merhaba arkadaşlar senelik izin zamanım geldi idi. Bende biraz kafayı toparlamak, birazda adrenalin olsun diye kınalı kuzumla gezi yapmayı düşündüm. kınalı kuzuma güveniyordum çünki Gaziantep Mt nin katıldığım bütün gezilerinde beni üzmedi Allaha binlerce kez şükürler olsun. Kafaya koymuştum bir kere tek başıma da olsa gidecektim. Mersin büyükecelide görev yapmakta olan dayımın yanına gitmeye karar verdim. Hem orda tatil de yapabilirdim.
Önceleri pahalı olur zannettim biliyorsunuz benzin fiyatları uçuk kaçık akıllara zarar. Sonra oturdum hesapladım. Gidiş gelişe ne kadar yakar en fazla diye. Otobüs bileti gidiş geliş 70 lira tutarken motorumla 80 lira tutuyordu. Aradaki onlira da değerdi kınalı kuzuma. Ve bismillah dedik tabiki dizlikten monta full koruma ile hazırlığımı yaptım.neyse fazla lafa gerek yok resimler fazla çekemedim zira dijital fotoğraf makinam yok idi bende cep telefonumla sınırlı sayıda çekebildim. Zira hafıza dolmuş onu unutmuşum yol heyacanından. yalnız resimlerin boyutunu bir türlü ayarlayamadım 320 li bir şey di sanırım olması gerekn ama yinede büyük görünüyo nedense artık idare edin.Gelelim resimlere
yol güzergahım otoban üzerinden gitmeye karar verdim.
km sayacım 10014 deydi başlarken
kınalı kuzumu 1 saatlik sürüş sonrasında bir dinlenme tesisinde 15 dk mola ile dinlendirirken
büyükecelinin 40 km batısında bulunan güzel bir ilçesi Aydıncıktan bir deniz manzarası
Büyükeceliden bir kaç manzara
dönüş yolundan kınalı kuzumdan bir kaç resim allah nazardan saklasın
Allaha şükürler olsun kınalı kuzum beni yine üzmedi. Eve geldiğimde toplamda 1000 km gezmişim. tabi normalde yol gidiş geliş 800 km iken demekki ordada baya bir motorla gezmişim. 2 Defa Gülnar'a(ilçesi) gittim. Mükemmel virajları olan bir yer Sonra Aydıncığa gittim. Bir hafta boyunca bütün stresimi atmış oldum. Allaha emanet olun arkadaşlar Kazasız belasız nice motorlu geziler dileğiyle