Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Gaziantep MT Adana da iftarda..........

REKLAM ALANI
    cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    ali abi işinden gücünden taviz verip fotoları siteye yüklediğin için teşekkür ederim. ellerine vede emeğine sağlık. Ha ayriyeten organizasyonu sormayın zaten o mükemmelliğinden anlatılamaz, yaşanır. Harika bir ortam, harika arkadaşlar. krosculardan, racing cilere kadar ,katılan tüm motorcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnş. sizleri de Gaziantepe bekleriz.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    airman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 1200X C/T

MT oldu MK (motosiklet kardeşliği)

herşey çok güzeldi.

ALPERENCE tatlı için çok teşekkürler.tanışmak ümidiyle.

birkaç resim de benden.

BETTER27 ellerine saglık mangal işinin hakkını veriyorsun.

[IMG][/IMG]

Efendy_İso antakya gezisine hazırlanıyor.

[IMG][/IMG]

ve günbatımı manzarası

birkaç resim'de OSMANİYE MT'de var ressam topic açılmadan önce oraya atmış.

Tüm katılımcılara selamlar.
    THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke sende gelseydin biraz yardım ederdin yükümüz hafifkerdi

Ben o saatte başka bir yerde yük yüklemekle meşguldum
    Yoksa katılmayı hiç istemezmiydim,patlıcan kebablar,fıstıklı kadayıflar
    Born To Be wild,Live to Ride...

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Ben o saatte başka bir yerde yük yüklemekle meşguldum
    Yoksa katılmayı hiç istemezmiydim,patlıcan kebablar,fıstıklı kadayıflar

olsun ......gönüller bir olsunoda yeter ama harbiden tadı damagımda kaldı yaw
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    olsun ......gönüller bir olsunoda yeter ama harbiden tadı damagımda kaldı yaw
    benimde
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

kroscu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XR400R
    arkadaşlar emegi geçen herkesten allah razı olsun çevre il ve ilçelerin tanışması açısından güzel bir iftar toplantısı oldu bu arada isoyada furkanın mini krosu çok yakışmış kendisini kros parkurunda görmek isteriz herkese kazasız belasız günler dilerim

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Yine Gaziantep-MT, yine Mangal, yine Gaziantep usulü kadayıf..
    Çok güzel olmuş.. Paylaşımınız için teşekkürler.
    İsmail abinin burnu eğrilmiş mi ne?
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    ellerinize sağlık arkadaşlar .bende maşallah artist gibi çıkmışım ya . tütütütütütü maşalah maşalah ...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Arkadaşlar her zamanki gibii uykuda olduğumdann resimleri biraz geç yayınladım galiba kusura bakmayın bi de ayrı ayrı makinalarla çekiğim içinn resimler ve yorumlar biraz karışabilir

İşte iftara katılan motorlardan bir kaçıı benim motorda hayabusa gibin duruyon vallah hakan abi çek motoru benimki sönük kalıyo yanında dedi ama gaddar bi adamım çekermiyimm hayabusada ne olikiii

Antep-Osmaniye-Adana mt'li motordaşlarım kankak yok dediğinizi duyar gibiyimm ama onunla ilgili hain planlarımm var hettori hanzo kılıcımı çektim bekliyomm

Ulen kros bi adama bu kadar yakışır yaa yalnız birazz büyük gibi be daha küçüğünü almak lazım ayakların yere basmıyoo

Burdada durum değerlendirmesi yapıyozz aynı zamanda kaynaşıyoz koklaşıyozzz pardonn sadece kaynaşıyozzz

Adam hem iftar saati orda olmaz gelir 10 dakka sonra kayınbabam ölüyomuş acil gitmem lazım der ortalıkta görünmezzz sonrada millet vekili gibin poz verir hasta eder benii

Tam ayağa kalkıp günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapacaktımki gördüğüm tatlıyla nutkum tutulduu Arizona kertenkelesi gibi yalana yalana geri oturdum yerime

Buda tatlıda bana sıra gelmesini beklerken gözlerimdeki ışığa bakarmısın yav ben böyle bi adam deyilim ama fotolar işte yalnış tanıtıyo insanlara benii

Bu resimde kendi motoruma aşık oldum beaaa

Tatlıyı götürüyozz kankamla furkanda küçük emrah triplerine girmişş fondaa acılı bi müzik çalıyo sankii ( yaraaalıyımmmmm yarraalıııııı kimssesiizzzzzzz yalnızıımmmmm )

Kankam la barıştık ve aşkımızı tazeliyozzzz

Daltonlar gibi oldu büyükten küçüğeee hakan abi tekerin düz bassın süper vallaha Bu arada yağtığın hayabusa şovvv süperdiii

Yemekler hazırlanıyoo herkes kedi ciğer muhabbeti gibi etrafındaaa Kadir abinin oğlu furkann yemeklere bakamıyooo çok şirin bi çocuk hem motoru hem kendisi bide kullanıyokii görmeyinn gitsinn süper valla Allah bağışlasın Kadir abii

Aydemir abi can havliyle yemekleri hazırlamaya çalışıyooo yoksa etrafındakiler onu yiyecekk durum vahimm ortam tedirgin açlık basmış zatennn aydemir abinin eli ayağı dolaşaraktann yeemekler hazırlanıyoo ama Ellerinizze sağlık süperdi vallaha

İşte patlıcan kebabı adı doğruysa tabii ben bilimiyomm aklıma geldii böyle bi lezzet ve sunum hiç biyerde yok hasan usta felan hikayeee adamlar bu işi aşmızz

Kebapçı ustamız better abii adam bize yemek yetiştirecek diye kendisi yiyemedi gözümden kaçtığını zannetme abiii emeğine sağlıkkk

Grup foto için toparlanıyoo

Abi çok keyifli bi gündüü emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederimmm ilk fırsatta bizde gelecez inşallah SAYGILAR
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    kanka bunu eklemeye unutmuşun hani azımıstan sular aktı an
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

kroscu01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XR400R
    efendi_iso'dan alıntı Yemekler hazırlanıyoo herkes kedi ciğer muhabbeti gibi etrafındaaa Kadir abinin oğlu furkann yemeklere bakamıyooo çok şirin bi çocuk hem motoru hem kendisi bide kullanıyokii görmeyinn gitsinn süper valla Allah bağışlasın Kadir abii

allah razı olsun ismail darısı senin çocuklarına inşallah.

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    Alıntı kroscu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

puahahah isonun çocunu çok merak ediyom haha

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    ooooooooooo resimler gelmeye başladi hadi bakalım isoooooo kankanın dediklerini okudunmu hakkında sen yokken attı tuttu valla ....
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    katılan herkese ama özellikle de,G.Antep MT.deki tüm arkadaşlarıma,emeklerine,yemeklerine,yürekler ine sağlık.çok güzel bir akşamdı.inanın tadı hala damağımda(kebapların ve tatlıların).en kısa zamanda bizlerde sizleri ziyaret etmek istiyoruz.hepinize sevgilerimle.

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Bu fotolar osmanıye mt nın cektıgı fotolar

[/QUOTE]
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    yaw dayana madım hazır iso şu an mışıl mışıl uyurken biraz kulagını cınlatıymda kalksın geri kalan resimleri eklesin...ali abi sen gördün iso bana bulaşmasa ben akıllı akıllı oturuyodum iso önce beni gaza getiriyo sonada kenara cekiliyo akşam tenhada kıstırdım kankamı nasılda kıvranıyodu görmeliydiniz kankam isom arkadaşım keten helvam kalk lennnnn karpuzda yata yata demişler olim kalk fotoları ekle herkez senimi beklicek kankaaaaa
    Len ben uyuyom çalışıyom aslanım sabaha kadarrr sen akıllı akıllı duruyonmu len ortalıkta yoksun ne akıllı akıllı durmasııı bak yine sinirlendim elim ayağım titriyoo

Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak bu yazdıkları sil iso görmesin sonra ilk önce seni öldurur sonrada döver o na göre cengiz ......
    Abi onunla ilgili çok hain planlarım varrr şimdilik beklemekteyimm

abi dövmeye kalksa hedi bir yumruk atayım dese boyu yetmez boşa sallar neyse yatmasın oda akşam yatıyo sabah yatıyo ne iştir ne karın arısıdır bunun yaptıgı anlamadım telefon açtım okadar dalmışki duymuyo kerata
    kankaaaa vallaha tlfn dükkanda kalmışş yoksa sen ararsında ben bakmazmıyımmm

Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tebrik ederim güzel bir etkinlik olmuş yanlız o yedikleriniz iftar için baya agır gelmiş olmalı
    hakkaten çok ağırdı keşke sende olasydın biraz hafifletirdikk

Alıntı airman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herşey çok güzeldi.

ALPERENCE
    Efendy_İso antakya gezisine hazırlanıyor.

[IMG][/IMG]
    Abi sendemiii :( ama nasıl yav ne yapsam yakışıyo yakışıklımıyım neyimmm sizleri tanımak çok güzeldiii görüşmek dileğiyle airman abi

arkadaşlar emegi geçen herkesten allah razı olsun çevre il ve ilçelerin tanışması açısından güzel bir iftar toplantısı oldu bu arada isoyada furkanın mini krosu çok yakışmış kendisini kros parkurunda görmek isteriz herkese kazasız belasız günler dilerim
    abi sen çağırdında ben gelmedimmi kros race farketmez enduro olmasın ne olursa olsunn dermişim ortamı gerermişimm

Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsmail abinin burnu eğrilmiş mi ne?
    Len burnumamı bakıyonn sen o kaş göz varkenn sen git burna bak Allahım yaa

Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ellerinize sağlık arkadaşlar .bende maşallah artist gibi çıkmışım ya . tütütütütütü maşalah maşalah ...
    abi artislik senin kanında varr karizma desen sende motor sende parada sendee eee daha neee hayat seninnn gerisi yansınn loooo
    Abi inşallah ne diyeyimm benim gibi bi deliye bi ömür katlanacak bi deli bulduğum an çocuk basit işş

Alıntı black_dog_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    puahahah isonun çocunu çok merak ediyom haha
    oda benim gibi olur garantiii akıllı uslu karizmatik yakışıklı motorcuu az bişeyde delüüüüüüü
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    sym mio
    bi sürü foto var süpeeeeerrrr
    çok güzel etmişsinizzz
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    aydemir olmadı ama kardeş ben aksam bırsuru ugrastım resımlerı upload etmek ıcın sızın topık acmanızı bekledm saygısızlık olmasın ebn acmayayı dıye sen de hooopppp benım aradan resımlerı al yapıstır ben eklıcektm belescımısın nesın kardesım..... tabiki u işin espirisi...

o gün ahrikaydı bunu heryerde söylüyorm hayatımda yedıgım en güzel kebaptı yemın ederım.sız bir harikasınız.Sizlerle tanıştığıma cok memnun oldm cok tatlı insanlarsınız kadayıfın üzerinede denir bu söz ama)) adanalı arkadaslar bu söz sizler içinde gecerli.
    inşallah buraya da bekleriz sizleri kadirli mt olaram misafir edebiliriz... yaw ben şu kadayıfa sinerken bir foto cekilmişti nerde be o fotoo heheheee

SAYGILAR SEVGİLER

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Valla diyecek pek bir şey bulamıyorum.... Tek kelimeyle süper olmuş.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    .................................................. .............

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)