Kadirli MOtor Kulübü KAMOK altınboğa yaylası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
emeğine sağlık,resimler çok güzel bu kış gününde içimizi ısıttınız
-
Sevgili kardeşim ellerine sağlık, fotoğrafları her zaman olduğu gibi ressam farkıyla işlemiş ve yerleştirmişsin, yorumların da harika. Fotoğraf yüklemenin ne kadar çok zaman aldığını, ne kadar zor olduğunu biliyorum, eminim bu gün sabahlamışsındır. Değerli katkılarından dolayı Kadirli Motosiklet Kulübü sana ne kadar teşekkür etse azdır. Tabiki fotoğrafların yüklenmesi aşamasına kadar olan süreçte yaptıklarını da göz ardı etmemek lazım. Hakikaten elini kesmiş olmana ve dondurucu soğuğa rağmen kardan hayabusamızı yaparak herkesi mutlu ettin. Fotoğraflarla ilgili yapcam yorumlar var ama malum mesaideyim, fırsat buldukça diğer yorumları da eklicem inşallah.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
reşit eline saglık kardeşim yine sabahlamış ve resimleri yüklemişsin güzel ve unutulmaz gezilerden birisiydi,
kar yerden kalkmadan bir başkonuş yapalım,biraz daha karlı fotograf çekeriz.
KAMOK'a selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
ayy cok güsel bi gesi olmus ellerinize sağlık
süper bi kardan hayabusanız olmuş
eğlenceli bi gezi olmuş
-
airman adlı üyeden alıntı
reşit eline saglık kardeşim yine sabahlamış ve resimleri yüklemişsin güzel ve unutulmaz gezilerden birisiydi,
kar yerden kalkmadan bir başkonuş yapalım,biraz daha karlı fotograf çekeriz.
KAMOK'a selamlar.
Evet Ahmet abi karlar erimeden bir başkonuş yapsak harika olur, katılımcı bayanların tamamı tekrardan ne zaman gezi olcak diye soruyorlar. Hakikaten unutulmaz bir gezi, unutulmaz bir gündü. Cuma günü toplantıda başkonuş gezi planımızı görüşürüz abi.
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
ayshegül adlı üyeden alıntı
ayy cok güsel bi gesi olmus ellerinize sağlık
süper bi kardan hayabusanız olmuş
eğlenceli bi gezi olmuş
Çok teşekkür ederiz Ayşegül. Evet hakikaten çok güzel çok keyifli bir gezi oldu, fotoğraflardan gözlemlenebileceği gibi koskoca adamların hepsi çocuklar gibi mutluyduk, ah bir de tırnaklı lastikleri olan güclü bir kros motorum olaydı, göreydin daha ne görüntüler ortaya çıkardı. Hayabusa birlikten doğan gücün bir simgesi, reşit kardeşimin önderliğinde ve onun talimatları doğrultusunda herkes kürekle, eliyle, fikriyle katkıda bulundu ve sonuç mutlu bir aile fotoğrafı.
-
hemşerilerim negüzel gezmişsiniz,eğlenmişsiniz resimler ve sizler harikasınız karı çok özledim ancak böyle sizlerin sayesinde resimlere bakıp kendimizi avutuyoruz.
Ayrıca Karabusa manyak olmuş ama yazın kullanamazsınız çok zorlar sizi altınıza pet bağlamanız lazım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
yaw kardeşim bu ne hiz böyle maşallahınız var harıkasınız valla güzel görüntuler gercektende bizde burda soguk diye dişarıya cıkamıyoruz ama en kısa zamanda güzel bir gezi yapacagız allah kısmet ederse ...
Kadirliye Gaziantep den sevgiler selamlar...
Vay vay vayyy, kimler gelmiş, kimler. Aydemir abicim seni görmek, senin yazılarını, yorumlarını okumak beni çok mutlu ediyor, Kadirli MT ailesinin yanında senin çok farklı bir yerin var.Abi antepten gelir gelmez, altınboğaya gittik, hakikaten çok güzel bir gezi oldu,inşallah siz daha güzellerini yapar ve bizlerle paylaşırsınız.
MoToR adlı üyeden alıntı
hemşerilerim negüzel gezmişsiniz,eğlenmişsiniz resimler ve sizler harikasınız karı çok özledim ancak böyle sizlerin sayesinde resimlere bakıp kendimizi avutuyoruz.
Ayrıca
Karabusa manyak olmuş ama yazın kullanamazsınız çok zorlar sizi altınıza pet
bağlamanız lazım
Değerli yorumlarınız için Kadirli MT adına çok çok teşekkür ediyorum. Evet güzel bir gezi, güzel bir gündü. Bu güzellikleri yalnızca seyretmekle yetinmeyip, isterseniz bireysel, isterseniz de grubunuzla birlikte bize katılıp kulübümüzü, ilçemizi şereflendirebilirsiniz. Kapılarımız siz saygıdeğer abilerimize arkadaşlarımıza her zaman ardına kadar açık bunu bilesiniz.Karı özlediğinizi belirtimşsiniz, bakın önümüzdeki hafta sonu daha da güzel bir yere, başkonuşa gidiyoruz, grubumuz adına davet ediyorum, buyrun gelin, başkonuşa birlikte gidip, o güzellikleri birlikte yaşayalım.Karabusa ismi müthiş olmuş abi, evet yazın ona binmek için, pet hatta koca bir muşamba bağlamamız gerekir.
-
slm
selam geziniz çok güzel olmuş.tam benim istediğim gezi türlerinden yani karlı,haberim olsaydı gelirdim başkonuş yaylasını bir dağcılık sitesinde resimlerini görmüştüm,çok güzel yerlerdi,oraya gezi yaparsanız banada haber verin büyük ihtimal gelirim
birde osmaniye zorkun yaylasınada gezi yapılabilir
-
dakar01 adlı üyeden alıntı
selam geziniz çok güzel olmuş.tam benim istediğim gezi türlerinden yani karlı,haberim olsaydı gelirdim başkonuş yaylasını bir dağcılık sitesinde resimlerini görmüştüm,çok güzel yerlerdi,oraya gezi yaparsanız banada haber verin büyük ihtimal gelirim
birde osmaniye zorkun yaylasınada gezi yapılabilir
Merhabalar. Evet tam sizin sevdiğiniz gibi bir gezi oldu, sizin zorkunda karlar içindeki gezi fotoğraflarınıza gıptayla bakmıştım.Zorkunda olabilir ilerleyen zamanlarda ama bu haftasonu başkonuşa gidcez kısmet olursa. Ve sizi mutlaka bekliyor, davet ediyoruz. Size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası bırakabilirseniz, telefonla da ulaşıp gezilerden haberdar edebiliriz sizi, ilginiz için çok teşekkür ederim.
-
süper olmuş arkadaşlar hele o heykeltıraşları kısakndırır hayabusa bambaşka yüreginize saglık karın tadını iyice çıkarmışsınız güzel bir göz ziyafeti oldu bizlerede
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
slm
yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Evet tam sizin sevdiğiniz gibi bir gezi oldu, sizin zorkunda karlar içindeki gezi fotoğraflarınıza gıptayla bakmıştım.Zorkunda olabilir ilerleyen zamanlarda ama bu haftasonu başkonuşa gidcez kısmet olursa. Ve sizi mutlaka bekliyor, davet ediyoruz. Size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası bırakabilirseniz, telefonla da ulaşıp gezilerden haberdar edebiliriz sizi, ilginiz için çok teşekkür ederim.
bu haftasonu baskonusa giderseni banada haber verin birde kadirliden sonra kaç km baskonuş
-
zion1 adlı üyeden alıntı
süper olmuş arkadaşlar hele o heykeltıraşları kısakndırır hayabusa bambaşka yüreginize saglık karın tadını iyice çıkarmışsınız güzel bir göz ziyafeti oldu bizlerede
İlgin için teşekkürler kardeş,evet hakikaten cok güzel, çok keyifli bir gezi oldu, ressam kardeşimin sanatsal yeteneği hayabusada hayat buldu ve çok güzel birşey çıktı ortaya, eğer zaman sıkıntısı olmasaydı dahada güzel yapabilirdi ama onu o hale getirmek bir hayli zaman aldı, o yüzden ayrıntılara fazla giremedi.
-
slm
yusuf kardeş cumadan bana haber verebilirsen iyi olur,başkonuş kadirliye kaç km? ishakta geliyormu o adanadan arkadasım
-
dakar01 adlı üyeden alıntı
yusuf kardeş cumadan bana haber verebilirsen iyi olur,başkonuş kadirliye kaç km? ishakta geliyormu o adanadan arkadasım
Tamam abi Cumadan size haberirim. Başkonuşun tam olarak kaç km olduğunu bilmiyorum ama 40 km civarında olduğunu tahmin ediyorum. İshak abi tabiki geliyor, ishak abisiz gezi olurmu..Evet sanırım bahsetmişti ishak abi sizden.
-
gerçekten resimler çok hoş güzel gezi olmus
-
slm arkadaşlar yusuf geleceğimden söz etmiş fakat iş nedeni ile adanaya gitmem gerekiyor başkonuşa herhalde gidemeyeceğim ama gönlüm sizlerle umarım kazasız belasız bir gezi olurr.
-
Arkadaşlar başkonuş yaylası eger bu hafta kar yagmassa olabilir ve kadirliye takriben 90-100 km uzaklıkta rakım yüksek ve yollar buzlu olma ihtimali nedeniyle biraz karamsarım.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)