Gümerdiğin, Çankırı, Kalecik Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Cok Güzel Kareler.Korumalarnızn Tam OLması Hıoşuma gitti Burda Cogu REsmde Bu Kadar detaylı malesef goremıorum.=)
-
Güzel gezi olmuş. Gümerdiğin göleti Ankara'ya kaç km?
-
dynner adlı üyeden alıntı
Cok Güzel Kareler.Korumalarnızn Tam OLması Hıoşuma gitti Burda Cogu REsmde Bu Kadar detaylı malesef goremıorum.=)
İlk motorum cbf 150 ye 3.250 ytl korumalara da 1.750 ytl verince çok zoruma gitmişti ama gerçekten değdi.4 mevsim korumasız kullanmıyorum.Herkesede öneriyorum.
brody adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş. Gümerdiğin göleti Ankara'ya kaç km?
Yaklaşık olarak 80 km. arkadaşım.
-
CBF150 adlı üyeden alıntı
Yaklaşık olarak 80 km. arkadaşım.
Teşekkürler. Ben de bigün oltayı alıp gidebilirim. Oltayı da atıyoruz ya hep boşa
-
Eline sağlık ; bişey dikkatimi çekiyor yaptığın gezilerde genelde zirvelerde sin
Sanırım TA lar yüksekten uçar hesabı
-
brody adlı üyeden alıntı
Teşekkürler. Ben de bigün oltayı alıp gidebilirim. Oltayı da atıyoruz ya hep boşa
Geçerken haber ver beraber gidelim ama ben balık tutmayı sevmem çok sıkıcı bir iş bekle bekle... sen tutarsın bende yerim.
szr adlı üyeden alıntı
Eline sağlık ; bişey dikkatimi çekiyor yaptığın gezilerde genelde zirvelerde sin
Sanırım TA lar yüksekten uçar hesabı
Çevremde zirve kalmadı çıkacak artık şehirlerarası bakacağız.Yüksekte olmak heryeri yüksekten seyretmek daha huzur veriyor insana.Daha bir özgür oluyor insan.Ne bileyim bana öyle geliyor.
-
Güzel bir gezi olmuşKaraoğlanda harika gerçekten..
[B]İstedim vermediler,Sen Çin Malı Kullanıyorsun Dediler..:salut:[/B]
-
ben de bu cbf150, ne kadar iriymis derken sonradan CBF150 nin kullanici adi oldugunu farkettim
(gümerdigin / ne acaip isim ) yollarda micirmis, micirda sürüs zor olsa gerek
güzel paylasim
-
-
brody adlı üyeden alıntı
Beraber gidersek tavsiyem yanında yiyecek bişeyler olsun
Ben hep boş çekiyorum
Canın sağolsun yakarız bir mangal olur biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)