Bart abi hadi bir mesaj da benden. Alemsin abi yaaa
Ama hakkını yememek lazım, fotoğraflar çok güzel
atlamış ya cart doktorum benim
tek kelime ile harika olmuş.en çokta okulunu gördüğün yerler hoşuma gitti.için gitmiştir valla
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
okuluma içim gitmez mi be.şimdi o yaşlarda olmak vardı.
görüklede bir kaç klasik otomobil gördüm.eski tarz sevenlere
[IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm227/bart1969/Image00123.jpg[/
bu abimiz bana bitik pil satıp allah allah daha geçen ay aldım dedikten sonra yenisini az bir farkla verdi.en azından yok sen bitirdin demedi:
dönüşü bir gün geçirmiştim.çünki meteoroloji sonraki günü güneşli diyordu.ama nafile yağumr dönmemi istemiyor gibiydi:
uludağı görmedim ama dağın uzantısı böyle:
aha bu ne ankara tabelası gözüktü hele şükür doğru yoldayım
abi ben ne çektim şu kazınmış yollarda be:
bir ara yolu şaşırdım enduroya heves ettim
yağmurda 180 le giderken kendimi çekebilirmiyim dedim.
abi bu tabelanın anlamı ne?
tersten bakalım bir belki arkasından anlaşılır deim ama arkası da aynı.galiba burda bayanlar ve erkekler ayakta dikilmek zorunda:
yaşasın yağmur dindi,parıldayan güneşi öpesim geldi:
yağmurda benim yağ dayanmadı ikidebir zinciri yağlamak zorunda kaldım.aha ankaraya 130 km kala yağ da bitti ama çözüm bitmedi:
hiç bir şeyi fazla yük saymayın yolda lazım oluyor.ahanda çantanın naylonu,gerçi çantanın yarısını dolduruyor ama olsun:
beni izlediğiniz için teşekkürler bu da son fotoğraf,anneciğim bursada kaldı ama dönüşte onun börekleri iyi doyurdu valla
gayet güzel fotolar...babiş dügün için bari 1 takım götürseydin ..çantada ütüsü bozulurdu ama yine güzel olurdu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi itiraf et böreklerle birlikte kestane şekerlerinide bitirdin
Yağmur, Eski hatıralar, düğün, anne, motosiklet, 999 km. motosikletle yapılan yol ...
Çok güzelmiş, tebrikler.
pinti doktor kestane şekerimizi getirmedin alacağın olsun
Doktor fotoğraf yüklemeninde bir usulu var kardeşim.Doğru dürüst yüklesene şu fotoğrafları.Yan yana fotoğraf mı yüklenir? alt alta ve aralarında bir boşluk bırakarak yükle.Ters olanlarıda düzelt.Zaten kafam bozuk sana kestane şekerinide getirmedin,toplantıya geç geldin her tarafın vukuat senin...Küsüm ben sana
gusel bı gezı olmus paylasım ıcın saol hocam...
Allah akıl fikir versin meslektaşım
Güzel gezmişsin. Fazer'a doymuşsundur o haftasonu. Ellerine sağlık. Okulu görmek te değişik duygular yaşatmış olmalı sana. Çardağın altı filan..
Üç boyoz bir kola
güzel gezi olmuş bir an uzaylı zannettim fosforlar ışıl ışıl yanıyor karanlıkta hoş manzara teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)