Akdeniz gezisi (bol resimli)
Reklamlar
-
2008 yılının yorgunluğunu atmak ve eğlenmek için,Mersin’den Gülnar,Aydıncık,Anamur,Alanya,Antalya ve son durak olarak Olimpos’a bir haftalık gezi yaptık. Yolculuğumuzda,toplam 1200 km yol yapmış olduk. Her zaman düşündüğüm gibi motosiklet kullanmanın en güzel mevsimi bahar ayları olduğunu ter döktükçe hatırladım. Kivremin öncülüğünde kazasız belasız yolculuğu tamamladık. Bu yollarda dikkati mıknatıs gibi çekmek chooper işi olsada, rahatlık enduroda saklı…
En çok motosiklet sürmekten Alanya’da keyif aldım! Araba sürücüleri çok mütevazi ve yaya yola kendisini atmıyor. Abartısız her bina altında ortalama 3 motosiklet park halinde ve turistler de dahil olmak üzere tercih edilmişti.
Antalya’da yolda çok sıkıştıran oldu, kendinizi önemsiz hissetmenizde yeterli sebep olsada birde kamyonun biri sollarken pet şişeyle serinletti bizi pes doğrusu…Karayollarıda yol çalışmasında malum bu ayları bekler,mucurlu yol oldukça fazlaydı.(Antalya-Olimpos arası ve Gazipaşa-Anamur arası).
Alaturka kişi başı 35 ytl saenmek için ideal sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil.Odalar klimalı ve sıcak su vardı. İlgi ve alaka çok güzeldi.Road House eğlenmek için ideal özellikle rock grubu başarılıydı.
Sonuç olarak Alanya ve barındırdığı sosyal kültürün gelişime olumlu etkileri ile gecesinde ve gündüzünde çoook daha ilerideydi,fakat 2 yıldızlı otel fiyatı hiçbir şey dahil değil kişi başı 35 ytl civarındaydı.
Akdeniz’in akciğeri olan ormanların ve hayvanların yanması milli bir felaket,çok üzüldüm.
Resimlerin devamı 2. sayfada.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Reklamlar
-
çok güzel bir gezi olmuş emeğinize tekerinize ellerinize sağlık gittiniz yerlere gitmiş gibi oldum saygılar ...
-
2200 pozu 130 taneye indirdim,hazırlamak 5 saat sürdü abartısız! Saygılar.
-
siz yanlış yapmışsınız..bu geziyi hanımları evde bırakarak yapmanız lazımmış
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
dostum iyi gezmişsiniz. bende hep 4 kişilik bi motor gurubu ile 1 aylık gezi hayal ediyorum. sizin resimlerinize bakarken kendim gezmiş gibi hissettim. inşallah bizde gurubu toplarız bigün.
-
Çok güzel olmuş kardeşim. Ellerinize sağlık. Olympos süper.
Gülnar yangınlarına denk gelmediniz sanırım...
Üç boyoz bir kola
-
Yangın biz dönerken kontrol altına alınmıştı.Helikopter ve kamyonlarla su taşınıyordu ama yanlış bilmiyorsam 10.000 futbol sahası büyüklüğünde bir canlı hayat son buldu. Gerçekten milli felaket.Yanan kuş ve hayvanlar kaçarken ateşide istemeden yaydılar.
-
Emeğinize,tekerinize sağlık. Gezilerinizin devamını dilerim.
Benim vatanım gibisi var mı bee... Her yeri ayrı güzel memleketim benim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
-
11 Temmuz 2008, 01:34
-
11 Temmuz 2008, 01:38
bir motorcunun karisi olarak sizleri candan kutluyorum cünki bir kadin ne görürse kocadan görür iyi yada kötü gün..ve siz bu durumda hayati yasayip yasatmisiniz kutluyorum sizi böyle yapdiginiz cok dogru budur kari-koca dayanasmazi..benim bu konuda cok canim yandi hevesim varken kirildim ..bende seviyorum gezmeyi hele motorla bayiliyorum ama beni anlamak istemeyen bir motorcu esim var ben bunlari hak etmedim yada o beni haketmedi..
RÜZGARIN ÖNÜNDE YAPRAK GIBIYIM SAVRULDUKCA SAVRULUYORUM BIR TÜRK BAYRAGI GIBI DALGALANDIKCA GURUR DUYUYORUM KENDIMLE VE EKSOZ SESINE KURBAN OLDUGUM TENEKEMLE:mrgreen:
-
11 Temmuz 2008, 01:51
harika bir gezi yapmışsınız motorlarda süper ne diyim artık çok şanslısınız keyfini çıkarın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
11 Temmuz 2008, 01:56
motorlar güzel,performanslı,gösterişli ama rahatlık endruda
-
11 Temmuz 2008, 03:16
guzel gezi olmuş emegınıze saglık
-
11 Temmuz 2008, 05:29
-
11 Temmuz 2008, 08:01
Yeşilin mavi ile uyumu harika,yarıya kadar orman kır gezisi gibi olan kareler ondan sonra denize maviye dönüyo,emeğine sağlık harika kareler
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
11 Temmuz 2008, 09:17
Emeginize saglık güzel gezi olmuş.Devamını dilerim.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
11 Temmuz 2008, 10:17
Gorsel solen icin cok tessekurler , super bir gezi olmus.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
11 Temmuz 2008, 10:24
valla bu resimkere bakınca acıkcası sizleri kıskanıyorum bende cok seviyorum motorla gezmeyi sizin yüzünüzde banada bulaştı ama benim motor 150 c ufak böyle bir geziyedayanırmı veya ben becere bilirmiyim bilemiyorum ama bu site olduktan sonra ve sizin gibi abilerim olduğu müddetce ben gezemesemde sizin mükemmel karelerinizden bu duyguyu yaşıyorum ellerine motorlarınıza sağlık.....
-
11 Temmuz 2008, 10:24
abicim harikasın ya valla yine costurmussun.seni tebrik ediyorum inan gezmiş kadar oldum oraları.işyerinde şuanda acayip bir sıcak var ama sayende fotografları görünce içim serinledi. cok güzel eeglenmişsiniz. sevgiler saygılar
gülay70 adlı üyeden alıntı
bir motorcunun karisi olarak sizleri candan kutluyorum cünki bir kadin ne görürse kocadan görür iyi yada kötü gün..ve siz bu durumda hayati yasayip yasatmisiniz kutluyorum sizi böyle yapdiginiz cok dogru budur kari-koca dayanasmazi..benim bu konuda cok canim yandi hevesim varken kirildim ..bende seviyorum gezmeyi hele motorla bayiliyorum ama beni anlamak istemeyen bir motorcu esim var ben bunlari hak etmedim yada o beni haketmedi..
ya insannın karısının motosiklet sevdalısı olması ne kadar güzel... walla bende isterim karımın motosiklet sevdalısı olmasını,çünkü bu uyum demektir. gülaycımm senin yerine koydum da bir an kendimi gercekten cok üzücü bi olay. ama üzülme kocan utansın ... sevgiler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)