Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Akdeniz gezisi (bol resimli)

REKLAM ALANI
    vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    2008 yılının yorgunluğunu atmak ve eğlenmek için,Mersin’den Gülnar,Aydıncık,Anamur,Alanya,Antalya ve son durak olarak Olimpos’a bir haftalık gezi yaptık. Yolculuğumuzda,toplam 1200 km yol yapmış olduk. Her zaman düşündüğüm gibi motosiklet kullanmanın en güzel mevsimi bahar ayları olduğunu ter döktükçe hatırladım. Kivremin öncülüğünde kazasız belasız yolculuğu tamamladık. Bu yollarda dikkati mıknatıs gibi çekmek chooper işi olsada, rahatlık enduroda saklı…
    En çok motosiklet sürmekten Alanya’da keyif aldım! Araba sürücüleri çok mütevazi ve yaya yola kendisini atmıyor. Abartısız her bina altında ortalama 3 motosiklet park halinde ve turistler de dahil olmak üzere tercih edilmişti.
    Antalya’da yolda çok sıkıştıran oldu, kendinizi önemsiz hissetmenizde yeterli sebep olsada birde kamyonun biri sollarken pet şişeyle serinletti bizi pes doğrusu…Karayollarıda yol çalışmasında malum bu ayları bekler,mucurlu yol oldukça fazlaydı.(Antalya-Olimpos arası ve Gazipaşa-Anamur arası).
    Alaturka kişi başı 35 ytl saenmek için ideal sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil.Odalar klimalı ve sıcak su vardı. İlgi ve alaka çok güzeldi.Road House eğlenmek için ideal özellikle rock grubu başarılıydı.
    Sonuç olarak Alanya ve barındırdığı sosyal kültürün gelişime olumlu etkileri ile gecesinde ve gündüzünde çoook daha ilerideydi,fakat 2 yıldızlı otel fiyatı hiçbir şey dahil değil kişi başı 35 ytl civarındaydı.

Akdeniz’in akciğeri olan ormanların ve hayvanların yanması milli bir felaket,çok üzüldüm.

Resimlerin devamı 2. sayfada.
    speed_dream bunu beğendi.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    --volkan-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    çok güzel bir gezi olmuş emeğinize tekerinize ellerinize sağlık gittiniz yerlere gitmiş gibi oldum saygılar ...

Motosikleti
    2200 pozu 130 taneye indirdim,hazırlamak 5 saat sürdü abartısız! Saygılar.

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    siz yanlış yapmışsınız..bu geziyi hanımları evde bırakarak yapmanız lazımmış
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

EA-Bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR-1000
    dostum iyi gezmişsiniz. bende hep 4 kişilik bi motor gurubu ile 1 aylık gezi hayal ediyorum. sizin resimlerinize bakarken kendim gezmiş gibi hissettim. inşallah bizde gurubu toplarız bigün.

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Çok güzel olmuş kardeşim. Ellerinize sağlık. Olympos süper.

Gülnar yangınlarına denk gelmediniz sanırım...
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    Yangın biz dönerken kontrol altına alınmıştı.Helikopter ve kamyonlarla su taşınıyordu ama yanlış bilmiyorsam 10.000 futbol sahası büyüklüğünde bir canlı hayat son buldu. Gerçekten milli felaket.Yanan kuş ve hayvanlar kaçarken ateşide istemeden yaydılar.

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Emeğinize,tekerinize sağlık. Gezilerinizin devamını dilerim.
    Benim vatanım gibisi var mı bee... Her yeri ayrı güzel memleketim benim.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz yanlış yapmışsınız..bu geziyi hanımları evde bırakarak yapmanız lazımmış

aynen oyle.............
    MT ANTALYA

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dostlarım çok güzel bir paylaşım sayenizde gezmiş gibi oldum.kısmet olursa seneye aynı güzergah düşünüyorum.adana-antalya arası
    çok güzel bir gezi, motorlarınıza canlarınıza sağlık
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

bir motorcunun karisi olarak sizleri candan kutluyorum cünki bir kadin ne görürse kocadan görür iyi yada kötü gün..ve siz bu durumda hayati yasayip yasatmisiniz kutluyorum sizi böyle yapdiginiz cok dogru budur kari-koca dayanasmazi..benim bu konuda cok canim yandi hevesim varken kirildim ..bende seviyorum gezmeyi hele motorla bayiliyorum ama beni anlamak istemeyen bir motorcu esim var ben bunlari hak etmedim yada o beni haketmedi..
    RÜZGARIN ÖNÜNDE YAPRAK GIBIYIM SAVRULDUKCA SAVRULUYORUM BIR TÜRK BAYRAGI GIBI DALGALANDIKCA GURUR DUYUYORUM KENDIMLE VE EKSOZ SESINE KURBAN OLDUGUM TENEKEMLE:mrgreen:

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    harika bir gezi yapmışsınız motorlarda süper ne diyim artık çok şanslısınız keyfini çıkarın
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    motorlar güzel,performanslı,gösterişli ama rahatlık endruda

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90
    guzel gezi olmuş emegınıze saglık

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Güzel rota.
    Bu güzergahtan, çok fazla gezi raporu geldi. sanırım bu yıl uzun yol yapanlar Akdenizi seçmişler (başka sitelerde de rastladım)

Motorlarınız çok yakışıklı ama, hayat enduroda
    Selamlar...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Yeşilin mavi ile uyumu harika,yarıya kadar orman kır gezisi gibi olan kareler ondan sonra denize maviye dönüyo,emeğine sağlık harika kareler
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Emeginize saglık güzel gezi olmuş.Devamını dilerim.
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Gorsel solen icin cok tessekurler , super bir gezi olmus.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

KANUNİ 150 C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ SEYHAN 150
    valla bu resimkere bakınca acıkcası sizleri kıskanıyorum bende cok seviyorum motorla gezmeyi sizin yüzünüzde banada bulaştı ama benim motor 150 c ufak böyle bir geziyedayanırmı veya ben becere bilirmiyim bilemiyorum ama bu site olduktan sonra ve sizin gibi abilerim olduğu müddetce ben gezemesemde sizin mükemmel karelerinizden bu duyguyu yaşıyorum ellerine motorlarınıza sağlık.....

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    abicim harikasın ya valla yine costurmussun.seni tebrik ediyorum inan gezmiş kadar oldum oraları.işyerinde şuanda acayip bir sıcak var ama sayende fotografları görünce içim serinledi. cok güzel eeglenmişsiniz. sevgiler saygılar

Alıntı gülay70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir motorcunun karisi olarak sizleri candan kutluyorum cünki bir kadin ne görürse kocadan görür iyi yada kötü gün..ve siz bu durumda hayati yasayip yasatmisiniz kutluyorum sizi böyle yapdiginiz cok dogru budur kari-koca dayanasmazi..benim bu konuda cok canim yandi hevesim varken kirildim ..bende seviyorum gezmeyi hele motorla bayiliyorum ama beni anlamak istemeyen bir motorcu esim var ben bunlari hak etmedim yada o beni haketmedi..
    ya insannın karısının motosiklet sevdalısı olması ne kadar güzel... walla bende isterim karımın motosiklet sevdalısı olmasını,çünkü bu uyum demektir. gülaycımm senin yerine koydum da bir an kendimi gercekten cok üzücü bi olay. ama üzülme kocan utansın ... sevgiler

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)