Çanakkale MT ve Çan ilçesi Mototeam Şehitlikler gezisi
-
Reklamlar
-
-
mutto adlı üyeden alıntı
Vay bea
Canavar gibi gezi olmuş. Biz gelemedik ama fotolar sayesinde bir nebze de olsa o havayı tattık. İnşallah bundan sonraki gezilerde en az bu gezi kadar keyifli olur
Teşekkürler Muhittin
Çan gurubunu güzelliği ve uyumu sayesinde harika bir gezi oldu. Kendilerine tekrar teşekkürler.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
değerli meslektaşım, güzel geziniz ve paylaşımlarınız için teşekkürler. HAVRAN MOTOR DOSTLARI
-
çok güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlar.sağolun tarihimizi unutmayalım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
-
Sebahattin Hocam ,güzel bir gezi olmuş.Fotograf paylaşımı için teşekkürler.Büyük olasılıkla Mayıs ayının 2. haftası Havran Motor Dosları'da Aziz Şehitlerimizi ziyaret edecek.Ziyaretimiz ile ilgili haberleşiriz.Çanakkale MT'ye sevgi ve selamlar,
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
-
korucu adlı üyeden alıntı
Sebahattin Hocam ,güzel bir gezi olmuş.Fotograf paylaşımı için teşekkürler.Büyük olasılıkla Mayıs ayının 2. haftası Havran Motor Dosları'da Aziz Şehitlerimizi ziyaret edecek.Ziyaretimiz ile ilgili haberleşiriz.Çanakkale MT'ye sevgi ve selamlar,
Teşekkürler Necdet hocam Bekliycez.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
sebahattin hocam çok güzel bir gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler .havran motor dostları teknik destek .üyesi çanakale mt selamlar
-
sebahattin hocam sen gezdirirsinde güzel olmazmı paylaşım icin teşekürler ayrıca can ilcesi mototeama sevgiler tekeriniz hep düz bassın
-
çok güzel bir gezi olmuş yapanların ellerine sağlık.....
-
Güzel bir grup buluşması olmuş.
Çanakkaleyi görmeyen diğer arkadaşlar için resimler açıklamalı olsa idi daha iyi olurdu.Ağırlık grup resimlerine verilmiş.Şehitlikler,abide,anzak koyu,siperler,kale vs. resimlerinide koysaydınız gidemeyen ve görmeyen arkadaşlar için daha faydalı olurdu diye düşünüyorum.Saygılar.
-
husayinolmez adlı üyeden alıntı
sebahattin hocam çok güzel bir gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler .havran motor dostları teknik destek .üyesi çanakale mt selamlar
Teşekkürler Hüseyin Usta Yakında Havrana uğruycaz Yine bir kıvılcım atarız.
Muharrem1 adlı üyeden alıntı
sebahattin hocam sen gezdirirsinde güzel olmazmı paylaşım icin teşekürler ayrıca can ilcesi mototeama sevgiler tekeriniz hep düz bassın
Muharrem Teşekkürler Yakında beraberiz
{[/=W=\]}
-
kawa500 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Uğur.
Çan dan Arkadaşların organizesiyle oldu.
İnşallah 11 mayısta Çan'a beraber pilav gününe gideriz. Açık davet var.
{[/=W=\]}
-
kawa500 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Uğur Çan dan Arkadaşların organizesiyle oldu.
İnşallah 11 mayısta Çan'a beraber pilav gününe gideriz. Açık davet var.
{[/=W=\]}
-
Burdan tum Canakkaleli ve Çanlı motorcu arkadaslara bol selamlar..Cok anlamlı ve guzel bı gezı olmus.Su an ben ıstanbulda oldugumdan istanbul Mt gezılerıne katılıyorum.Yaza ınsallah beraberız...Tekeriniz duz bassın...Sevgıler...
-
Mariner-M adlı üyeden alıntı
Burdan tum Canakkaleli ve Çanlı motorcu arkadaslara bol selamlar..Cok anlamlı ve guzel bı gezı olmus.Su an ben ıstanbulda oldugumdan istanbul Mt gezılerıne katılıyorum.Yaza ınsallah beraberız...Tekeriniz duz bassın...Sevgıler...
Teşekkürler sağol. Rüzgarın bol olsun. Bekleriz.
CBF150 adlı üyeden alıntı
Güzel bir grup buluşması olmuş.
Çanakkaleyi görmeyen diğer arkadaşlar için resimler açıklamalı olsa idi daha iyi olurdu.Ağırlık grup resimlerine verilmiş.Şehitlikler,abide,anzak koyu,siperler,kale vs. resimlerinide koysaydınız gidemeyen ve görmeyen arkadaşlar için daha faydalı olurdu diye düşünüyorum.Saygılar.
Teşekkürler.Diğer arkadaşlarda da resimler mevcut. İnşallah upload ederler. İstediğiniz mekanlarda çekim yapmışlardı.
{[/=W=\]}
-
Emeğinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş....
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
harika resimler...kutsal topraklar...paylaşım için saol
-
güzel gezi.. umarım daha birçoklarını keyif içinde yaparsınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler