CBX250 twistarla bulgaristanda motosiklet festivali
Reklamlar
-
01 Ağustos 2007, 00:37
Reklamlar
-
01 Ağustos 2007, 01:05
Moderatör
Oh ma$allah.. Biz koltuktan popomuzu kaldiramiyoruz, siz sinirlari a$iyorsunuz.. Guzel gezi olmu$, tesekkurler paylasim icin
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
01 Ağustos 2007, 01:07
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
.benimle gelecek kimse çikmayinca hanımla ikimiz atladık motora ve gittik bulgaristana.benim XTnin ruhsat problemi olduğundan arkadaştan CBX250 twistar ı aldım ve yola koyulduk(yalnız söylemeden edemicem twistar kadar rahatsız motor daha kullanmamıştım uzun yola sakın ola twistarla çıkmayın poponuz isyan ediyon ve omuzlarınız
CBF 250 ve twister kullananlara bunu söylesen duman ederler adamı ama malesef doğru...Küçük bi scooter ya da YBR 125 tarzı bir motordan sonra CBF 250'ye geçenler için pek problem olmayabilir ama en azından senin için XT'den sonra o kadar rahatlığına ve titreşimsizliğine rağmen twister, attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olsa gerek.Ama XT ile gidebilseydin gerçekten harika olurdu.Gezi için tebrikler...
-
01 Ağustos 2007, 02:48
Slm.
Gezi süper. Yurt dışındaki festivallere katılan çok az sayıda üye var. Bunlardan biri olmak güzel bir duygu olsa gerek...
Tabiki büyük makineden inince sıkıntı yaşatmıştır.
Uzun yolda 2 kişi rahatsız edebilir...ama ybr , cbr 125 ve çin motorlarından oldukça fazla rahat olduğu ispatlanmıştır. En azından 12 saatlik gezi ve 400 km için popo huzuru garantisi veriyorum...
-
01 Ağustos 2007, 09:22
Çok güzel bir gezi. Özellikle yurt dışına yapılan gezilerin paylaşılması çok önemli. Hem seyre doyum olmuyor hemde deneyimleri paylaşıp birçok insana fikir verilebiliyor.
Yolunuz açık olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
01 Ağustos 2007, 09:48
paylaşım için teşekkürler. bulgaristan pasaportunuz mu var acaba? yoksa vize işlemlerini nasıl yaptırdınız?
==============================
==============================
-
01 Ağustos 2007, 13:43
tekerine sağlık. gezinin devamını ve fotoları merakla bekliyorum.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
01 Ağustos 2007, 13:53
güzel gezi olmuş.Paylaştığınız için teşekkürler
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
-
01 Ağustos 2007, 14:57
güzel bir gezi olmuş twister'a güvenipte yola çıkmanız güzel bir düşünce...
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
yalnız söylemeden edemicem twistar kadar rahatsız motor daha kullanmamıştım uzun yola sakın ola twistarla çıkmayın poponuz isyan ediyon ve omuzlarınız kopuyo.
CBF250'nin selesi uzun yol için biraz yoruyo buna kabul ama zaten motor turing değilki bu bir kusur olsun...ama omuzların kopması konusunu anlayamadım doğrusu...tek seferde 500 km gidip geldim omuzumda hiç bir ağrı hissetmedim halbuki...
garacava adlı üyeden alıntı
CBF 250 ve twister kullananlara bunu söylesen duman ederler adamı ama malesef doğru...
niye duman edelim arkadaşım...Honda'dan CBF250 satışları için komisyonmu alıyoruz sanki...arkadaş net bir şekilde düşüncelerini söylemiş...bu onun düşüncesidir onu bağlar...ama aynı motoru kullanan bir başka arkadaş bu görüşe katılmaz...herkesin düşüncesiyne saygı duymak lazım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
01 Ağustos 2007, 15:24
Gaziantep İl Temsilcisi
paylaşimin için teşekürler dıger resımlerı beklıyoruz
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
01 Ağustos 2007, 16:16
çok güzel bi gezi olmuş emekleriniz ve paylaşımınız için teşekkür ederiz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
01 Ağustos 2007, 17:19
Teşekkürler
Diger fotolarıda bekliyoruz
-
01 Ağustos 2007, 17:25
çok güzel bir gezi olmuş, tebrikler.
ben de vize işlemlerini merak ettim. motorla yurt dışına çıkmak için ne gibi bir işlem yapmak gerekiyor?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
02 Ağustos 2007, 01:18
harika gezi olmuş arka çanta kaç litre ?
-
02 Ağustos 2007, 01:23
Tebrikler
Sevgili arkadaşım Mustafa, çok güzel bir gezi yapmışsın bol bol eğlenmişsin anlşılan o ki. 250 lik bir motorla Bulgaristan'a gidip gelmeyi herkez göze alamaz. Bu cesaretinden dolayı seni ayrıca kutlarım. Çok da güzel fotoğraflar çekmişsin, paylaşım için teşekkürler. İnşallah ileriki tarihlerde beraber gideriz bu festivale. Selamlar...
-
02 Ağustos 2007, 01:46
ben hala motosikletle yurt dışına çıkmak için yapılması gereken işlemler ve alınması gereken izinleri merak ediyorum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
02 Ağustos 2007, 02:34
Syriana adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş twister'a güvenipte yola çıkmanız güzel bir düşünce...
CBF250'nin selesi uzun yol için biraz yoruyo buna kabul ama zaten motor turing değilki bu bir kusur olsun...ama omuzların kopması konusunu anlayamadım doğrusu...tek seferde 500 km gidip geldim omuzumda hiç bir ağrı hissetmedim halbuki...
niye duman edelim arkadaşım...Honda'dan CBF250 satışları için komisyonmu alıyoruz sanki...arkadaş net bir şekilde düşüncelerini söylemiş...bu onun düşüncesidir onu bağlar...ama aynı motoru kullanan bir başka arkadaş bu görüşe katılmaz...herkesin düşüncesiyne saygı duymak lazım...
evet mesela bende motoru aldığımdan beri 16.000 km yaptım..ama tek bir sorun bile yaşamadım..hatta yol yorgunluğu bile yaşamadım..durmadan 350 km gittiğim halde...hatta 400..
ve bu arada güzel bir gezi olmuş..benim hayalimde de yatan bir karadeniz gezisi var aslında..var mı katılmak isteyen..
As The Years Go Passing By...
-
02 Ağustos 2007, 04:27
özgürüm doğu karadenizi görcez ama
-
02 Ağustos 2007, 07:08
tebrikler , güzel gezi olmuş
daha nice kazasız belasız sürüşlere
-
02 Ağustos 2007, 13:34
hedowich adlı üyeden alıntı
özgürüm doğu karadenizi görcez ama
tamam erkmenim...artvine kadar yolu var bunun..;)
As The Years Go Passing By...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)