus Avcısı, selamlar.
    KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ

SÖĞÜT TE ertugrulgazi yi de ziyarete geldiginiz için cok teşekkürler sizlere söğüt te bir yer tarif edeyim ARZUM LOKANTASI ugramadan gitmeyin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)