Garipçe Köyünde Sucuk Partisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Vallaa görünce acıktım.. Güzel bi gezi olmuş tebrikler..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
hey maşallah özellikle son resim çok etkileyici valla
-
bizim sucuklar güzel çıkmış ama uzun süre öyle kalamadıar
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
-
-
normall öyle kalsalardı kuruyup gitselerdi yazık olurdu yavrulara valla afiyet olsun..
insanın ekmeği alıp bilgisayara bandırası geliyo
-
SAKİ adlı üyeden alıntı
İllaki diycem ama değil... Sarıyer kasaptan açık sucuk...
-
hehe süper gezi olmuş devamını beklerıss
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
-
-
-
SAKİ adlı üyeden alıntı
Pşşşt.. Nooluyo bakiim burda
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
mete_han adlı üyeden alıntı
murat diksöz abi yarın gelirmisin benle GARİPÇEYE...buraki77 yide ararız...onada tatil galiba...eşe dost haber salarız ne dersin...öğleden sonra çıkarız kafamıza göre...
murat abe ordamısın balım...mesaja dikkat sonradan eklendi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
O Garipçe sahilinin dili olsa da maceralarımızı size anlatsa! Sene 1992-1993, aylardan Eylül-Ekim, kaç gece 12'de Mahmutbey'den arkasına römorkla bağlı fiber teknemizi alıp kamyonla yola çıkmış, sabahın ilk saatlerinde istavrite 'haydi rastgele' diyerek açılmıştık. Üç kişi tutar bir kişi balıkları oltadan zor ayıklardı. Yağmuru yiyip iliklerimize kadar ıslandığımız o güzel günler.... Ne güzel günlerdi, hey gidi delikanlılık zamanlarım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
O Garipçe sahilinin dili olsa da maceralarımızı size anlatsa! Sene 1992-1993, aylardan Eylül-Ekim, kaç gece 12'de Mahmutbey'den arkasına römorkla bağlı fiber teknemizi alıp kamyonla yola çıkmış, sabahın ilk saatlerinde istavrite 'haydi rastgele' diyerek açılmıştık. Üç kişi tutar bir kişi balıkları oltadan zor ayıklardı. Yağmuru yiyip iliklerimize kadar ıslandığımız o güzel günler.... Ne güzel günlerdi, hey gidi delikanlılık zamanlarım.
haco pm ne baksana.. .
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Özel mesajına cevap verdim. Mete Dünya senin etrafında dönmüyor. (Gerçi dönse bayağı bir yol kateder. )
Haftaiçi izin alıp gezi yapabilecek bir işte çalışmıyorum ne yapayım. Haftasonları bile sakat, iki haftada bir pazar nöbeti geliyor.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Özel mesajına cevap verdim. Mete Dünya senin etrafında dönmüyor. (Gerçi dönse bayağı bir yol kateder.
)
Haftaiçi izin alıp gezi yapabilecek bir işte çalışmıyorum ne yapayım. Haftasonları bile sakat, iki haftada bir pazar nöbeti geliyor.
tamam haco...herkes kısmet abla...bize ismet abi demek...
-
O sucukların gelişim süreci karelerde anlatılmış.. Inekler pek bir besiliydi dayanamadım!!
Bu arada fena actionlar yaşadık, onları bir ara yüz yüze anlatırız dostlar..!
Bu arada Ragman, yolla abi şu kareleri.. Inekle münasebetimizin seviyesini görmek istiyorum!!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
Güzel gezi olmuş ahh şu pazar çalışmaları
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
-
beklediğimiz katılımı görememiş gezi ama ben çok imrenmiştim gerçekten güzel yerler .. iki motorda olsa gidilirdi.paylaşım için tşk ederiz. . motordaşlarım
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler