ne kadar guzel işte ozgurluk tabıkı ezıyetı ve zorlugu olacak ama onemlı olan doga ve yolla butunleşmek zaten motoru sevdıren unsurlarda degılmı bunlar
http://www.re-moto.com/index.php
Türkiyeye yaklaştılar. Yunanistandalar.
İstanbulda karşılayıp, Köprüden kortej eşliğinde, festival havasında geçmelerini sağlayalım mı?
ne dersiniz?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Çok iyi fikir aslında
Çok kalabalık olursa haber bile olur.
Ağzım açık kaldı Türkiyeye gelecekleri hiç aklıma gelmezdi.Ybrcileri örgütlemek lazım aslında adamlar onca yolları tepmişler yalnız bırakmak ayıp olur .İstte olsaydım mutlaka katılırdım ama ..
şu ybr hakkında tek duyduğum şey TAŞ GİBİ
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
birgün bende böyle kıtalar arası çıkmayı düşünüyorum hemde,
kim bilir belki yarın belki yarından da yakın
98 Beygir.....
helal olsun adamlara imrenmedim desem yalan olur
Bizde endurocuyuz diye dolaşalım etrafta
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Kendileriyle e mailler vasıtasıyla tanışmıştım.Birkaç kere görüştük.Rota ve kapalı garaj talebinde bulundular.Fikir alışverişinde bulunduk.Kapalı ve güvenli bir garaj bulabilirsek onlara haber verebilirim.Destek kamyonunu burada bırakmayı düşünüyorlardı en son.Türkiye'ye giriş yapınca buluşmayı düşünüyorum.
Ben acaba ybr alsam vitesli kullanabilir miyim?Günde 15-20 km gidebilir miyim diye düşünürken adamlar Dünya'yı geziyolar
Gustavo & Elke
sitelerini türkçe yapmışlar ve uğradıkları ülkelerde her türlü yardıma açıklar,
eğer bu seçeneklerden birini veya bir kaçını gerçekleştirebilecek olan arkadaşlar yada kurumlar varsa onlar için de iyi olur bizim içinde reklam olur
http://www.re-moto.com/lendahand.php?lang=tr&type=grain
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
inşallah richy inşallah olur süper bir manzara yaa insanın içi gidiyor valla :D
emeklerine sağlık az bir iş değil dünya turu helal olsun....
zor ıs ya okadar yol degısık hava kosulları....off ama cok delı bı durum yaaa
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
cesur olmak yada olmamak işte bütün mesele bu..
onlar kadar cesur değilim..
yapabileceğim tek şey hayallarini gerçekleştirmelerinde katkıda bulunmak..
14.99 euro tutarındaki dvd,psota kartı ve sticker' i satın aldım..
kimbilir belki heyecanları ve cesaretleri bana da bulaşır..
viva de la penguena !
Ama gerçekten 125 cc adamı baya yorar
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Arkadaslar,
Gustavo Turkiye'ye girmis gorunuyor. Konu ile ilgili bilgisi olan var mi? Nerdedir, toplu surus yapacagiz mi vs.
Evet arkadaşlar Gustavo Cieslar & Elke Pahl ülkemze gelmşlerdir ve şu an yamaha serviste yanlarında bulunmatayım. ancak dil bilmediğimden pek iletişim kuramıyorum doğal olarak
KARDEŞLER MOTOSİKLET te motosikletlerinin bakımları yapıldıktan sonra yola çıkıcaklar
çektiğim resimleri en kısa zamanda siteye atacağım saygılar
burdan da bakabilirsiniz resimlerine
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...iklet-net.html
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)