Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

vııınnnnn mt izmir istanbuldan geçti

REKLAM ALANI
    PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    helal olsun size arkadaşlar,çok vefalısınız(hem izmir mt,hem de istanbul mt)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150

-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Ben haftasonu Ankara'da olduğumdan gelemedim, planlarım var her an İzmir 'de karşınıza çıkabilirim

Motosikleti
    sym mio
    alp tunay bey fena buluşma değilmiş dimi

Alıntı komtan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben haftasonu Ankara'da olduğumdan gelemedim, planlarım var her an İzmir 'de karşınıza çıkabilirim
    Ben o yüzden konuşmadım pek bu akşam
    Topcase de yer varmı
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alp tunay bey fena buluşma değilmiş dimi

Hani ne yedirdiniz içirdiniz?.... Gördüklerimiz sizin olsun yedirdiklerinizden haber verin....

Tuçe hanım.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    vay vay neler olup bitiyo haberimiz yok yaw
    arkadaşların geldikleri iyi olmuş tanışamasakta böyle ara ara ziyaret güzel olur tanışmak kısmet olur inşallah bir gün
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vışş izmir mt tanısıokmuyum nerden ne ayek ABılerım goremedım sızlerı ve cok uzuldum ınsallah fuarda guzel bır ortamda goruşcez

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iki gece yol yapıp araya mükemmel bir gün sıkıştırdık ve bu yoğun enerji sarfiyatı dolayısıyla yeterince dinlenemeden işe geldiğim için halen gözlerim yanmaktayken bu msjı yazıyorum, aceleyle geldiğimiz için şuurumu orda unutmuşum ve peşimden gelip beni bulacak galiba bi iki güne kadar, bu kafa ile yazdığım msjda devrik cümle , gizli özne , zincirleme sıfat kazası, algıda bozukluk v.s. sezerseniz kusuruma bakmayın.

Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten süpriz oldu olcan138 erhan(skullhanter)karşıladık kendilerini birlikta güzel saatler geçirdik hatalarımız olduysa affola
    ümmet abimiz yanımıza koşarak geldiğin andan , ayrılırken çevreyolu tabelasına yöneldiğimizde peşimizden el sallayana kadar 1 dk yanımızdan ayrılmadığın için çok tşkr ederim, hata ne demek aksine şiddetli ilgin ve alakan ile fazlasıyla hamçup ettin bizi.

İzmir Mt'yi de ağırladık,
    geldikleri için muhabbetleri için çok memnun ettiler bizi
    İzmir mt lilere de çok teşekkür ederiz
    Yalnız bei İzmir'e götürüyorlardı ki tam o sırada, anladımki bazılarımız beni yollmaya çok meraklılar...
    APV abim sana söz havalar mükemmellleşince ordayız,
    bulaşıklarda benden sorulur
    Siz yine bagajı hazırda tutun
    Tekrar herkese teşekkürler...
    Bu arada tam çıkışta annemle babam sizi uğurladı
    Hasan(bambam) sohbetimize dahil oldu
    moral vermek için yaptığımız ufak kaçamağımızda sizin sayenizde orya getirdiğimiz moralin 5 katını geri aldık karlı bir gezi oldu ,
    bagajda battaniye sermiş yastığı koymuş ve yolda bırrn bırrn edip oynaman için iki tane de ufacık cıbır oyuncağı koymuş makamınıda hazırlamıştık, bütün gelişlerinde olduğu gibi yine bişiler oldu yattı gelişin

Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağırlanan en keyifli misafir ahalisi hpoşgeldiniz, hoşgittiniz(de erken oldu biraz...)
    Umarım biraz da olsa iyi vakit geçirmenize yardımcı olabilmiş, İstanbul kaçamağınızın keyifli geçmesine katkıda bulunabilmişizdir.

İzmir'e gelme sözü verip tutmamasından şikayetçi olduğunuz yalan arkadaşların aksine ilk defa (tabi fuar zamanı da sizi daha iyi ağırlamaya çalıştıktan sonra) en kısa zamanda (kriterler çok oldu ama kumita'nın da orada olması lazım) sizin aranızda da aynı keyifli sohbeti yaşamak istediğimi sözylüyor ve geleceğime söz veriyorum...
    (Bu akşam pek bir resmi yazıyorum ama, seviyorum sizi)
    ağırlayan en keyifli ev sahipleri, ayak bastığımız andan itibaren sonuna kadar çok çok büyük keyif aldığımız günümüzü güzelleştirdiğiniz ve ilginiz için biz teşekkür ederiz,
    ee olcan burda söz parmakdan çıktı bizde bunu hemen MTizmir karar defterine işledik ve ziyaretini en kısa zamanda bekliyoruz,
    bende saviyorum uleynnn

Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmir MT geldi geçti , safari org. olduğu için kendileri ile pek ilgilenemedik kusura bakmasınlar. Ama akşam Çengelköy buluşmasında çoğu üye ile tanışma fırsatları oldu. Buluşma biraz doğaçlama telefonlaşma ile 20-30 kişi bir araya gelebildik. Şu an İzmir yolunda olan arkadaşlara tekrar iyi yolculuklar.
    gittik gördük geldik, saz arkadaşlarım sanırım şu anda gözleri kapalı, gözkapaklarının altından yol çizgileri akıyoken bu topiğe ilk mesajı ben yazıyorum ,
    kadıköye ayak basar basmaz koordinatlarımız alıp çok kısa sürede yanımza geldin, uzun zaman öncesinde planlanan organizasyonuna katılıp yine hemen apar topar bizim yanımıza geldin, bizim yüzümüzde koşturmacalı yoğun bir gün geçirdin,
    sizlerle tanıştığımıza çok sevindik ve hepinizi çok sevdik
    teşekkürler
    May The Force Be With You

Sevgili İstanbul MT arkadaşlarıma İzmir MT nin saygın üyelerini ağırladıkları için MT ailesinin İzmir ikametinde olan şahsım adına çok teşekkür ederim.
    Bizlerde sizi güzel İzmir'imize bekleriz

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Dün çok güzeldi günün sonunda izmit MT'ile tanışabilmek daha da güzeldi
    Geldikleri için çok teşekkür ederiz
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz de yedik İzmir'in 4 atlısı, haber veremedikleri İzmir MT ahalisinin gazabından korkarken, alp_tunay'ın haberi olmasına rağmen gelememesini hiç öyle yorumlamadık biz...
    valla ben telefonla gittardando yu aradıgımda telefona Cengiz abi cevap verip istanbuldayız dediginde beynimden vurulmusa dondum, benim gibi gezenti bi adamı almadılar ve ozellikle de Davut un ziyaretine... gittiklerini duyunca daha da daral geldi ve fırcalamaya basladıgımda hepsi telefonu bi otekine vermeye basladı, abi dinlemem, moderator anlamam.... bahaneleri de arabada yer yokmuş muş muş muş...

ziyaret guzel, ortam guzel, il grupları bulusması da guzel ama İzmir mt nin bize satisi yakısmadı, hemen mahkeme kurulsun ve infazları verilsin... bu cuma bitirelim bu işi...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    waaaauuuuuww my goD MT istanbul için

Nasıl yakışır biçimde karşılamışlar ama.. herkezin ayağına yüreğine sağlık. Yedirip içirdiniz karınlarını doyurdunuzz diimiii bak hepsini cuma tartarım bi gram eksik varsa yandınız

Resimler çok güzel.. daha güzel resimler beklıyorum ben sanırım onlar cengiz abidedir

Ugly sen kesin ticaret için giderdin o çantanıda yanından ayırmaz oldun zaten
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Güzel olmuşş elinize sağlık . Davutada selamlarımızı iletseydiniz

Motosikleti
    bajaj boxer 150

iyiki geldiniz

[QUOTE=karmacoma;988487]iki gece yol yapıp araya mükemmel bir gün sıkıştırdık ve bu yoğun enerji sarfiyatı dolayısıyla yeterince dinlenemeden işe geldiğim için halen gözlerim yanmaktayken bu msjı yazıyorum, aceleyle geldiğimiz için şuurumu orda unutmuşum ve peşimden gelip beni bulacak galiba bi iki güne kadar, bu kafa ile yazdığım msjda devrik cümle , gizli özne , zincirleme sıfat kazası, algıda bozukluk v.s. sezerseniz kusuruma bakmayın.

ümmet abimiz yanımıza koşarak geldiğin andan , ayrılırken çevreyolu tabelasına yöneldiğimizde peşimizden el sallayana kadar 1 dk yanımızdan ayrılmadığın için çok tşkr ederim, hata ne demek aksine şiddetli ilgin ve alakan ile fazlasıyla hamçup ettin bizi.

rica ederim mustafa gelişiniz çok mutlu etti bizleri istanbul mt olarak, haluğun da dediği gibi atv den gelenlerde yakaladı sizleri oda süsü oldu sizlerle tanışmış oldular benimle ilgili sölediklerine gelince,izmir mt ile tanıştığımdan beri sizlerin bana yaptığının onda birini yapmadım sizlere APV41(cengiz) anlamıştır... sanırım.. sadece üzerime düşen neyse onu yerine getirmye çelıştım,anladığım kadarıyla mutlu olmuşunuz bizlerden buda bize yetti.
    www.perkitan.com

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Başta Ümmet Abi olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ederim, misafirperverliğiniz ve sıcaklığınız yetti...

Tekrar görüşmek dileğiyle... İzmir'e bekleriz, Marmaris'e beklerim...
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    sym mio
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hani ne yedirdiniz içirdiniz?.... Gördüklerimiz sizin olsun yedirdiklerinizden haber verin....

Tuçe hanım.....
    Bizim meşhur kokoreçten yedirmeye çalıştım hepsine amaa
    sadece Tuncer'i kandırabildim

Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki gece yol yapıp araya mükemmel bir gün sıkıştırdık ve bu yoğun enerji sarfiyatı dolayısıyla yeterince dinlenemeden işe geldiğim için halen gözlerim yanmaktayken bu msjı yazıyorum, aceleyle geldiğimiz için şuurumu orda unutmuşum ve peşimden gelip beni bulacak galiba bi iki güne kadar, bu kafa ile yazdığım msjda devrik cümle , gizli özne , zincirleme sıfat kazası, algıda bozukluk v.s. sezerseniz kusuruma bakmayın.

moral vermek için yaptığımız ufak kaçamağımızda sizin sayenizde orya getirdiğimiz moralin 5 katını geri aldık karlı bir gezi oldu ,
    bagajda battaniye sermiş yastığı koymuş ve yolda bırrn bırrn edip oynaman için iki tane de ufacık cıbır oyuncağı koymuş makamınıda hazırlamıştık, bütün gelişlerinde olduğu gibi yine bişiler oldu yattı gelişin

ağırlayan en keyifli ev sahipleri, ayak bastığımız andan itibaren sonuna kadar çok çok büyük keyif aldığımız günümüzü güzelleştirdiğiniz ve ilginiz için biz teşekkür ederiz,
    ee olcan burda söz parmakdan çıktı bizde bunu hemen MTizmir karar defterine işledik ve ziyaretini en kısa zamanda bekliyoruz,
    bende saviyorum uleynnn

gittik gördük geldik, saz arkadaşlarım sanırım şu anda gözleri kapalı, gözkapaklarının altından yol çizgileri akıyoken bu topiğe ilk mesajı ben yazıyorum ,
    kadıköye ayak basar basmaz koordinatlarımız alıp çok kısa sürede yanımza geldin, uzun zaman öncesinde planlanan organizasyonuna katılıp yine hemen apar topar bizim yanımıza geldin, bizim yüzümüzde koşturmacalı yoğun bir gün geçirdin,
    sizlerle tanıştığımıza çok sevindik ve hepinizi çok sevdik
    teşekkürler
    Aha burada biri bana laf etmiş
    Siz benim battaniyemle oyuncaklarımı ellemeyin ben kendim gelip
    kendi ellerimle oynicam onlarlaValla söz

Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Bizim meşhur kokoreçten yedirmeye çalıştım hepsine amaa
    sadece Tuncer'i kandırabildim
    ahhhh bizede biteklif eden olsaydııııı şu kokoreçten ben hemen kanıverirdim
    www.perkitan.com

Motosikleti
    sym mio
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahhhh bizede biteklif eden olsaydııııı şu kokoreçten ben hemen kanıverirdim
    Hiiii abim bağıra bağıra söyledim vallla...
    Başta İzmirlilere ama yalan yok

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    başta sayın adminim erhan olmak kaydıyla istanbula ayak bastığımız andan itibaren bizim üzerimizdeki istanbul baskısını alan OLCAN 138 müdürüme hemen ardından tüm gün bizi yanlız bırakmayan ÜMMET amcama yoğun bir günün ardından bizimle olmak için aramızda olup bizimle tanışmak için gelen tüm istanbullu arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDİYORUM
    hasan kaya,gökhan,pınar,tuğçe,muharrem,emin,dcr, ve yorgunluktan hatırlayamadığım bir çok arkadaşım bize rüya gibi bir istanbul gecesi yaşattılar
    her ne kadar tuğçeyi izmire transfer etme çabalarımız arkadaşlarının yoğun sevgisiyle engellensede biz gerektiğinde onu buraya alırız
    gökhan kardeşim ve pınar unutmayınki artık izmirden size bulaşacak bir dostunuz var
    hasan kaya izmirdeki ve türkiye içinde yapacağın tüm yarışlarında desteğimiz seninle şemsiyecin,takozcun,halk la ilişkiler uzmanın bekir,fotoğrafçın,hepsi senin bir isteğini bekliyor
    izmir mt mangal ekibi olarak sizin katılımınızla yapacağımız mangal partisini bekliyoruz

MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    sym mio
    Heh koyun koyun öyle mangal resimleri
    Hem almıosunuz yanınıza hem mangal resimleri var burada

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler