Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gümerdiğin, Çankırı, Kalecik Gezisi

REKLAM ALANI
    CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Merhaba arkadaşlar.Pazar günü Çubuk'tan Tolga ile çıktık yola.Kafamdaki rota aslında sadece Gümerdiğin gölü ve Şabanözüne gidip dönmek idi.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı.Ve aşağıdaki rut oluştu.Toplam 271 km.yaptık.

Yoldan kareler,

İlk molamız ihtiyaç molası. yol kenarında yöresel ürünlerini satan köylü vatandaşlarımız,

Tolga'nın resminide koyalımmm

oneeeeeee yeni dökülmüş mıcırrrrrrr
    İlkönce tereddüt etsemde yavaş yavaş deh dehh karaoğlan dedik yürüdük.Maşallahı var Karaoğlanın banamısın demedi.

Göl göründüüüüü

Google Earth'den baktığımda bu kadar büyük değildi bu göl yavvv. biz gelene kadar büyümüşmü acaba

Ve canlı olarak balık tutma anına şahit olduk.Adamlar sanki surlara top yerleştirir gibi 10 tane olta dizmişler.Mubarek gün av mı olur kardeşim yazık hayvanlara yaaa
    http://www.youtube.com/watch?v=4BN80pYWo9E

Gölden ayrıldık ve Şabanözü'ndeyiz.İşte burda evdeki hesabın çarşıya uymadığı an... Şimdi geldiğim yoldan geri dönsem 1 saatte evdeyim diye düşündüm.İftara kadar vakit geçsin diye bastım Çankırı'ya.

Mola mola... yemeden içmeden de molamı olur dersiniz olsun oruçlu gezinin sevabı daha fazladır umarım

Şimdi hem oturuyorum hemde içimden hesap yapıyorum.Çankırı'ya kadar geldik çıkalım Ilgaza.Bastım Ilgaza dogru.Ama oda ne gene mıcırrrr hemde taze taze yeni döküyorlar.Korgun'un girişindeki petrol istasyonuna girdim Ilgaz kaç km. dedim 30 km. dedi. 30km. de oteller toplam 60 km dedi.Ama işin acil değilse gitmeni önermem dedi.Daha dün burda bir motorcu kaza yaptı mıcırr yüzünden kolu kırıldı dedi.Zaten benimde gözüm kesmedi çünki aşırı tozlu yol vede yeni atılan mıcırın üstünde gitmek ne kadar sağlıklı olurki! Hemen döndüm geriye.

Ve Kalecik'teyiz.Kalecik'in girişi.

Kalenin zirvesi

Karaoğlan yoruldu sanırım yumuşak toprağı görünce oturuverdi olduğu yere bende öylece bıraktım dinlendi biraz.Bende foto çektim.

Kaleden Kalecik manzaraları...

Şanlı bayrağımızı ve Atamızın heykelini zirveye layık oldukları en yüksek yere yapmışlar.Tebrikler ve teşekkürler Kaleciklilere

Kaleden inerken

NOT:
    Kale restorize ediliyor.İnşaat sahasına girmeyi yasaklamışlar.Bizim gittiğimizde kimse yoktu bizde girdik.Kaleye çıkmak göründüğü kadar kolay değil.Kendinize güveniyorsanız çıkın.Uyarmadı demeyin.
    Başka bir gezide buluşmak dileği ile hoşcakalın.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Cok Güzel Kareler.Korumalarnızn Tam OLması Hıoşuma gitti Burda Cogu REsmde Bu Kadar detaylı malesef goremıorum.=)

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Güzel gezi olmuş. Gümerdiğin göleti Ankara'ya kaç km?

Motosikleti
    Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok Güzel Kareler.Korumalarnızn Tam OLması Hıoşuma gitti Burda Cogu REsmde Bu Kadar detaylı malesef goremıorum.=)
    İlk motorum cbf 150 ye 3.250 ytl korumalara da 1.750 ytl verince çok zoruma gitmişti ama gerçekten değdi.4 mevsim korumasız kullanmıyorum.Herkesede öneriyorum.

Alıntı brody adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel gezi olmuş. Gümerdiğin göleti Ankara'ya kaç km?
    Yaklaşık olarak 80 km. arkadaşım.

Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık olarak 80 km. arkadaşım.
    Teşekkürler. Ben de bigün oltayı alıp gidebilirim. Oltayı da atıyoruz ya hep boşa

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Eline sağlık ; bişey dikkatimi çekiyor yaptığın gezilerde genelde zirvelerde sin
    Sanırım TA lar yüksekten uçar hesabı

Motosikleti
    Teşekkürler. Ben de bigün oltayı alıp gidebilirim. Oltayı da atıyoruz ya hep boşa
    Geçerken haber ver beraber gidelim ama ben balık tutmayı sevmem çok sıkıcı bir iş bekle bekle... sen tutarsın bende yerim.

Alıntı szr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık ; bişey dikkatimi çekiyor yaptığın gezilerde genelde zirvelerde sin
    Sanırım TA lar yüksekten uçar hesabı
    Çevremde zirve kalmadı çıkacak artık şehirlerarası bakacağız.Yüksekte olmak heryeri yüksekten seyretmek daha huzur veriyor insana.Daha bir özgür oluyor insan.Ne bileyim bana öyle geliyor.

Motosikleti
    Bianchi MACH 1 150 cc Hırçın Çinli..:)
    Güzel bir gezi olmuşKaraoğlanda harika gerçekten..
    [B]İstedim vermediler,Sen Çin Malı Kullanıyorsun Dediler..:salut:[/B]

Motosikleti
    Suzuki DL650 V-Strom K4
    ben de bu cbf150, ne kadar iriymis derken sonradan CBF150 nin kullanici adi oldugunu farkettim

(gümerdigin / ne acaip isim ) yollarda micirmis, micirda sürüs zor olsa gerek

güzel paylasim
    Übung macht den Meister

Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçerken haber ver beraber gidelim ama ben balık tutmayı sevmem çok sıkıcı bir iş bekle bekle... sen tutarsın bende yerim.
    Beraber gidersek tavsiyem yanında yiyecek bişeyler olsun Ben hep boş çekiyorum

Motosikleti
    Beraber gidersek tavsiyem yanında yiyecek bişeyler olsun Ben hep boş çekiyorum
    Canın sağolsun yakarız bir mangal olur biter

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)