beş aydır istanbuldayım çoktandır dolaşmıyorum sanırım artık zamanı geldi,motorumda servisten çıktı zamanımda var iki haftalık birgezi hazırladım,inşallah şansımda yardım eder tamamlarım sorunsuz gezimi,çadırımda yanımda daha kolay olcak,yolgüzergahı olarak şöyle düşündüm..
bolu,ankara,aksaray,adana,antep,k.maraş,kayseri,el azığ,erzincan,sivas,kayseri,konya,antalya,denizli, aydın ve kuşadası.
stanbuldan saat 13:00 de ayrıldım otobana girdim ve ankaradan çıktımyolda 4mola verdim akşam 18:30 da evdeydim ankara mt ile buakşam buluşma var yarın sabah aksaraya doğru devam,işte ilkgünün resimleri.
420 km yoldan sonra ankaraya hergelişimde evlerinde beni ağırlayan haşim ustaya misafir oldum dairenin herbölümünde rahatlıkla dolaşmamı sağlayan ve ikramlarını benden esirgemeyen ayrıca oluşturdukları sevgi yumağınada çok teşekkür ederim aile bireylerine saygı ve sevgiler yıllardır ve bu ikigün için tekrar teşekkürler.
sabah ankaradan çıktım hava güzeldi,aksarayı geçtim yağmur şiddetini artırdı bende hemen benzinliğe girdim mecbri mola
adana pozantıda meşhur sabancı şekerpınar kaynak suyu restorantı herkesin uğrak yeri
yine adana pozantıda meşhur palanın yeri tüm motorcuların uğrak yeri,palanın pirzolası,tavuuğu, balığı kısaca ızgara çeşitleri.
mersin mt geldiğim saatten ayrıldığımzaman kadar ilgilerinden dolayı kendişerine teşekkür ederim,
ve işte adana mt yağan yağmura rağmen üşenmeden biraraya geldiler zahmetleri için çok teşekkürler aralarında olmaktan çokmutluydum.ilgi ve alakalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkürler.
mehmet kardeşte katıldı sohbetimize sonradan onada teşekkürler sohbetleri için
kadirliye geldiğimizde mt dostları karşıladı bizi gözlükçü isa kardeşin dükkanında akşamı yaptık 52 model motor vardı burda,hala kızgibi duruyo
kadirli mt ile ölen yemeği için balık lokantasına gittik polis murat,emekli subay ahmet ve ceyhanlı ahmet sonra akşam için plan yaptık ordaki herşey için kendilerine teşekkürler