HD Dyna Wide Glide ile İstanbul_Bodrum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
harika bir gezi ve paylaşım.yüreğinize,tekerinize sağlık.sevgilerimle.
-
-
çok güzel bir gezi olmuş... kıskandım hemde bu zamanda yapıldığı için. genelde cruizer kullanıcılarını tatlı su motocusu denir ki sen dışına çıkmışsın yine kıskandım... tebrikler devam devam...
-
Plaka cok ilginç geldi bana.Ufak ve rengi değişik gibi sanki ??
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
-
abi ilk resim çok hoş,gözlük bile çamur içinde
motoruna saglık,iyi gezmişsin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
arkadaşlar yürekten ve pozitif yorumlarınız için çok teşekkürler.Hep birlikte sağlıklı neşeli nice gezilere inşallah.
-
Çok az fotoğraf var Nasıl inanayim İstanbul'a gittiğinize...
Bu arada sen de v-strom yok muydu ¿...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tubis adlı üyeden alıntı
Çok az fotoğraf var
Nasıl inanayim İstanbul'a gittiğinize...
Bu arada sen de v-strom yok muydu ¿...
sevgili Tubiş,ben Ergun'un artçısıydım ve İst. da tem de acayip bir yağmura yakalandık malum tem çamur ve pislik içinde 15 dakikada bu hale geldik.Sonra caddebostan'a geçip temizlendik ve dönüş başladı.Daha fazla resim çekmek isterdim ancak bu kadar oldu.İnanıp inanmamak sana kalmış,ama biz sorunsuz bir yolculuk yaptık ve büyük keyif aldık.Sevgiler.
not: V strom'u iki ay önce sattım.Enduro bana göre değilmiş.
-
Şaka yaptım canım, neden inanmayayim Bu arada v-strom zaten enduro değil... Neden sana göre değilmiş...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
mes adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yürekten ve pozitif yorumlarınız için çok teşekkürler.Hep birlikte sağlıklı neşeli nice gezilere inşallah.
inşallah fakat haberleşirsek hepbirlikte olur heralde!!!!!!! yoksa babadağına çıkıp vahiy mi beklemek gerekiyor?
-
Abi sen buralara kadar geliyosun ve yüzünü göstermeden gidiyosun yazdım karakaplıya.Ama
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
-
roadmaster adlı üyeden alıntı
Abi sen buralara kadar geliyosun ve yüzünü göstermeden gidiyosun yazdım karakaplıya.Ama
sevgili Roadmaster,bu planlanmış bir gezi değildi...Biran esti ,İstanbul'a 'cee' dedik ve kalmadan döndük.Sevgiler
-
nsaı bi motor yav bu? 2 silindir var tek eksoz var. bi eksozda diğer tarafa atsana. şanzımanın altından kibarca güzel bişe yaparlar
kaş göz gözlük kafa her taraf çamır olmuş yav. ilk resime bakınca acaip gülme tuttu. karikatür gibi olmuşun abi
-
-
hoşgeldin mes ve güle güle yolun açık olsun demek gerekiyor sanırım ne çabuk gelip gitmişiniz böyle selamlarımızla güzeller güzeli bodrum'a
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
vatanoğlu adlı üyeden alıntı
hocam haberin yok galiba Regal Raptorun 1400 lüğü çıkmış
jeansatar adlı üyeden alıntı
hoşgeldin mes ve güle güle yolun açık olsun demek gerekiyor sanırım
ne çabuk gelip gitmişiniz böyle selamlarımızla güzeller güzeli bodrum'a
çok teşekkürler,çok teşekkürler
-
Abi süpersiniz ya.Helal olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)