Yağmura Çıkar Motoruma Binerim Mini Dalyan Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
hehe gezi güzel olmamış alper mesaj yazan yok
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
you tube ta izleyince bozkurt ismi dikkatimi çekti.amaç politik bir mesaj vermek mi? eğer öyleyse yazıcak bir seyimiz yok.
-
-
yollardogam adlı üyeden alıntı
you tube ta izleyince bozkurt ismi dikkatimi çekti.amaç politik bir mesaj vermek mi? eğer öyleyse yazıcak bir seyimiz yok.
bu yüzden polemiğe bile girmeyeceğim....videoları izlediysen orada grup sürüşü videoları var 4 tane.sence....
-
elinize sağlık arkadaşlar.askerim şahin bak şimdi gördüm,askerde olmadığına inandım.selamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
o hawada güzel ve eglenceli bi gezi olduguna eminim saygılar
-
Vidyolarla birlikle daha güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
elinize sağlık arkadaşlar.askerim şahin bak şimdi gördüm,askerde olmadığına inandım.selamlar
demirim daha burdayım döneceğim az kaldı cuma birlikteyim.uzun süre buralarda olamam.artık bitirip gelmeliyim.ha baktın myo lara kısa dönem çıkarsa erken kavuşuruz belli olmaz
varadero48 adlı üyeden alıntı
o hawada güzel ve eglenceli bi gezi olduguna eminim saygılar
birde fazladan foto çekebilseydik iyi olacaktı ama malum bizim geziye çıktığımız gün marmaris ve bodrumu sel götürdü.sen eğlenceyi görecektin
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Vidyolarla birlikle daha güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
teşekkürler.1 hafta önceki çektiğimizvideolarıda attık.ama bi arkadaşımız başka yere taktı video konusunda
-
-
sizin orlarda yine motor biniliyomuş.kütahyada uzun yola çıksak heralde popolarımız donup seleye yapışır heralde
güzel gezi olmuş biraz daha resim yok mu motor hasretimizi gidersek
-
alp kardeşim selamlar.resim çekemedik valla eldekiler bunlar.bu arada yağmurlu havada yün içlik giyilmesi pek iyi olmuyormuş bütün gün gittiğimiz cafelerde altıma gazete sermek zorunda kaldım
lordskeldan adlı üyeden alıntı
insan bu kadar mı suyu sever yav
alla alla gelmiyorum kardeşim ben , suyu sevmem
fotolar bu kadar mı sadece ayp ayp
mızmızlığım üstümde yine
gelemedim ya , azcık homurdaniim homurhomur.......
yeni konseptime bir geçiim görürsünüz siz
sen olsaydın çıkmazdık geziye selim biz biliyoruz naz yapardın yine
-
kim ne derse desin ana tema dostluk. hava nasıl olursa olsun araç ne olursa olsun yol nekadar uzun ve zor olursa olsun herzaman bizim için ana tema dostluktur. bu yazdığım bir çoğunuza saçma gelebilir ama bu yazı gideceği yeri çok iyi bilir.
geziye katılan herkeze candan teşekkür ediyorum ve yorum yapan herkezede teşekkür ediyoruz. daha nice gezzilere diyorum ve yorumumu kapatıyorum
-
çok güzel gezi olmuş ellerine sağlık paylaşımın için
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
yollardogam adlı üyeden alıntı
İçiniz rahat olsun içimize siyaset denilen illeti sokmuyoruz.Herkesin düşüncesi kendine ait. Motorlarımıza biner keyfimize bakarız.
-
can abi resimleri yplla bekliyorum valla
-
Biraz geç oldu ama bendeki resimleri ekliyorum.
Arkada yağmur önde biz.
Yağmur tarafından yıkanıp pırıl pırıl yapılan bir adet regal-reptor
-
Eeee tatlı su motorcuları ile gerçek motorcular ayrılıyorlar birbirinden helal olsun size...tebrik ediyorum...Ben de yağmur çamur kar soğuk hava demeden.hatta şimdiki gibi delicesine hasta olacağımı bilsem de biniyorum motora :D Dün gece biraz fazla kaçırmışım soğuk ve motor ilişkisini de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)