osmaniye/Kadirli Andırın/catak gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Arkadaslar fotolar cok cok guzel ellerinize saglik. Bir Andirinli (Hanimkoylu) :D olarak oralara gitmis kadar oldum sayenizde. 14 Agustos'ta Gaziantep MT'yi ziyaret ettikten sonra oralara da gidicem insallah.
-
arkadaşlar emeğinize deymiş.derede masa,ayaklar sudaresmen terapi
darısıda bize inşallah
-
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
Osmaniye mt süper bi gezi yapmışsınız resimler harika yemekler süper ceviz reçelini ilk defa duydum sayenizde onuda gormüş olduk en kısa zamanda görüşmek üzre...
Gaziantep Mt den Sevgiler
-
Reçel İsterük Reçel İsterük
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
-
anaaaaaaaa bu ne yaaaa!! biz de yaşıyoruz diye kendimizi avutuyoruz desenize maşallah süper bi gezi olmuş tebrik ederim.
Cyberm adlı üyeden alıntı
Reçel İsterük
Reçel İsterük
aynen katılıyorum
-
güzel gezi yapmışınız...tebrikler...reşit abi bi gezide mersine düzenlesene ....hep sen geliyon arkadaşlarıda getirsene.....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
-
31 Temmuz 2007, 13:55
hasancolakefe adlı üyeden alıntı
hasan bey merhaba.Nehir fotoları andırına varmadan yaklasık 15km daha asagıda kalıyor.hemen yol kenarı zaten.yollar cok iyi birkacyerde yol yapım calısması var ama çok kötü bir yer yok yani.gelecek hafta bizkalbalık bir grupla iskenderunda arsusmuydu neydi oraya gidecegiz sizleride bekleriz inş. hem tanışmıs oluruz.
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
tabiki aydemir bey.gelecek hafta bahana yok osmaniye grubuyla beraber arsusa gidecegiz anlaştıkmı saygılar
arkadaşlara selamlar
moto_yunus adlı üyeden alıntı
güzel gezi yapmışınız...tebrikler...reşit abi bi gezide mersine düzenlesene ....hep sen geliyon arkadaşlarıda getirsene.....
yunuscumm sana dediğim gibi haftaya sizide bekliyorum gelin tamammı haberleselim telefonum cekmeye bilir yaylaya cıkacam mesaj at bana ok ben alırım onu
Diger yorum yapan arkadaslar sizlerede tesekkur ederim daha güzel yerlere gidersiniz inş.
-
02 Ağustos 2007, 02:18
hanii osmaniye resimlerii kardessss
-
03 Ağustos 2007, 00:39
yaw atacam en yakın zamanda :D
-
25 Aralık 2008, 17:23
off off o sarışın yaşlı kurt kimin çok temiz ve toplu duruyoo
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
-
27 Aralık 2008, 12:03
Ewet Aynen O Dediğin Gibi )
-
tebrikler çok güzel bir geziymiş
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)