Istanbul-bilecik Emok 2008 Gezi Fotoğraflarımız
Reklamlar
-
Merhaba değerli arkadaşlar, İstanbul'dan Bilecik'e Emok 2008 Pazaryeri Festivaline yaptığımız gezinin anı ve fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim. Toplam 950 km. yol yaptık. Gidiş-dönüş ve Bilecik, Eskişehir gezileri dahil.
Geziyi üç kişi, iki motor ile gerçekleştirdik.
Ben, Africa Twin ile yalnız seyahat ederken. Tuncay, GS 1150 ile Hikmet'i arkasına alarak seyahat ettiler. Yalova'dan arkadaşımız Mesut ise Cumartesi akşamı arkasına aldığı bir arkadaşı ile Festival alanına teşrif ettiler. Mesut'un motoru ise Hysong 250.
Yolculuğumuza Cuma akşamı Saat 21:00 da Boğazköprüsü girişinde buluşarak başladık.
İlk molamızı Sapanca girişinde Otoban üstüne kurulmuş Mc Donalds da verdik.
Pazaryeri'ne kadar çok iyi gittik fakat gecenin bir vakti yolu karıştırtık vefestivalin düzenlendiği K.Elmalı köyünü bulamadık, Daha sonra sabaha doğru nihayet festival alanına ulaşmış olduk. Gece birkaç saat uykudan sonra sabah 08:30 sıraları uyandık.
Kampımızdan ve festival alanından görüntüler.
Akşamüstü Goldwinglerin ışıklı görüntüsü çok hoş bir görüntü oluşturmuştu.
Komşu çadırda kalan bir arkadaşın Triump Tiger.
Kütahya'lı arkadaşların kanpımıza yapmış oldukları gece ziyereti sırasında yapılan hararetli motor muhabbetleri.
Yalova'dan gelen arkadaşımız Mesut'un motoru
Süper Teneresi ile Eşi ile birlikte gelen İzmir'li bir dost.
Eskişehir'li Melih Bey'in çok temiz Africa Twin'i
Festivale birçok Africa Twin gelmişti ve oldukça da ilgi gördüler. Almanya'dan Africalar ile gelenler oldu.
Yabancı uyruklu bu arkadaş ise BMW F 650 Dakar ile festivale gelmişti.
Son gün çıkış yapmadan önce mıntıka temizliği yaptık ve bavulları hazırladık.
Cumartesi sabahı kalktıktan sonra Bilecik ve Eskişehir'in güzel yerlerini gezdik.
Önce Tuncay'ın memleketi olan Söğüt'e gittik, İlkönce Ertuğrulgazi Türbesini gezdik ve sonra da Tuncay'ın Annesini ziyeret ettik. Eksik olmasın karnımızı güzel bir doyurdu ve bize nefis çayından ikram etti.
Eskişehir'de gezerken önümüze çıkarak bize hertürlü ikramda bulunan, konuşkanlığı, cana yakınlığı ve misafirperverliği ile gönlümüzde iyi bir yer edinen, sevgili arkadaşımız Volkan'a buradan tekrar teşekür ederim. Kendisinin de bir BMW 1100 GS motoru var. Volkan, aşağıdaki fotoğrafta en sağdaki arkadaşımız, soldan ikinci arkadaş ise Tuncay'ın çocukluk arkadaşıdır.
Eskişehir'den Bazı kareler
Eskişehir'e gitip de kaplıcaya girmeden olur mu. Tuncay'ın ısrarına fazla dayanamadık ve sonuç...
Eskişehir'de bizi ağırlayan bir kişi daha vardı. Çalıştığı lokantada bize ikramda bulunan. Defalarca karnımızı doyuran ve en önemlisi bir an olsun yanımızdan ayrılmaya Tuncay'ın Dayısına buradan çok çok teşekür ediyor ve selamlarımı sunuyorum.
Festivalin yapıldığı Küçük Elmalı köyünün yanında Ünlü Kınık köyü var. Köyde de çömlek festivali varmış meğer.
Köyün ünü çömlekçilikten geliyor. Köyde birçok hane evlerini atölyeye çevirerek topraktan çanak-çömlek ve her çeşit süs eşyası yapıyorlar. Ekesik olmasınlar onlar da bizi bir güzel ağırladılar. Yedik içtik, birkaç atölyeyi gezdik ve çömleğin yapım aşamalarını da gördük.
Önce güzel bir oyun havası ve çiftetelli oynadık.
Nihayet dönüş yolundayız. Dönüşte yaptığımız tek mola yerimiz Pamukova.
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
Reklamlar
-
Paylaşım için teşekkürler.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
usta çok guzel olmuş gezınız paylaşım için teşekkurler
-
Gezi Yazıları'nı seviyorum, gidemediğimiz yerleri farklı bakış
açıları ile tanıma fırsatımız oluyor. Güzel fotoğraflar çekmişsiniz,
paylaşım için teşekkürler.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
-
bizde oradaydık ama :(
sizinki bayağı keyifli gezip dolaşmışınız bu güzel
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
vıceroy adlı üyeden alıntı
Paylaşım için teşekkürler.
Teşekür ederim viceroy, tekerin herzaman yere düz bassın inşallah. Selamlar.
karpatkurdu adlı üyeden alıntı
usta çok guzel olmuş gezınız paylaşım için teşekkurler
Karpatkurdu selam, elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Önümüzdeki haftasonu Yalova'daki festivaldeyiz bir aksilik çıkmazsa.
Selamlar...
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
harika keske bende orada olsaydım.
-
güzel gezi olmuş.. EMOK festivalindeki GS ve Africa Twin sayısı bir hayli fazlaydı.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
çok güzel bir gezi olmuş
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
12 Temmuz 2008, 15:58
güzel ve keyifli bir anı olmuş sizler için. paylaşım için teşekkürler. yüreğinize sağlık.
-
12 Temmuz 2008, 16:39
çok güzel gezi olmuş
pamukovada tesis ilhan tan dı galiba öğrenciyken oraya gece yemek yemeye giderdik
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
12 Temmuz 2008, 18:43
-
12 Temmuz 2008, 19:28
emoğun tadı başka seneye nasipse emokda görüşmek üzere bu emokda mt olarak beklenen katılım olmadı seneye artık
-
12 Temmuz 2008, 20:45
çok güzel bir gezi olmuş aranızda olmayı isterdim ama işlerim yüzünden gelemedim kısmet seneye artık
-
13 Temmuz 2008, 00:21
maviergün adlı üyeden alıntı
Gezi Yazıları'nı seviyorum, gidemediğimiz yerleri farklı bakış
açıları ile tanıma fırsatımız oluyor. Güzel fotoğraflar çekmişsiniz,
paylaşım için teşekkürler.
Selam Maviergün, gezi yazılarını ben de çok severim, elimden geldiğince takip etmeye çalışırım. Fotoğrafları beğendiğinize sevendim. Selamlar...
stubborn adlı üyeden alıntı
bizde oradaydık ama :(
sizinki bayağı keyifli gezip dolaşmışınız bu güzel
Aynı yerde olmamıza rağmen, görüşmemiz nasip olmadı. Haliyle binlerce motorcu vardı festivalde. Festival alanında fazla kalamadık zaten. Genelde çevreyi gezdik biz fazlaca. Yorum için teşekür ederim. Selamlar.
modelxl adlı üyeden alıntı
harika keske bende orada olsaydım.
Gerçekten de harikaydı, Yalova festivaline gelin isterseniz. İstanbul'a da çok yakın.
Selamlar.
mrock adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş.. EMOK festivalindeki GS ve Africa Twin sayısı bir hayli fazlaydı.
Festivalın dışında etraftaki birçok yeri gezme şansımız da oldu. Afrikaların hepsi birbirinden güzeldi gerçekten. Selamlar...
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş
Teşekür ederim sayın cadı
Selamlar...
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
13 Temmuz 2008, 23:01
memet abi iyi gezmişsiniz ben gelemedim ama olsun yalovada acısını çıkartırız inşalla.
ayrıca benim için gidip festival alanında çok değerli hocaa yı bulupta selam söylediğin için ayrıca teşekürler.
super tenerenin nasıl yüklendiğini görmüş oldun böylece sende afrikaya uygulayabilirsin.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
13 Temmuz 2008, 23:07
hoşgörüntüler nefisbir gezi olmuş gösterim için sağolun
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
13 Temmuz 2008, 23:12
güzel gezi olmus, resimlerde çok güzel.. africa twin ayrı bi guzel maşallah..
-
14 Temmuz 2008, 00:01
Wallace adlı üyeden alıntı
güzel ve keyifli bir anı olmuş sizler için. paylaşım için teşekkürler. yüreğinize sağlık.
Teşekür ederim Dostum, başka etkinliklerde görüşmek dileği ile. Selamlar...
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
çok güzel gezi olmuş
pamukovada tesis ilhan tan dı galiba öğrenciyken oraya gece yemek yemeye giderdik
Selam kıllıtarkan, evet haklısınız, İlhan Tan tesislerinde mola verdik.
Teşekür ederim...
playboy_77 adlı üyeden alıntı
mehmet abi sonunda yaa
kendimi görünce bir garip oldum yine
tüm resimleri koymamışsın gözümden kaçmadı değiL
akşama evden alırım o resimleride
saOL mehmet abiciğim
Mesut merhaba, sonunda yükleyebildim fotoğrafları, hepsini yüklemem imkansız zaten. Haftaya yalova da görüşmek üzere.
Sen festival alanında güzel bir yerden 5-6 çadırlık yer ayır istersen. Biz öğlenden önce orada olacağız. Bizi feribottan inişte karşılarsan daha iyi olur tabii ki. Selamlar...
bbaday adlı üyeden alıntı
emoğun tadı başka seneye nasipse emokda görüşmek üzere bu emokda mt olarak beklenen katılım olmadı seneye artık
Selam dostum, seneye inşallah görüşürüz Emokta. MT den katılım konusunda haklısınız. Selamlar.
gugukk adlı üyeden alıntı
çok güzel bir gezi olmuş aranızda olmayı isterdim ama işlerim yüzünden gelemedim kısmet seneye artık
Selam, görüşmek için bir sene beklemeye gerek yok
Haftaya Yalova festivaline geliyoruz zaten. Sen de Yalova'da olduğuna göre, orada da görüşebiliriz istersen. Sağlıcakla kal.
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
memet abi iyi gezmişsiniz ben gelemedim ama olsun yalovada acısını çıkartırız inşalla.
ayrıca benim için gidip festival alanında çok değerli hocaa yı bulupta selam söylediğin için ayrıca teşekürler.
super tenerenin nasıl yüklendiğini görmüş oldun böylece sende afrikaya uygulayabilirsin.
Mustafa gerçekten iyi gezdik ve eğlendik. Sen de gelseydin çok daha iyi olurdu eminim.
Yalova'da daha da iyi eğleneceğimize inanıyorum.
Hoca'yı buldum gerçekten de çok güzel bir motoru var ve dediğin gibi motoru felaket yüklüyor. Yüklenen eşyalardan motor zor gözüküyor.
Öğlenden önce mutlaka Yalova'da olalım çünkü öğlen sıralarında Guines rekorlar kitabına girmek için toplu halde sürüş yapılacak. Mutlaka biz de katılmalıyız toplu sürüşe. Selamlar...
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
hoşgörüntüler nefisbir gezi olmuş gösterim için sağolun
Merhaba Ümmet Bey, yaptığım gezileri elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum. Selamlar.
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmus, resimlerde çok güzel.. africa twin ayrı bi guzel maşallah..
Teşekür ederim Rus Avcısı, selamlar.
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
-
27 Ağustos 2008, 10:37
SÖĞÜT TE ertugrulgazi yi de ziyarete geldiginiz için cok teşekkürler sizlere söğüt te bir yer tarif edeyim ARZUM LOKANTASI ugramadan gitmeyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)