Antalya-Kemer gezisi 2,5 saat kısa tur (fotoğraflı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
az önce beldibinden geldim.... yollar kalabalıktı ancak dediğin gibi plajlar artık yavaş yavaş boşalmaya başlamış...
kısa süre içi güzel bir rota seçmişsin... kazasız belasız sürüşler....
-
tasvire bak çay demle :)
[QUOTE=eradnan;
t-box poşetindeki çarşafa benzeyen deniz müthiş bir görüntü
QUOTE]
birader daha ilginç bir benzetme bulamadın mı?
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
Özlemiştim bu yolları sayende gözümüzün pası silinmiş oldu saolasın.Havalar bozmadan Kaş-Kalkan yap da oralarıda tekrar görelim eline koluna motoruna saglık
Born To Be wild,Live to Ride...
-
banavurma adlı üyeden alıntı
az önce beldibinden geldim.... yollar kalabalıktı ancak dediğin gibi plajlar artık yavaş yavaş boşalmaya başlamış...
kısa süre içi güzel bir rota seçmişsin... kazasız belasız sürüşler....
yapma bee, ben daha 20 günlük yaz tatilimi kullanamadım, antalya da yalan olduysa artık, ben nereye gidecem tatilde
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
kısa ama güzel gezi. kısa ya da uzun. önemli olan güzel olması zaten. paylaşım için teşekkürler
-
Fotolar güzelmiş teşekkürler
Her daim dikkali sürelim
-
dorlion adlı üyeden alıntı
yapma bee, ben daha 20 günlük yaz tatilimi kullanamadım, antalya da yalan olduysa artık, ben nereye gidecem tatilde
olur mu arkadaşım?.. Antalya'nın asıl bundan sonra tadı çıkar... gel sen gel...
-
resimler süper.
motorunda gıcır yani,bakıyorsun motoruna.
antalyada olmak var anasını satıyım.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
motoruma bakarım canım pazar günleri kendim yıkarım haftaiçi yıkamacıya bırakırım
valla antalyaya gelmeyi düşünen kardeşim buyur gel ruslar bu mevsimde daha çok oluyor alanya tarafında takılırsın onlarla sıkılmazsın
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
-
Ahhh... Ehliyetimi ve CIBIR'ımı bi alsam bende buraların fotograflarını çekerim ama yapacak bişey yok..
Güzel gezi ve paylaşım olmuş.. Tebrikler..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
guzel fotolar paylasım ıcın saol.
-
Çok güzel resimler.Sabah sabah içim açıldı.Ellerine sağlık.
-
gezi fotoları çok hoşuma gidiyor.çok güzel olmuş.2-3 motorla dahada eglenceli oluyor
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
evet daha çok motorla daha eğlenceli bi yolculuk olurdu ama valla çevremde motora binen kimse yok kardeşim antalyadaki mt üyeleriyle tanışmak istiyorum artık ama biraz pasifler organizasyon konusunda....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
-
güzel olmuş vakit harcamış bizlerle paylaşmışsın teşekkürler
-
Heyyy yawrum denize bak tebrikler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
süper mini bir gezi olmus tebrikler resimlerde harika motoruda unutmayalım dimi oda güzel
-
Dostum ellerine saglık özlemişim bu yaz kemerdeydim motorla gittim çok harika yollardı nasılda iç çektim resimlere bakarken tekrar ellerine motoruna saqlık daha daha başka gezi resimlerinlede bekleriz ...
-
KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK GUZEL RESIMLER İİ GEZMISIN HANI MOTORUNDA GUZELMIS HAFTASONUDA SIRA BENDE KUŞADASINA GIDIYORUM 1 HAFTA VARMI ORDAN OLAN MOTORCU ARKIMIZ UGRARIM YANINA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)