scooter ile şehirler arası yolculuk yapılmaz diyenler buyrun:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel bir geçirmişsin.....
İyide motor nerde?......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
İyide motor nerde?......
"Scooter ile uzun yol yapılmaz" diyen yok ki; uzun yol yapmaktaki kasıt konfor ise, scooter ile yapılmaz. Her motor her yola girer, tek fark konforlu olmaz. SS ile cross bile yaparsın istedikten sonra. Ha nolur, eşek tepmiş gibi olursun 1 saat içinde. Bir de motor pert olur
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
İyide motor nerde?......
motorla da foto çekilmeyi unutmuşum ya alp abi
Prometheus adlı üyeden alıntı
valla uzun yol yapılmaz diyenler vardı onlar kendini biliyo
konforlu olmaz demişinde haliyle diğer makinalara göre konfor daha az ama yinede bana göre konforluydu
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
vay hemşo güzel gezi olmuş bende gaziantepliyim bişey sorucam 2 kişi uzun yolda ortalama kaç km hızla gittiniz motoru zorlamadan bende mondial 150 hs kullanıcısıyımda merak ettim
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
karayılan adlı üyeden alıntı
vay hemşo güzel gezi olmuş bende gaziantepliyim bişey sorucam 2 kişi uzun yolda ortalama kaç km hızla gittiniz motoru zorlamadan bende mondial 150 hs kullanıcısıyımda merak ettim
hocam normalde düz yolda son gaz vermeden 90 ile gittim. otobanda yokuş aşağı yerlerde en son 110 görmüştüm yine gazı sonuna kadar çevirmemiştim.
-
motorla gittihinize eminmisiniz evde unutmuş olmayasınız arkadaşlar motoru göremedikte
-
valla helal olsun. sayenizde günün şu saati iyi güldüm valla. siz çok yaşayın emi.
scooterla uzun yol harika olur hele altındaki burgman sa...
???????????????????????????????
ALLAH iyiliğinizi versin ya bende kahramanmaraştan istanbula geldiniz sanıyordum vallahi.
ben istanbuldan datçaya gidip geldim motorla ve benimle birlikte 13 arkadaşım daha vardı ve hepsi scooterlaydı. tabii ki hepsi burgman dı
-
Adamlar Yürüyerek Dünyayı Dolaşıyor Scoter La Marsada ğidersin ğitmez Diye Birşey Yok Ama Sonucta O Uzun Yol Motoru Değil
müzisyen agırsiklet şampiyon
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
motorla gittihinize eminmisiniz evde unutmuş olmayasınız arkadaşlar motoru göremedikte
burda yalan söyliyecek halimiz yok. hatta maraş mt den ustacik1973 nickli abim ile beraber gidecektik onun sonradan işi çıktı o gelemedi. madem inanmıyorsun ona sor
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
valla helal olsun. sayenizde günün şu saati iyi güldüm valla. siz çok yaşayın emi.
scooterla uzun yol harika olur hele altındaki burgman sa...
???????????????????????????????
ALLAH iyiliğinizi versin ya bende kahramanmaraştan istanbula geldiniz sanıyordum vallahi.
ben istanbuldan datçaya gidip geldim motorla ve benimle birlikte 13 arkadaşım daha vardı ve hepsi scooterlaydı. tabii ki hepsi burgman dı
bende zaten scooter ile uzun yola gidilmez demiyorum. gidilmez diyen arkadaşlar vardı bu sitede sözüm onlara. ayrıca 200km yol kısa bi yol değildir uzun yola giriyor yani
-
Motor hacmi çok düşük değilse ve sizin fizik kondisyonunuz yeterliyse scooter la her türlü uzun yolu yapabilirsiniz,önemli olan otoyol da trafiğin akışına uya
bilecek kapasitesi varsa markası ne olursa olsun size uzun yollarda bile keyif
le hizmet edecektir,hem de 250-300 yapan seçeneklere göre çok daha rahat
olarak ve yormadan.
Filistin işkencesinde gibi oturuş pozisyonlarıyla pistler için üretilmiş makinaların
uzun yolda hele de ARTCI ile seyahatini sakın denemeyin,1 ay fizik tedavi göre
bilir hatta belki de yemin bile edebilirsiniz.
İşte bu yüzden batılı ülkelerde 250 cc nin altındaki motorların otobana çııkşı kısıtlıdır,şahsen ben günde 375-420km yi güneş tepeme çıkana kadar alıyor,sonrasındaysa istirahatime ve keyfime bakıyorum....
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
cupla yapılıyosa scooterlada yapılır
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
-
byfurkan:
bende zaten scooter ile uzun yola gidilmez demiyorum. gidilmez diyen arkadaşlar vardı bu sitede sözüm onlara. ayrıca 200km yol kısa bi yol değildir uzun yola giriyor yani[/QUOTE]
valla bizim burada 200 km uzun yol değil. günde o yolu yapan bir sürü insan var işe gelip giderken. ama sana da hak veriyorum neticede şehir değiştiriyorsun dimi
-
-
bende cumartesi çin çan çon ile yeşilköy yaptım...pazarda eminönü taksim fulya nişantaşı ortaköy beşiktaş bebek yaptım...şehiriçi qayet iidi...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
vedatarpacı adlı üyeden alıntı
valla bizim burada 200 km uzun yol değil. günde o yolu yapan bir sürü insan var işe gelip giderken. ama sana da hak veriyorum neticede şehir değiştiriyorsun dimi
oralarda günde o yolu yapanlar olabilir işlerine giderken bile o kadar yol gidenlerde olabilir ona bir şey demiyorum zaten ama dediğin gibi ben şehir değiştiriyorum şehirler arası yol yani araçlar vızır vızır yanımdan geçiyor kolay değil...
-
Scooter ile uzun yola gidilmez diyen halt etmiş; Ümmet Abi yi tanımıyorlar heralde ; adam nice Touring motorun gidemediği kadar mesafe yapmıştır scooter ile hem de 125cc lik Çin malı bi motor ile ayrıca bende geçen yaz 2 zamanlı Bws ile İstanbul'dan Balıkesir Altınoluk yaptım; inanmayacaksınız belki ama hiç yorulmadım desem yeridir; yüksek cc li vitesli motorlar otobanımsı ve sık rüzgar alan yollarda ve araba sollanırken ani hız artışı yapılması gereken yerlerde ve daha hızlı gittikleri için yolu daha kısa sürede katettiklerinden avantajlı sayılırlar ; scooter i olan arkadaşlar korkmayın, hızınızı haddinizi bilerek fizan a bile gidersiniz
-
@ vedatarpacı
200 km.' nin sizin oralarda uzun yol olmadığını söylemişsiniz. çok merak ettim sizin oralar nereler ???
we 200 km. uzun yol değil derken...arada arabalı wapurlar mı dahil ...
istanbul suadiye - bursa santral garaj arabalı wapur dahil 126 km. eğer körfezi dolaşırsan yaklaşık 200 km. tekabül ettiğini sayalım...
e o zaan bence 200 km. uzun yol... ilqinç tezler bunlar...
.
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
-
yaya da şehirler arası yolculuk yapılıyormuş
★★★HONDA★★★
★★★Hayat Onda★★★
I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)