[Adana MT] 24.02.2008 Kozan - Saimbeyli Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ne güzeeeeeeeeeeeel
keşke gelebilseydim
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
süpersiniz Adana MT. vallahi süpersiniz... hani canım da cok sıkıldı ama.. napalım sağlığım beni rahat bırakmadı.. bende malesef gelemedim. bu hafta da havalar güzel olacak diyor meteroloji. umarım diğer hafta da olur da.. gelirim inşallah... hepinizin emeğine sağlık... CİĞERLER cok güzel görünüyordu.. gidim de ciger yeyim bari
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Güzel gezi olmuş. fotolar harika abi
-
tek kelime ile tebrikler.
-
makine abim eline sağlık çok güzel olmus giden arkadaslarında allah tekerine güç versin.Ama su er5 kullanan abim yengenin kaskı çok bi ehven olmus allah korusun iyi bi kask al yengeye yok amaç kurtulmaysa bişey diyemem kib.makine abi gelince motorunu da çizicem ona göre
-
Vay be iyi yol yapmışsınız, helal olsun. Bu hafta çok şey kaçırdık.
Hasan güzel fotolar çekmişsin kardeş, paylaşım için teşekkürler.
Görüşmek üzere.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
güzel gezi olmuş ve manzaralarda muhtesem,fotoğraflarıda yüklemek emek ister eline sağlık
-
acayip özeniyorum süpersiniz v-stromlar favorim
-
güzel gezi olmus sahsen bende kozanlıyım
fotolarda harika tebrikler
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
-
Fotolar harikaa,yollara bak yaaa,sport muport hikayee,Kutsal enduro ruhunun önünde saygıyla eğiliyorum
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
yollara bak yaaa,sport muport hikayee,Kutsal enduro ruhunun önünde saygıyla eğiliyorum
ha şunu bileydin
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
Fotoğrafların büyük bir çoğunluğu Sezen'e ait. Ona teşekkür etmek gerek. Herkese ben teşekkür ediyorum. Daha güzel gezilere de imza atacağız inşallah.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
-
işte enduro ruhu.
ellerinize saglık çok güzel olmuş.
bende daha sonra dagılcak'a kadar geldim fakat ekibimle tekrar geri dönmem gerekiyordu bu sebeple görüşemedik.
arkadaşlara selam.
-
-
ishak adlı üyeden alıntı
işte enduro ruhu.
ellerinize saglık çok güzel olmuş.
bende daha sonra dagılcak'a kadar geldim fakat ekibimle tekrar geri dönmem gerekiyordu bu sebeple görüşemedik.
arkadaşlara selam.
Yukarıdaki yazılar tamamen bana aittir.
ishakın dükkanındayım bir yanlışlık oldu onun nici ile yazmışım düzeltiyorum.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
Güzel bir gezi olmuş , manzaralar da çok güzel.O dumanaltı olan ocakbaşında yolda ki kuzulardan birini çevirmediniz inşallah
Paylaşım için teşekkürler.
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler