Bodrum MT Mazı-Hurma sahili turu 16-3-08
Reklamlar
-
Reklamlar
-
paylastıgınız icin tesekkurler. Her gezi yazısı daha bi yaklastırıyo beni motosiklete ve kullanıcılarına... Bodrum tarafına hic gitme fırsatım olmadı bi gun mutlak gitmeliyim.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
-
Değişik bir yer bulmuşsunuz.Bir ara banada yerini tarif ediverirsin. Neredeyse 1 haftadır saçma sapan bir griple savaşıyorum.Ne hastayım ne değilim ikisinin arası bir garabet. Motoroda binemiyorum ki.
-
güzel gezinizi paylaştığınız için tşk.ederim.
-
Gökova Sahilinden Bu resimdeki yerlere ulaşabilirmiyiz acaba bir denemek lazım. Güzel paylaşımlar teşekkürler...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
banro adlı üyeden alıntı
Değişik bir yer bulmuşsunuz.Bir ara banada yerini tarif ediverirsin. Neredeyse 1 haftadır saçma sapan bir griple savaşıyorum.Ne hastayım ne değilim ikisinin arası bir garabet. Motoroda binemiyorum ki.
Banro kardeşim geçmiş olsun...Aman bu mevsim değişikliği döneminde kendimize dikkat edelim,rüzgar adamı çaktırmadan hasta ediyor...Tarif şöyle:Milas havaalanını geç Bodrum'a doğru devam et.Güvercinliğe gelmeden yol ,sol taraftan sapıyor,gir o yola (eski havaalanı yolu) ve iki sene önce vatan hainlerinin yaktığı canım orman yolundan (şimdi hayalet gibi hiç ağaç yok) hiç sapmadan devam et.Mazı'ya varacaksın.
yorgun 48 adlı üyeden alıntı
Gökova Sahilinden Bu resimdeki yerlere ulaşabilirmiyiz acaba bir denemek lazım. Güzel paylaşımlar teşekkürler...
Tabi Yorguncuğum,venox'un yanlarına şamlel bağlayıp Mazı'ya deniz yoluyla da ulaşabilirsin
-
evet hava guzel motor guzel yollar guzel,harika ,paylasım icin tsk...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)