[Kadirli-MT] köse pınarı-ilbistanlı gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
ne güzel manzaralar varmış elinize sağlık.
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
Ressam arkadaşım, ellerinize sağlık. Nice kazasız geziler dilerim. Airman arkadaşımıza ve diğer arkadaşlara da selamlar.
-
sonbahar
Merhaba arkadaşlar
bu plandışı gezimizde ,biraz enduro havası , yol bizi nereye götürecek diye başlayarak yola çıktık.
Kadirli kuzeyinde bulunan ilbistanlı-Kösepınarı mevkii daha önce gitmediğimiz ve görmek istediğimiz bir yerdi.Hava açık,rüzgarlı ama soğuk değil,manzara süper güzel,yol boyu meşe agaçları rengarenk olmuş sonbahar ile bahar arası güzellikler vardı.
yusuf'un liderliğinde (ben bu yolu biliyorum abi) oldukça sert bir patikadan sora sora asfaltı bulduk,asfaltı takip ederek Kösepınarı Hidroelektrik santralını gezdik dönüş yolunda rastladığımız yaz için açılmış şimdi kimse olmayan bir kır lokantasnda mola verdik (sonradan burasının adının kaplanderesi olduğunu öğrendik) karnımızı doyurduktan sonra sag salim kulübe dönüp günün kritiğini yapmaya başladık.
- bildiğin yol enkısa yoldur.
- 200'lük de olsa böyle yerlerde cross gerekli
- kulübe bir GPS almak şart oluyor gibi
- geziden önce fotograf makinası şarj edilecek.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
imrendim
Kadirlili arkadaşlar imrendim doğrusu. Keşke ya ben size, ya da siz bana yakın olsaydınız, ne güzel geziyorsunuz.Resimler çok güzel, gezilen yerler çok güzel, minik bir gezi ama insanı doyuran bir gezi. Bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum.
Bu arada, Ressamcığım, o ağaçtaki bence Kerniptir, bal kabağı değildir. Zira balkabağı yerde biter
Yeni kaskın yakıyor ortalığı, gerçekten güzel duruyor
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
-
bu sitenin en çok gezi yazıları kısmını seviyorum
fotolar süper ellerinize sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
05 Aralık 2007, 20:04
alacağınız olsun arkadaşlar biz geldiğimizde bizi götürmediniz pınarları barajları kedinize sakladınız şimdi geziyorsunuz ne diyelim adanadan selamlar.
-
05 Aralık 2007, 21:18
Adana İl Temsilcisi
ahmet ağbi,reşit kardeşim ve diğer arkadaşlarımın tekerlerine sağlık.güzel yerler,harika manzaralar.paylaşım için sağ olun.hepinize sevgilerimle.
-
05 Aralık 2007, 21:26
ressam_01 adlı üyeden alıntı
canınız cekmesin die yeme anını göstermiyoruz heheee
yemegimizide yedikten sonra geri dönme vakti gelmişti
Yemek yerken fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi demiyon
Ellerinize tekerinize sağlık. Çok Süper gezmişsiniz manzaraya bittim valla. Paylaşım içinde teşekkürler.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
05 Aralık 2007, 22:01
SaLToN adlı üyeden alıntı
Ellerinize tekerinize sağlık. Çok Süper gezmişsiniz manzaraya bittim valla. Paylaşım içinde teşekkürler.
Aksam Aksma ne guldum elınıze saglık guzel gezı olmus
-
06 Aralık 2007, 01:13
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
vay vay vay ben size ne diyeyim abilerim arkadaşlarım öyle yerler varkı oralarda bizdenmi saklıyorsunuz yoksa evde oturmaktanmı hoşlanıyorsunuz anlıyamadım neden buraları gezmessınız bizimle paylaşmassınız anlamadım harıka kareler bol virajlı yollar daha ne olsun tam motorluk...
geziye gelince güzel olmuş gercekten yusufta kros aşkı almiş başini gidiyor(kros aşkı başkadır) herhalde bozuk yoldan göturecek..ahmet abi yusuf kardeşim reşit kardeşim hepinize Gaziantep den selamlar....
teşekkür ederim abicim sizde gelin gene gezeriz ayıp ediyon ya:D ya yusuf dedi ben biliyorum yolu d,ye bizde takıldık peşine bize cruiser le cross yaptırdı walla:D ama iyi oldu genede:D
Naci63 adlı üyeden alıntı
Ressam arkadaşım, ellerinize sağlık. Nice kazasız geziler dilerim. Airman arkadaşımıza ve diğer arkadaşlara da selamlar.
aleykum selam abicim. ya abi bidaha gelmediniz madem gelmiyorsunuz bu yakınlara dogru gelirseniz soyleyn biz takılalım sizlere.Saygılar
djelals adlı üyeden alıntı
Kadirlili arkadaşlar imrendim doğrusu. Keşke ya ben size, ya da siz bana yakın olsaydınız, ne güzel geziyorsunuz.Resimler çok güzel, gezilen yerler çok güzel, minik bir gezi ama insanı doyuran bir gezi. Bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum.
Bu arada, Ressamcığım, o ağaçtaki bence Kerniptir, bal kabağı değildir. Zira balkabağı yerde biter
Yeni kaskın yakıyor ortalığı, gerçekten güzel duruyor
abi duygularımız aynı inan bizde aynı düşüncedeyiz keşke yakın olsaydık biraz daha senide aramızda görmekten inan cok mutlu olurduk.
sanırım o da balkabagı değilmiş ayrıca kask içinde teşekkür ederim.
forrap adlı üyeden alıntı
Süpersiniz
Fotoğraflar çok güzel,yüreğinize sağlık..
Devamlarını bekliyoruz.
Kadirli MT ye selamlar,sevgiler
teşekkürler o sizin güzel bakışınız.saygılar
kroscu01 adlı üyeden alıntı
alacağınız olsun arkadaşlar biz geldiğimizde bizi götürmediniz pınarları barajları kedinize sakladınız şimdi geziyorsunuz ne diyelim adanadan selamlar.
abi yine bekleriz sizlede gideriz fakat abi size yetişebilene aşk olsun ne o öle düz yoldan gitmiyorsunuzki onun için diyorum ya bi krosmu alsam ne etsem die
adanalı adlı üyeden alıntı
ahmet ağbi,reşit kardeşim ve diğer arkadaşlarımın tekerlerine sağlık.güzel yerler,harika manzaralar.paylaşım için sağ olun.hepinize sevgilerimle.
sogolasın abicim. neyaptın satabildinmi doradoyu.
SaLToN adlı üyeden alıntı
heheheeeee aslında öylede denilebilir ne adamsın ya:p ama dikkat edersen bizim kız arkadaslarımız yoktu onun için tadı çıkmadı
-
06 Aralık 2007, 01:50
Güzel fotoğraflar için teşekkürler. Sonbahar ayları ne güzel olur gezmesi ...
Kazasız sürüşler dilerim.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
06 Aralık 2007, 03:28
-
06 Aralık 2007, 08:36
üstad yine güzel bir gezi daha
daha nice gezilere
-
06 Aralık 2007, 17:32
lordskeldan adlı üyeden alıntı
üstad yine güzel bir gezi daha
daha nice gezilere
eyvallah ortacalı hemşerim.sizin oralardaKİ gibi güzel yerlerimiz yok ama bunada sükür
-
06 Aralık 2007, 17:42
Moderatör (forrap)
Orada bir tek airman'in motorunda (yanlış anlamadıysam) MT mizin sticker ı var.Diğer arkadaşlar motorlarında sticker vs. yok,eğer sticker isterseniz haber verin (tabi adres ve kişisel bilgileride) yollayalım
-
06 Aralık 2007, 22:28
Adana İl Temsilcisi
reşit kardeş,henüz hala duruyor.kısmetini bekliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)