Gaziantep MT Adana da iftarda..........
Reklamlar
-
ali abi işinden gücünden taviz verip fotoları siteye yüklediğin için teşekkür ederim. ellerine vede emeğine sağlık. Ha ayriyeten organizasyonu sormayın zaten o mükemmelliğinden anlatılamaz, yaşanır. Harika bir ortam, harika arkadaşlar. krosculardan, racing cilere kadar ,katılan tüm motorcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnş. sizleri de Gaziantepe bekleriz.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Reklamlar
-
-
Born To Be wild,Live to Ride...
-
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
-
arkadaşlar emegi geçen herkesten allah razı olsun çevre il ve ilçelerin tanışması açısından güzel bir iftar toplantısı oldu bu arada isoyada furkanın mini krosu çok yakışmış kendisini kros parkurunda görmek isteriz herkese kazasız belasız günler dilerim
-
Yine Gaziantep-MT, yine Mangal, yine Gaziantep usulü kadayıf..
Çok güzel olmuş.. Paylaşımınız için teşekkürler.
İsmail abinin burnu eğrilmiş mi ne?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
ellerinize sağlık arkadaşlar .bende maşallah artist gibi çıkmışım ya . tütütütütütü maşalah maşalah ...
-
-
kanka bunu eklemeye unutmuşun hani azımıstan sular aktı an
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
-
efendi_iso'dan alıntı Yemekler hazırlanıyoo herkes kedi ciğer muhabbeti gibi etrafındaaa Kadir abinin oğlu furkann yemeklere bakamıyooo çok şirin bi çocuk hem motoru hem kendisi bide kullanıyokii görmeyinn gitsinn süper valla Allah bağışlasın Kadir abii
allah razı olsun ismail darısı senin çocuklarına inşallah.
-
-
Gaziantep İl Temsilcisi
ooooooooooo resimler gelmeye başladi hadi bakalım isoooooo kankanın dediklerini okudunmu hakkında sen yokken attı tuttu valla ....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Adana İl Temsilcisi
katılan herkese ama özellikle de,G.Antep MT.deki tüm arkadaşlarıma,emeklerine,yemeklerine,yürekler ine sağlık.çok güzel bir akşamdı.inanın tadı hala damağımda(kebapların ve tatlıların).en kısa zamanda bizlerde sizleri ziyaret etmek istiyoruz.hepinize sevgilerimle.
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
bi sürü foto var süpeeeeerrrr
çok güzel etmişsinizzz
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
-
Valla diyecek pek bir şey bulamıyorum.... Tek kelimeyle süper olmuş.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
.................................................. .............
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)