Dünya Turu Ve Motosiklet Net
Reklamlar
-
06 Haziran 2008, 18:14
Reklamlar
-
06 Haziran 2008, 18:18
Rotaları konusunda bilgin var mı hocam? Bu arkadaşlara herkes yardımcı olmak, onları konuk etmek isteyecektir bence...
-
06 Haziran 2008, 18:24
gittardando adlı üyeden alıntı
Rotaları konusunda bilgin var mı hocam? Bu arkadaşlara herkes yardımcı olmak, onları konuk etmek isteyecektir bence...
haklısın gezi yolculuk resim ve haberleri takip etmek için link ekledim arkadaşım teşekkürler
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
06 Haziran 2008, 21:45
Link için teşekkürler... Takipçisi olacağım bundan böyle...
-
06 Haziran 2008, 21:50
NE güzel bişey yaa.Allah yollarını açık etsin.Umarım ülkemizde başlarına bişey gelmez...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
-
06 Haziran 2008, 22:05
-
06 Haziran 2008, 22:12
-
06 Haziran 2008, 22:21
way ybr ile ile dünya turu helal olsun iyi cesaret etmiş tebrik ederim
-
06 Haziran 2008, 22:25
Mert adlı üyeden alıntı
haklısın gezi yolculuk resim ve haberleri takip etmek için link ekledim arkadaşım teşekkürler
Mert msn'den konuşalım paşam..
Bu arkadaşlar Ş.Urfa'dan da geçecekler mi acaba?..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
-
06 Haziran 2008, 22:26
benim motorun aynısı ve bizim çıkartma
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
07 Haziran 2008, 00:30
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Mert msn'den konuşalım paşam..
Bu arkadaşlar Ş.Urfa'dan da geçecekler mi acaba?..
konşalım abi ordan geçerlermi bilmiyorum ama ben çok hazırlıksız yakalandım.
Bide ingilizcem olmadığı için ezik kaldım yoksa paylaşacak güzel şeyler olabilirdi anlıyacağın.
Mail adresini falan aldım oraya not yollayabiliriz.
Hemen ilgilenirler çünkü tek varlıkları internet net olmadan yola devam edemezler. Gelecek en ufak yardım bile onlar için büyük önem taşıyor
-
07 Haziran 2008, 02:11
dostum sanıyorumki yolları adanadan geçecektir, eyer gelirlerse ilgilenir elimden gelen yardımı severek yaparım adanadan selam.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
07 Haziran 2008, 02:33
way be gerçekten süper ... kaç km yapmışlar acaba .. ??
aslnda bazı şanslar insan hayatında birkere karşılarına çıkar çogu zaman hep elimizden kaçırırız üzülürüz geçmişte kalır gelecekte karşııza çıkar .. dersin içinden o zman şoyle yapsaydım şimdi boyle olmazdı diye ..
bu iki süper insan ellerine geçirdikleri şansı ters tepmemişler .. allah yollarını açık etsin .. şansları bol olsun .. umarım bu şansı yakalama fırsatım olur... çok istedigim birşey .
bizi tanıtıgın için teşekkürler kanka bence ..ingilizce konuşmak mühim degil motosikletçi dili zaten yeter .. ellerine saglık
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
07 Haziran 2008, 02:45
motorla dünyayı dolaşmak düşünmek bile heyecan verici
yolları açık olsun allaha emanet olsunlar
ayrıca ben inanıyorum ki mert gittikleri hel ilde mt den birileri mutlaka onlara yardımcı olucaktır yeterki haberleri olsun
-
07 Haziran 2008, 03:47
Süper Moderatör (BBRR)
Konu dışına taşan mesajlar silimiş ve düzeltilmiştir.
Mert
MT üyelerinin nereye yazıp nereye yazmıyacakları kendilerini bağlar demekki konuyu senin kadar ilginç bulmamışlar ki yorum yapmamışlar..
Ps. Bence ilginç bir tur daha doğrusu yürek isteyen bir tur. Çoğu kişi 125 cc ile uzun yol yapılırmı derken adamlar dünya turuna çıkmışlar. Hatta adamlar değil bi adam bi kadın .. Yolları açık olsun ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
07 Haziran 2008, 04:14
keşke bende görseydim yaaa tüh görüyomusun içime dert oldu kimler nereliler acaba hangi ülkedenler bide o ybr nin jantları neden telli yaa bunların 40 kere lastiği patlar bari alaşım jant taktırsalar tubeless yaptırsalar jantları hiç beğenmedim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
07 Haziran 2008, 05:05
Bu başlığı bekliyordum. Geçenlerde okumuştum yine farklı bir başlıkta sohbeti geçmişti sanırsam..Dün bakmıştım siteye başlığı göremeyince dedim rötar var sanırım...Bu güzel davranışın için tebrik ederim.
Aştım artık tek teker dolaşıyorum
-
07 Haziran 2008, 05:38
tek kelime ile inanilmaz.. dunya turu yapiosun bide ustune 125 cc ile valla tebrikler
-
07 Haziran 2008, 10:36
jesse adlı üyeden alıntı
way be gerçekten süper ... kaç km yapmışlar acaba .. ??
aslnda bazı şanslar insan hayatında birkere karşılarına çıkar çogu zaman hep elimizden kaçırırız üzülürüz geçmişte kalır gelecekte karşııza çıkar .. dersin içinden o zman şoyle yapsaydım şimdi boyle olmazdı diye ..
bu iki süper insan ellerine geçirdikleri şansı ters tepmemişler .. allah yollarını açık etsin .. şansları bol olsun .. umarım bu şansı yakalama fırsatım olur... çok istedigim birşey .
bizi tanıtıgın için teşekkürler kanka bence ..ingilizce konuşmak mühim degil motosikletçi dili zaten yeter .. ellerine saglık
sanırım şuanda 72 bin civarında jesse kardeşim toplam gidilcek yol 150 bin
BBRR adlı üyeden alıntı
Konu dışına taşan mesajlar silimiş ve düzeltilmiştir.
Mert
MT üyelerinin nereye yazıp nereye yazmıyacakları kendilerini bağlar demekki konuyu senin kadar ilginç bulmamışlar ki yorum yapmamışlar..
Ps. Bence ilginç bir tur daha doğrusu yürek isteyen bir tur. Çoğu kişi 125 cc ile uzun yol yapılırmı derken adamlar dünya turuna çıkmışlar. Hatta adamlar değil bi adam bi kadın .. Yolları açık olsun ..
Haklısın bende düzelttim yazımı sorry
-
07 Haziran 2008, 10:42
Çok güzel birşey motosikletle dünya turu...
Ama 125 cc makina ile de büyük cesaret diyorum.
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)