2007 yaz tatilim İzmir'denn kıyı boyunca Anamur'a, geri dönüş isee iç anadoludannnn..
Reklamlar
-
16 Ağustos 2007, 16:17
arkadaşşlarr herkese selamlarrr. bu seneki yaz tatilimeee bugünnn saat 16:00 17:00 arası manisa ahmetlideki babamların evindennn yola çıkarakk başlıyorumm... ilkk hedefimm marmarisss ve aşağı doğru gideceğimmm.... dönüşümde en son kısmett olursaa konya üzeri olacakkkk herkese selamlarr saygılarrr........ fotoları yoldan eklemeye çalışacağımmm...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Reklamlar
-
16 Ağustos 2007, 16:21
yolun açık olsun,,kazasız belasız hemşerim...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
-
16 Ağustos 2007, 16:27
Tabelalardan uzak dur.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
16 Ağustos 2007, 16:28
tabela fotoları yerine güzergah planı daha iyi olur
iyi tatiller, hayırlı yolculuklar..
-
16 Ağustos 2007, 16:35
hayırlı yolculuk...
25 karakterin açık olsun.
-
16 Ağustos 2007, 16:43
Er5 le yolun fazla uzun süreceğini sanmıyorum.Malum büyük motor yolları yer bitirir Hayırlı yolculuklar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
17 Ağustos 2007, 14:41
-
17 Ağustos 2007, 15:06
Davutcuğum sen gez bakalım marmarislerde gez. Bir daha memlekete gelebileceğini mi sanıyosun. Dün akşama kadar seni beklemekten ağaç oldum ofiste. Yalnız olduğum için dışarıyada çıkamadım. Ama sen dönünceye kadar Fuat hocamı öyle bir şişireceğim ki bir daha ben seni Ahmetliye o da eve sokmayacak. (Not: Bu yazıyı 2006 tatiline de yazdım haberin ola)
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
-
17 Ağustos 2007, 15:14
-
17 Ağustos 2007, 15:24
Güzel gezi yapıyorsun. Yolun açık olsun dostum. Fotoların devamını bekliyoruz.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
17 Ağustos 2007, 15:29
Yolun açık olsun.Kazasız,belasız yolculuklar.
-
17 Ağustos 2007, 15:42
kaptanpoyraz adlı üyeden alıntı
Davutcuğum sen gez bakalım marmarislerde gez. Bir daha memlekete gelebileceğini mi sanıyosun. Dün akşama kadar seni beklemekten ağaç oldum ofiste. Yalnız olduğum için dışarıyada çıkamadım. Ama sen dönünceye kadar Fuat hocamı öyle bir şişireceğim ki bir daha ben seni Ahmetliye o da eve sokmayacak. (Not: Bu yazıyı 2006 tatiline de yazdım haberin ola)
EYVAHH valla yusuf abii ne desenn haklısınn inann vaktimm olmadıı zatenn ahmetlide bir gün bilem durmadımm sabahh kalktımm 12:00 gibi kahvaltıı falann çarşıya çıktımm haluğu gördüm bir hesabımız vardı, amcamı gördümm biliyorsunn hasta sonrada 17:00 yola çıktımm gelemedimmm...neyse inşallah telafi edeceğizz...selamlarrrr.....
ylmzzz adlı üyeden alıntı
Güzel gezi yapıyorsun. Yolun açık olsun dostum. Fotoların devamını bekliyoruz.
kardeşimm kısmetse konyaya geldiğimde senin bir çayını içeceğimm...zatenn sözün varrr...görüşmekk üzereee...
hayati adlı üyeden alıntı
Yolun açık olsun.Kazasız,belasız yolculuklar.
sağolasın arkadaşş....selammmlarrrr
-
17 Ağustos 2007, 16:11
Yok bu resimler hiç hoş olmamış davut. Daha bir tane bile tabela resmi görmedik. Valla inanmayız senin bu gezine. Bir önceki gezinde alışmıştık ne güzel. (Valla karayolları yetkilileri bu sayfayı görmesin adamlar dört gözle senin bu yılki gezini bekliyorlardı eksik tabela tespiti için)
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
-
17 Ağustos 2007, 16:52
Forumdan Uzaklaştırıldı
kumita45 adlı üyeden alıntı
bittiğim an şuandır kumita abi
kazasız belasız iyi geziler ,
fotoların devamı rica olunur
-
17 Ağustos 2007, 22:35
-
17 Ağustos 2007, 22:41
Moderatör (forrap)
Kumitam fotolar süper.
Tatilini en iyi şekilde geçirmek için elinden geleni yapıyorsun sanırım
Yolun açık olsun...
-
17 Ağustos 2007, 22:47
forrap adlı üyeden alıntı
Kumitam fotolar süper.
Tatilini en iyi şekilde geçirmek için elinden geleni yapıyorsun sanırım
Yolun açık olsun...
tuncer kardeşimm sağolasınn meraketmeee izmirdeee olsaydımdaaa sizlerr özelliklee senn eğlenebilmemizz içinn çokk güzelll faaliyetlerrr aktivitelerr düzenliyorsunuzzz zatennn akhisarr veee inciraltı buluşmaşarınııı kaçırdımmm amaa dönünceee kaldığımm yerdenn ekiplee devammm bide özledimm sizleriiii....saygılarr selamlarrr öncee İZMİR MT, MANİSA MT deki dostlarr ve diğerleriii....grşmk üzere...
-
17 Ağustos 2007, 22:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi geçmediysen didim'ede uğramayı ihmal etme
hayırlı ve kazasız belasız yolculuklar...
-
17 Ağustos 2007, 22:53
-
18 Ağustos 2007, 01:14
kazasız belasız güzel km'lere
ayp ayp insan bi haber verir
pazar o taraflara uğricaz gibi muğla mt olarak
marmaris civarlarında olursan görüşelim tanışalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)