ankara bursa seyahati-yağmurda 600km-
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Patlamış mısırları hazırladım.
Biralar da dolapta.
Devamını okumaya hazırım anlayacağın.
Tam techizatlı olarak.
Hızlı ol biraz.
Memleketi özledim..
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Doktor çamur dolu yolların şimdi kocaman ağaçlar oduğunu görmek çok güzeldi gerçekten. Bir ara fidan dikme organizasyonu yapalım bizde. Özellikle kıraç İç Anadolu topraklarında şart
-
fidan dikme organizasyonu super fikir dedigin gibi anadoluya sart ama agac yerde olmali insallah onumuzdeki kış yaparız boyle bir organizasyon. Gezin cok güzelmiş her gezi yazisindaki gibi icin sızlayarak okudum umarim gun gelir bizde yapabiliriz.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Paylaşım için tşk. Gerçekten güzel gezi olmuş.Bu arada fazer'in uzun yol performansından ve konforundan biraz bahsedermisin?
murti06 adlı üyeden alıntı
Bir ara fidan dikme organizasyonu yapalım bizde. Özellikle kıraç İç Anadolu topraklarında şart
Umarım böyle bir organizasyon olur
-
haydaa düğün olsada oynasak yaw canım cekti resimler güzel devamını beklıyoruz
-
hocam ne güzel yapmışsın... hem motola gidip güzel bir macera hem de düğünde sevdiklerinin yanında olmak ...
-
Yapma etme gitme derken süper bir gezi olmuş abicim
-
-
Cok icten, sıcak bir paylasımdı, tesekkurler...
Uludag Üniv. Kampüsü gercekten cok güzel, orada okumak kısmet olmadı belki asistanlıkta...
-
okuya okuya prof olacam
doktor beni unutma sabırla bekliyom ama bi kaç aya sonra yardım teklif ettigine pişman olacannn, tekerin düz bassın dileklerimle...
-
-
Bursa sayfasındaki notunuzu gördüm fakat aynı günlerde ve aynı yağmurda Tekirdağ yolunda olduğum için görüşmek nasip olmadı..
Kazasız belasız bitirdiğinize sevindim..
Esen kalın...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
güzel bir gezi daha .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
Murat abi harika olmuş, amaaaaaaaa
şu resimleri koyarken düzeltte koy, ekranı çevirip bakacam ben o resimlere ya.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
Yazık yollarda çok çile çekmişe benziyorsun, hele yalnız çok zor.
-
haydi bir kaç mesaj yazın da sayfa atlasın.bütün resimleri buraya koymayayım.var biraz daha foto.
fazer uzun yolda asvalt iyi ise süper.110-120 gibi hızlarda motor üstünde olduğunuzu hissetmiyorsunuz bile.
bu arad benim lastikler michelin.ıslak kuru hiç fark etmiyor.yol tutuş mükemmel.tabii fren testi yapmadım.ama acil fren dışında kaydırmayacaklarınıo biliyorum.
bu sayfaya foto ekleyemiyorum.çok oluyor bari boş da olsa bir kaç şey yazın da sayfa geçsin.
-
heartbreaker adlı üyeden alıntı
Yazık yollarda çok çile çekmişe benziyorsun, hele yalnız çok zor.
ya bu yalnız gezinin zorluğunu ben anlamıyorum nesi zor. Grup sürüşünden çok daha rahat. Yalnız gezmeninde ap ayrı bir tadı var arkadaşlar yapmayın böyle her tek kişilik gezide böyle mesajlar. Yalnızda gayet zevkli oluyor beğenmeyen kalabalık gezer
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel gezi abi, teşekkürler
-
ya hadi ama bir iki mesaj yazın sayfa atlasın.resim koycam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler