18.05.08 Kocaeli Yuvacık Gezi Fotoğrafları ve Gezi Yorumları
-
Reklamlar
-
Basta LOFT arkadasımıza cumartesi gunu bize gosterdiği ilgi ve alaka için teşekkur etmek istiyorum..
Gercekten guzel bir yerdi tum arkadasların cumartesi geceside orada olmalarını isterdim..
Tanımsız gel sanada 650 yi alalım bırak nexusun yakasını artık...
Vstromdan sonra oyuncak gibi geliyor bana
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
bu kadarcıkmı resim baya kalabalıkmışsınız yaw..... tşkler fotoğraflar için
-
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
creativefx ehehe
Abi tekne gibi motor, bina icine koyacak yerim yok olsa hemen alcam
Camlıca gişelerde size selam verim diye şeritten çıktım
Not: Resimlerin devamı gelcek, ben erken eve geldim. Grup şu sıralar hala yolda.
farkettim Allahtan arkadaki araba senın solundan genis acıyla gecti.Ben yuvacıktan ayrıldıktan sonra birde Herekede ufak tekne(gercek tekne) gezintisi yaptım
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
-
Çok hızlısın tannımsız benden önce eve varmışsın
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
kaç motor vardı yavf en az 50 :
-
arkadaşlar çok zevkli bir gezi oldu herkese anlayışından dolayı teşekkür ederim akşama resimleri buraya yüklerim.Bu arada dönüşte arkadaş anahtarı motorun üzerinde unutmuş ve farlar açık olduğu için motorun aküsünü bitirmiş onun motorunu vurdurmak zorunda kaldık o yüzden bursa mt den kopmak zorunda kaldık bursa mt den özür dileriz gruptan ayrıldığımız için arkadaşı tek bırakmak istemedim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
öncelikle Gelen Tüm Arkadaşlarıma Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim!
Ama Bir Hassa O Ben Gelicem Diyipde Gelmeyen Arkadaşlarada Sizden Motorcu Olmaz Diyorum!!
-
Arkadaşlar umarım herkes kazasız belasız gezisini tamamlamıştır. Ortam çok hoşdu. Şelaleye kadar yürümek gözümde büyüdü, göremedim, derenin şırıltısı ile yetindim bende Organizasyon emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Belirtmek istediğim bişey var. Şu grup düzeni olayını biraz daha ciddiye almak için çalışmalar yapılmasını isterim. Harekete geçişler ve de mola vermeler vs. bu gibi durumlarda bence grupların başında, sonunda ve/veya ortalarında yöneticiler olmalı. Bi gruba takıldım gittim bi baktım bi sapakta herkes durdu aramızda yolu bilen yok. Bu dönüştede oldu gidişde de. Kişisel hatalarla ilgili de olabilir bu gibi durumlar, ama sevgili katılımcı moderatörlerimiz bu işe el atarlarsa daha da iyi olabileceğini düşünüyorum..
Tekrar teşekkürler.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
Loft adlı üyeden alıntı
öncelikle Gelen Tüm Arkadaşlarıma Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim!
Ama Bir Hassa O Ben Gelicem Diyipde Gelmeyen Arkadaşlarada Sizden Motorcu Olmaz Diyorum!!
Biz teşekkür ederiz loft güzel bir gezi olduGerçi ben motorsuz motorcu olaraka 4 teker ile geldim(ehliyeti henüz alamadığım için)..Ama geldim
-
cok gusel bir geziydi basta Loft olmak uzere bizleri agırlayan herkese tesekkurler bendekı resımlerı aksam yukleyecegim
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
kaç motor vardı yavf
en az 50 :
150 olmasın 25 karakter
-
bundan daha güzel bi görüntü olabilirmi.. gerçekten mütiş
inş bende bidahakine katılma fırsatı bulurm
-
tasarslan ee 2 teker bu abi 4 tekerin giremediği heryere girdiği icin hızlı Bidahaki geziye seni insallah vespan ile görürüz
-
Çok güzel bir geziydi emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Yanlız dönüşde toplu bir şekilde olsaydı daha güzel olurdu. 50 motorla gidince 10 motorla dönmek sarmıyo
-
loft a ve geziyi düzenleyen diğer arkadaşlara teşekkürler motor sayısı 50 den fazlaydı ortamda çok güzeldi ama organizasyon biraz erken bitti keşke biraz daha dolanabilseydik o taraflarda aklım yuvacıkta kaldı valla
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
Herkese selamlar,
Yuvacik'a ilk defa bu gezi vesilesiyle gittim ve cok etkilendim. Istanbul'a yakin ve yesillik bir yer. Baraj golunun etrafinda sagli sollu virajlara yatmak guzeldi. Ayrica bu gezi vesilesiyle yeni arkadaslarla tanistik. Sohbet ve baliklar nefisti.
Guzel bir gezi oldu ama grup halinde yolda seyir etmek konusunda bazi problemler olustu. Daha duzenli olmamiz gerektigine inaniyorum. Ozellikle SSli arkadaslar yanimizdan kil payi manevralarla gectiler ki hem bizi hem kendilerini hem de artcilarini tehlikeye sokuyorlar. Yaziktir, gunahtir. Kat'a zinhar haram! Lutfen boyle seyler yapmayin arkadaslar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)