Almanya da ufak bi fuardan
Reklamlar
-
Sagolsun www.gurbetmotorculari.com dan tanidigim Ersinko, dun gece bi sms yazarak hadi fuara dedi... uctum uctum bi uctum ki, sevincten sabaha kadar uyuyamadim, sabaha karsi yatinca oglen kalkip bulusacagimiz adrese yol aldim(Deidesheim, Mannheim a yakin bi yerde) tabii Ersinko o saatlerde artik evin yolunu tutmustu bile...
Ben de bizim hatunla daliverdim iceri, bi de ne goreyim ay yildizli shoei, 54 numara;) orda bi motor burda bi motor, cocuk gibi oturdum hepsinin ustune... Nerdeyse aliyoduk bi bmw
Tam iki ay oldu motora binmedim, artik yoldan gecenlere bi tur versene abi diyecem,,, bisiklet mi lan bu diyecekler diye diyemiyom
Hava kararmadan Ersinko nun garaja dogru yol aldik, tabi adresi navigasyondan bakarak gittigimden aval aval bakiyorum saga sola... bi de ne goreyim orda birileri yolun kenarinda Turk bayragini salliyor...
Sagolsun Ayhan abiyle ikisi cok sicak karsiladilar bizi... lafi uzatmadan abi bi tur versene dedim, hangisi dedi? iki ninja bi suzuki usursun dedi usumem dedim, giyindim hemen gazladim, sonra farkettim ki benim hatunu orda unutmusum, dondum geri benim hatunu da aldim, Ersinko ve Ayhan abi arabada, biz de onlarin motorda, gazladik, asfalt agladi beee guzel de video cektik....
AYHAN abi-------ERSINKO------------BeN
Aksam yemegi(yengemin ellerine saglik) ve de fazlasiyla ilgi alakayi goren ben Almanya da yasayan Turk gurbetcilerimiz tarafindan simartilmanin mutluluguyla bu hafta icinde tekrar Izmir e donuyorum... ve burdan da Ersinko ya ve de Ayhan abiye bize evlerini actiklari icin cok cok cok tesekur ediyorum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
Gezmiş yine kardeşim benim... Gittiği her yerde kendisi güzel insanları bulur ve anında kaynaşır... Doğasında var afacanın...
Kardeşim ben ne yapayım fotoyu, dön artık özledim beyaaaa....
-
Olm bak ali seni özlemiş...Her topic te ağlıyo çocuk.... Dön evine sen.....
Sana yazdığım mesajı aldınmı?..... Bir 43...Bir 41...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
O kadar özledıysen motor kullanmayı gelsene madem vatanına. hem bak bizde seni özledik gel daha ayvalık yapçaz;)
-
motor hasretinide gidermiş 2 ay daha gelmez bu çirkin çocuk
-
Eywallah ugly... gezdiğin yerleri bizimle paylaşıyorsun. Teşekkürler.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
Çok güzel Fotolar saoL dostum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.Yalnız abi çok sigara içiyorsun herhalde, bütün fotolarda elinde sigara.Daha genç bi abimizsin.Sigarayı azalt veya bitirirsen iyi edersin abi.
Saygılar...
-
fotolar için teşekkürler..............
-
-
Moderatör (forrap)
-
paylaşım için teşekkür ederiz
-
paylaşım için teşekkürler güzel resimler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
gurbetcilere helal olsun...en sıcak misafirperverlik yine onlarda her zamanki gibi...
ugly sende kapağı attın Elemenyeye...hadi yinee iyisinn...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
gittardando adlı üyeden alıntı
Gezmiş yine kardeşim benim... Gittiği her yerde kendisi güzel insanları bulur ve anında kaynaşır... Doğasında var afacanın...
Kardeşim ben ne yapayım fotoyu, dön artık özledim beyaaaa....
Kardesim benim, sen de guzel insansin, seni de ilk ben buldum ve kesfettim dogam da var... cok ozledim seni, hepinizi, motosiklet cetemi
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Olm bak ali seni özlemiş...Her topic te ağlıyo çocuk.... Dön evine sen.....
Sana yazdığım mesajı aldınmı?..... Bir 43...Bir 41...
ya birak Alper abi, sen de ozledin iste beni, gittardando yu bahane etme, bu arada mesaj tamam da benim kart numarasini almadin daha
kolpa adlı üyeden alıntı
O kadar özledıysen motor kullanmayı gelsene madem vatanına. hem bak bizde seni özledik gel daha ayvalık yapçaz;)
kolpa bak gelirim ama Ayvalik a gitmezsek donerim geri, haberin olsun...
chatkut adlı üyeden alıntı
motor hasretinide gidermiş 2 ay daha gelmez bu çirkin çocuk
motor hasrestini giderdik, simdi sirada ailem ve sizler varsiniz...
Su Silahı adlı üyeden alıntı
Eywallah ugly... gezdiğin yerleri bizimle paylaşıyorsun. Teşekkürler.
ben tesekur ederim su silahi, paylasim, her zaman paylasim
cakalaz adlı üyeden alıntı
Çok güzel Fotolar
saoL dostum
sen de sagolasin cakalaz...
Ömercik adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.Yalnız abi çok sigara içiyorsun herhalde, bütün fotolarda elinde sigara.Daha genç bi abimizsin.Sigarayı azalt veya bitirirsen iyi edersin abi.
Saygılar...
Ömercik cok haklisin aslinda azaltmam lazim, ama sen de cok dikkatlisin be kardesim... dusundugun icin sagolasin...
ferotr adlı üyeden alıntı
fotolar için teşekkürler..............
sagolasin ferotr...
D C R adlı üyeden alıntı
Çok güzel fotolar
O Bmw Z4 kimin
tesekurler D C R... araba nisanlimin, arada bi tur veriyo iste
forrap adlı üyeden alıntı
Sercan,fotoğraflar çok güzel..Sen daha güzelsin
Gel artık sende hadi,o kadar gezi yapıcaz (hoş yine yapıyoruz ama) seni bekliyoruz bak
Shoei replica nın Türkiye ve Almanya satış fiyatları aynı,bu çok güzel
Belki de ürünün milli duygusundandır o fiyat tabi,kar marjını az tutmuş olabilir TR distribütörü.
Kardesim benim, sevgili moderatorum, mudurum, filmler icin sagolasin, cok iyi geldi
Az kaldi geliyorum ve anlatacak cok seyle geliyorum...
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
sagolasin emin...
MoToR adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler güzel resimler
tesekurler MoToR...
mete_han adlı üyeden alıntı
gurbetcilere helal olsun...en sıcak misafirperverlik yine onlarda her zamanki gibi...
ugly sende kapağı attın Elemenyeye...hadi yinee iyisinn...
Abi reklam kokacak ama www.gurbetmotorculari.com, uye olsak burdaki guzel bilgileri onlarla paylassan fikir alisverisi yapsak... daha da guzel olur...
Sagolsunlar, inan ki Almanya da kendimi yanliz hissetmedim, sanki Turkiyedeyim de arada Almanlar falan var, bi de tabelalari Almanca yazmislar gibi
e e e ben gittim onlar gezdirdi, agirladi, simdi onlar gelecek hep beraber agirlayacagiz Mete Han abicim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
gardaşım İzmir senin sayılır...Avrupayada el attın...bu haşin ve karizmatik bünye Amerikayada el atar artık...senlen gurur duyuyoruz şikerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
fuarın ufaı büyüğü olmaz değilmi keyfini çıkarmak lazım....senin gibi...
-
Herkese gurbetten selam...
Kardesim Sercan geldi buralarida senlendirdi.
Sayesinde bizde Action yaptik biraz.
Bilinki buradaki bütün arkadaslarimiz en azindan benim kadar misafirperwerdir.
Yolu bu tarafa düsen olursa kapimiz sonuna kadar acik.
Uzaktada olsa sizin gibi sewiyeli , sicakkanli, hossohbetli kardeslerimizin olmasi
bize gurur we sewinc weriyor.
Saygilar Ersin Kocak.
www.gurbetmotorculari.com
-
güzel bir fuar gezisi olmuş.kapmışsın ninja yıda.hadi yine iyisin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler