Fındıkpınarı ve susanoglu gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ağaçlar arasında kıvrılarak yaylaya çıkan güzel bir yolu vardı Fındıkpınarının. İlk defa 1991 yılında motosikletimle gitmiştim. Bir daha kısmet olmadı. Ellerine sağlık. Varsa biraz daha foto koymanı rica edeceğim. Selamlar.
-
biz o yolu istanbulda bile bulamıyoruz,maşallah kaymak gibi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Resimleri yüklerken elektirikler falanmı kesildi Bittimi daha denize girecektin gerisi nerde resimlerin
-
ellerinize sağlık güzel gezi olmuş. özledim walla çukurovayı torosları......
-
fotolar için teşekkürler ama gerisi yok sanırım
-
resimler yarım kalmış yaa
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
-
Arkadaşlar kusra bakmayın işyerinden baglandıgım için yavaş yavaş atabiliyorum. Şimdi resimlerin tamamı siteye aktarılmışdır. İlginize tesekkürler
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
07 Temmuz 2008, 17:43
Mersin İl Temsilcisi
ellerine, yüreğine sağlık ibrahimcim. güzel yol yapmışsın. tek başına zaten daha çok zevk alıyor insan eğer kendiyle barışıksa.... devamını dilerim ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
07 Temmuz 2008, 17:54
cakalaz adlı üyeden alıntı
Çok güzeL bir gezi olmuş
ağaçlar güzel
motor güzeL
Teşekkürler.Motorun orjınal kılıfı degil ama yinede güzel durdu
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
-
07 Temmuz 2008, 17:58
Emeğine,tekerine sağlık. Mersin'i seviyorum Pek gezememiş olsamda güzel bir şehrimiz.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
07 Temmuz 2008, 18:13
playboy_77 adlı üyeden alıntı
resimler yarım kalmış yaa
Şimdi tamamlandı. Dedigim gibi işyerinden ançak bukadar aktarabiliyorum....Malum bir yandan iş biyandan siteye foto aktarmaa. İdare edin artıkk...
-
07 Temmuz 2008, 19:02
-
07 Temmuz 2008, 19:17
-
07 Temmuz 2008, 19:40
Başarılı bir gezi olmuş,aktarımında gayet güzel,motorunda öyle.. Allah kazasız belasız nice sürüşler nasibetsin. (:
-
07 Temmuz 2008, 21:34
güzel gezi. hem yayla havası hemde deniz havası
-
07 Temmuz 2008, 22:02
Adana İl Temsilcisi
çok keyifli olmuş sevgili hemşerim.ibrahim kardeş.sıcak şu yaz günlerinde,hem yayla,hemde deniz hissettirdin bana.zaten susanoğlu aşığıyım.tam 25 yıldır orada tatil yaparım.başka yerlere tatile gitsem bile muhakkak birkaç defa günübirliğine bile olsa susanoğlu'na giderim.sağol gitmiş gibi oldum.emeğine sağlık kardeş.sevgilerimle.
-
08 Temmuz 2008, 09:30
adanalı adlı üyeden alıntı
çok keyifli olmuş sevgili hemşerim.ibrahim kardeş.sıcak şu yaz günlerinde,hem yayla,hemde deniz hissettirdin bana.zaten susanoğlu aşığıyım.tam 25 yıldır orada tatil yaparım.başka yerlere tatile gitsem bile muhakkak birkaç defa günübirliğine bile olsa susanoğlu'na giderim.sağol gitmiş gibi oldum.emeğine sağlık kardeş.sevgilerimle.
Evet gercekten cok keyif aldım. Kısmet olursa bi hafta sonu birlikte gidelim Susanoglu na.. Bu arada dun akşam mesai bittikden sonra yine yaylaya cıktım ve bu sabah geri indim.. Fındıkpınarı yaylası Mersin Merkezden 45 km. uzaklıkta.
-
08 Temmuz 2008, 10:34
yaw bende diyorum denize gidelim diye ama kimse dinlemiyor güzel eylenmişsiniz tebrikler
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)