{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
güzel gezi resimler icin tesekkürler
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
hocam ellerine saglık resimler cok güzel hepsi bukadarmı
evet arkadaşlar güzel bir gezi oldu canakkale den hocamız ne zaman körfeze gelse havran motor dosları olarak kendimizi yollarda buluyoruz
sağ olsun güzel bir gün gecirdik birlikte katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bütün havran dostlarımıza ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler
programlanmış bir gezi olsaydı bukadar olmazdı heralde bence
ortam güzel hava güzel hocam güzeltek kelimeyle harikaydı hocam bu arada hotolar şahane her açıdan kapmışsın herkezi ellerine salık
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Havran Motor Dostalarına ve Çanakkale Mt ye selam olsun Ankaralardan. Kulaklarım çok çınladı valla. GEziniz çok güzel olmuş, inşallah en kısa zamanda aranızda olmak dileğimle sevgiler, saygılar
Kuyuya taş atan kişi
çok güzel gezi olmuşş... GEzilerinize Çok İmreniyorum Abiler .. Bu kadarmı güzel olur bi gezi ya ... bi gün katılıcam
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Havran Motor Dostları Çanakkale MT ile muhabbet ile dostlukların paylaşıldığı .herzamanki gibi bol yemeli-içmeli bir gezi daha gerçekleştirdi.Katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
Köftelere ve nostalji kokan BMW'lere bayıldım organizasyon süper olmuş paylaşım için teşekkürler
süpersiniz havran.... bugünkü tur içinde çok teşekür ederim....
bu topic bahardan kalmaydı alper yenilerinde buluşmak umudumuzla..
Tebrikler arkadaŞLar Herşey cok güzeL ; Yemekler harika
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)