Havran Motor Dostları Çan Pilav Organizasyonu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Havran Motor Dostlarıyla tanışma fırsatını buldum ve benden çok daha genç olduklarını öğrendim Umarım en kısa zamanda tekrar buluşuruz. Sevgilerle
-
-
Bravo hocam, 3 topiğede yetişiyorsun. Emeğine sağlık.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
-
çok güzel görüntüler inş en yakın zamanda bende motorumla aranızda olurum..bunu çok isterim
-
güzel bir gezi olmuş katılan arkadaşlarımızın gülümseyen yüzlerinden beli.çan pilav gününün hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.(SAYIN BAŞKANIM NEJDET HOCAM BLUEBERRY NİCKLİ ARKADAŞ HAVRAN MOTOR DOSTLARINA YENİMİ KATILDI.)sebahattin hocam resimler çok güzel çıkmış sanada ayrıca teşekkür ederim.bazı özel nedenlerden dolayı geziye katılamadım.
-
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
-
ama motorumuz yok dalindan kiraz yiyemiyoruz nedir bu herkez geziyor allah nazardan saklasın guzel geziler.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Güzel bir etkinlik olmuş. sebahhatin hocam ben biraz rahatsız dım onun için gelemedim.
Nasıl olsa bizim gurubumuz orda olacak diye rahattım .baya güzel geçmiş etkinlikler
Arkadaşlarımız anlattı çandaki arkadaşlar çok güzel hazırlık yapmışlar ve misafirlerini iyi ağırlamışlar .emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ayrıca seninle de birlikte olmadık . baska bir gün acısını çıkarırız . kirazlar balıklar baya iyimmiş Ahmet abi anlattı hocam görüşmek üzere.
-
Çok güzel bir gezi olmuş, Havranlılar neden haber vermediniz haberim olsaydı bende İzmirden birkaç kişi takardım peşime neyse bu durumda yapacak fazla bişey yok 1-0 mağlupsunuz
İlerdeki organizasyonlarda görüşmek üzere
-
gureli adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş, Havranlılar neden haber vermediniz
haberim olsaydı bende İzmirden birkaç kişi takardım peşime neyse bu durumda yapacak fazla bişey yok 1-0 mağlupsunuz
Rahmi abi doğru söylüyorsun 1-0 mağlubuz benim aklıma gel fakat bizim arkadaşlar gece kalmıyor. Senin de yolun uzun diye haber vermedim. Kalacağımız bir etkinlikte ilk önce seni arıyacağım görüşmek üzere
-
cok güzel bir organizasyon olmuş anlata anlata bitiremiyorlar hepside cana cok yakın arkadaşlar can mototem cok teşekkür ederim inşallah bidahaki sefere tanışırız HAVRAN MOTOR DOSTLARI
-
güzel gezi ve resimler emeğinize sağlık.
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
-
çok güzel bir etkinlik olmuş. tanıdık yüzleri görmek güzel oldu fotolardan bile olsa. En kısa zamanda görüşmek üzere. sevgilerle
-
xquer adlı üyeden alıntı
güzel gezi ve resimler emeğinize sağlık.
teşekkürler
Birkannn adlı üyeden alıntı
çok güzel görüntüler inş en yakın zamanda bende motorumla aranızda olurum..bunu çok isterim
bekleriz
zenon adlı üyeden alıntı
ama motorumuz yok dalindan kiraz yiyemiyoruz nedir bu herkez geziyor allah nazardan saklasın guzel geziler.
teşekkürler
gureli adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş, Havranlılar neden haber vermediniz
haberim olsaydı bende İzmirden birkaç kişi takardım peşime neyse bu durumda yapacak fazla bişey yok 1-0 mağlupsunuz
her zaman bekleriz
Wallace adlı üyeden alıntı
çok güzel bir etkinlik olmuş. tanıdık yüzleri görmek güzel oldu fotolardan bile olsa. En kısa zamanda görüşmek üzere. sevgilerle
teşekkürler buralarda dostunuzun olduğunu unutmayın sevgili Wallace. Her zaman bekleriz.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
evet, evet gezi çok güzel olmuş, herkesin ellerine sağlık.İnşallah farklı organizasyonlarda tekrar birlikte olmak ümitleriyle...
-
Necdet Hocam logonuz anlattığınız kadar varmış. Tek kelime ile harika
-
-
-
böyle bi kararmı cıktı hic haberimiz olmadı toplantıda görüşülme nerden cıktı bu olay muhittin abime laf atmayın hasta adam napsın hata diyi avatarını yatak mı yapıcak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler