Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Havran Motor Dostları Çan Pilav Organizasyonu

REKLAM ALANI
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba Motosiklet.Net ailesiHavran motor dostları 11 Mayıs Çan Pilav gününe daveti aldıktan sonra
    Hasta ve çürüklerle, tatlı su motorcularını ayıkladıktan sonra kalan neferler le harakete geçerek Edremit Hamdibey Yenice güzergahından
    Çanakkale nin Şirin ilçesi ÇAN' a Ulaştılar.
    Çan MT (Çan mototeam) gurubu güzel bir organizasyon hazırlayarak Güzel bir Mayıs PAZAR gününde
    davetlileri ağırlayıp onlara motosiklet tutkusunun ortak olduğu bir doğa ortamında topladı. Herşey güzel düşünülmüş eksiksizdi.
    Güvenlik-Aci Sağlık-Konaklama-Ses düzeni-Pilav-Sınırsız çay- Park alanları-Eğlence- vs.
    Birtek ÜMMET PERTİKAN eksik ti.
    Havran dan davete katılmayanlar büyük fırsat eğlence ve organizasyonu kaçırdılar.Ne yazıkki bunun tekrarı yok. Anlatılmakla da olmaz Tek kelimeyle YAŞANIR.
    Bu kadar mı?Tabiki değil. HAVRAN MOTOR DOSTLARI ve onların dostları Birlikte Bayramiç İlçesine geldiler.
    Burda da bir alabalık faslına imza attılar.
    Bayramiç te KARASAÇ Ahmetin bahçesinde Dere kenarında Ördekler diğer doğa varlıkları ve masada Mükellef bir taze Alabalık ziyafeti
    Günün son programıydı.
    Balıklar lokmalanırken Hasta ve çürük adamların Tatlısu motorcuların kulakları çınlatılıp kaçırdıklar güzellikleri sıralanıyordu.
    Şöyle deniyordu masada:
    - Bu güzellikleri kaçıranlar deli olmalı.
    - Havrandan kalkıp da buralara gelmekle ne iyi ettik.
    - Hasta ve Çürük adamları çekemezdik doğrusu "deniliyordu."
    - Hiç bukadar güzel bir yer görmedik. Hasta olan adam burda şifa bulur bee.
    - Sebahattin Hocam nerden bulursun böyle güzel görülmedik kaliteli yerleri.

Eeeee nede olsa dostları buralara getirmek buraların güzelliklerini paylaşmak Motosiklet çinin tutkusudur.
    Tüm dostlar keşke aramızda olsa. Tabiki amaç imrendirmek değil güzellikleri duyguları ve doğayı paylaşmak.
    Artık resimler konuşşsun.

,

Resimler zor yükleniyor devamı var.
    acaleynen bu kadar
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Havran Motor Dostlarıyla tanışma fırsatını buldum ve benden çok daha genç olduklarını öğrendim Umarım en kısa zamanda tekrar buluşuruz. Sevgilerle
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.

Kirazı dalından koparıp ta yemesi başka bir tatlı olur.
    Ahmet Hocamla Müşteba abi Kirazları götürüyor. Yemesi helâl. Karasaç Ahmetin ikramıdır.

{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

blueberry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R-26 1954+Keeway SL 150
    Bravo hocam, 3 topiğede yetişiyorsun. Emeğine sağlık.
    Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok güzel görüntüler inş en yakın zamanda bende motorumla aranızda olurum..bunu çok isterim

güzel bir gezi olmuş katılan arkadaşlarımızın gülümseyen yüzlerinden beli.çan pilav gününün hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.(SAYIN BAŞKANIM NEJDET HOCAM BLUEBERRY NİCKLİ ARKADAŞ HAVRAN MOTOR DOSTLARINA YENİMİ KATILDI.)sebahattin hocam resimler çok güzel çıkmış sanada ayrıca teşekkür ederim.bazı özel nedenlerden dolayı geziye katılamadım.

korucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250 COMET
    Alıntı husayinolmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir gezi olmuş katılan arkadaşlarımızın gülümseyen yüzlerinden beli.çan pilav gününün hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.(SAYIN BAŞKANIM NEJDET HOCAM BLUEBERRY NİCKLİ ARKADAŞ HAVRAN MOTOR DOSTLARINA YENİMİ KATILDI.)sebahattin hocam resimler çok güzel çıkmış sanada ayrıca teşekkür ederim.bazı özel nedenlerden dolayı geziye katılamadım.
    Evet kardeşim. Pazar günü güzel bir etkinliği dostlarla paylaştık.Emeği geçen ,organizasyonu gerçekleştiren başta Çanlı arkadaşlar olmak üzere herkese teşekkür ederim.
    BLUEBERRY NİCKLİ ARKADAŞ HAVRAN MOTOR DOSTLARINA katılmadı.Böyle bir şey olsa gruptaki herkesin haberi olur.Gruba katılım koşulları malum. BLUEBERRY ile Ayvalık ve Çan gezisi dönüşleri güzergah nedeniyle birlikte yolculuk yaptık
    Sebahattin Hocam ,Mehmet,Muhittin sizlerle tekrar görüşmek bizleri mutlu etti.
    HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    ama motorumuz yok dalindan kiraz yiyemiyoruz nedir bu herkez geziyor allah nazardan saklasın guzel geziler.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Güzel bir etkinlik olmuş. sebahhatin hocam ben biraz rahatsız dım onun için gelemedim.
    Nasıl olsa bizim gurubumuz orda olacak diye rahattım .baya güzel geçmiş etkinlikler
    Arkadaşlarımız anlattı çandaki arkadaşlar çok güzel hazırlık yapmışlar ve misafirlerini iyi ağırlamışlar .emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ayrıca seninle de birlikte olmadık . baska bir gün acısını çıkarırız . kirazlar balıklar baya iyimmiş Ahmet abi anlattı hocam görüşmek üzere.

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok güzel bir gezi olmuş, Havranlılar neden haber vermediniz haberim olsaydı bende İzmirden birkaç kişi takardım peşime neyse bu durumda yapacak fazla bişey yok 1-0 mağlupsunuz

İlerdeki organizasyonlarda görüşmek üzere

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Alıntı gureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gezi olmuş, Havranlılar neden haber vermediniz haberim olsaydı bende İzmirden birkaç kişi takardım peşime neyse bu durumda yapacak fazla bişey yok 1-0 mağlupsunuz

Rahmi abi doğru söylüyorsun 1-0 mağlubuz benim aklıma gel fakat bizim arkadaşlar gece kalmıyor. Senin de yolun uzun diye haber vermedim. Kalacağımız bir etkinlikte ilk önce seni arıyacağım görüşmek üzere

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    cok güzel bir organizasyon olmuş anlata anlata bitiremiyorlar hepside cana cok yakın arkadaşlar can mototem cok teşekkür ederim inşallah bidahaki sefere tanışırız HAVRAN MOTOR DOSTLARI

Motosikleti
    Chopper'i Sattım.KaLdı Küçük Kızım Truva ScooteR:)
    güzel gezi ve resimler emeğinize sağlık.
    Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    çok güzel bir etkinlik olmuş. tanıdık yüzleri görmek güzel oldu fotolardan bile olsa. En kısa zamanda görüşmek üzere. sevgilerle

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı xquer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi ve resimler emeğinize sağlık.
    teşekkürler
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel görüntüler inş en yakın zamanda bende motorumla aranızda olurum..bunu çok isterim
    bekleriz
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama motorumuz yok dalindan kiraz yiyemiyoruz nedir bu herkez geziyor allah nazardan saklasın guzel geziler.
    teşekkürler
    Alıntı gureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

her zaman bekleriz
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir etkinlik olmuş. tanıdık yüzleri görmek güzel oldu fotolardan bile olsa. En kısa zamanda görüşmek üzere. sevgilerle
    teşekkürler buralarda dostunuzun olduğunu unutmayın sevgili Wallace. Her zaman bekleriz.
    {[/=W=\]}

ibrahimb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    evet, evet gezi çok güzel olmuş, herkesin ellerine sağlık.İnşallah farklı organizasyonlarda tekrar birlikte olmak ümitleriyle...

mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Necdet Hocam logonuz anlattığınız kadar varmış. Tek kelime ile harika
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Hüseyin Senin avatar çalma olmuş kardeşim. Başkan la aynı olmaması lazım.
    Senin bi kere motor yok.
    Sen avatarı yenden düzenle. Mangal kalsın motoru da sil.
    Adamın bir elinde ingiliz anahtarı bir elinde yelpaze olsun.
    Anahtar tutan eli motoru tamir etsin.
    yelpazeyi tutan eli mangalı körüklesin.
    Sen siparişi Necdet hocaya ver o yapar. Al sana avatar resim.
    Acık seni,nki farklı olsun cannım. Koca Hüseyin Ustaya yakışmaz.

Senden görerek şimdi Muhittin de yapmaya kalkar.
    Millet karıştırcek şimdi. Hangisi kim diye.
    {[/=W=\]}

hocam o avatar havran motor dostlarının bizlerde ona üyeyizsembolimizi kullanmak hakkımız değilmi .motor aramaya gerek yok çünkü motorların hepsi benim sen onu muhittin abime söylede yatak yapsın hep hasta

Muharrem1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 250 TVİSTIR
    böyle bi kararmı cıktı hic haberimiz olmadı toplantıda görüşülme nerden cıktı bu olay muhittin abime laf atmayın hasta adam napsın hata diyi avatarını yatak mı yapıcak

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler