Gaziantep MT Osmaniye, yumurtalık,erzin gezisi (420km)
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
-
Ali abi çok güzel bi gezi gerçekleştirdik gerçekten harikaydı fevkaledi bi gezi yaptık çok şükür sorun yaşamadık ama bi mangal yapamadık ya ona yanıyorum yaw bu sefer etli ekmek yedik oda çok güzeldi ama yollar harikaydı zaten gelirken donduk ama yinede güzeldi...Geziye katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum hepinizinde eline koluna motoruna sağlık görüşmek üzre...
Gaziantep Mt (Harun)
-
ali abi ellerine saglık gerçekten çok güzel bi hafta sonuydu gezdik eglendik çok hoşdu gelen arkadaşların hepsine teşekkür ederim.ali abi bu sırada bay karızmada yakıyor ortalıgıçok güzel çıkmış fotolar tekrardan paylaşım için sagolun.
-
aydemir kardeşim geziniz çok güzel olmuş,tekerinize sağlık inş yeni gezilerle görmek iseriz siz g.antep mt yi.fakat resimler birazdaha net olsaydı çok güzel olcakmış hepiniz sağolun katılımınız için.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
harika bir gezi idi. o gün benim şansızlığım üzerimdeydi. ama güzel bir gezi oldu.
en çok nurdağının üzerindeki rüzgarı çok sevdim. rüzgar o kadar kuvettli esiyordu ki, beni uçuruma atacak diye ödüm patlayacaktı nerdeyse. ne de olsa tüysiklet gurubundanız. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah kaza bela vermesin.
harika bir gezi idi. o gün benim şansızlığım üzerimdeydi. ama güzel bir gezi oldu.
en çok nurdağının üzerindeki rüzgarı çok sevdim. rüzgar o kadar kuvettli esiyordu ki, beni uçuruma atacak diye ödüm patlayacaktı nerdeyse. ne de olsa tüysiklet gurubundanız. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah kaza bela vermesin.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
-
evet aydemir güzel gezi olmuş şayet adanada işim olmasaydı katılırdım sizlere tanışmış olurduk kısmet gaziantep te galiba elinize emeğinize sağlık görüşmek üzere
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
-
Gezimiz güzel geçti. Fakat sadece motorun üzerinde geçen zaman için güzel diyebilirim. Bana biraz para tuzagı olan yerleri gezdik gibi geldi.
YUMURTALIK: Deniz kendi malları gibi içeriye giriş ücretli ve aracın varsa (Kİ MUTLAKA VARDIR YAYA GİDEMESSİN) otopark mecburi. Bir aracın kapladığı yere 4 motosiklet konulabiliyor fakat motosikletlerede araba ücreti yani 2 YTL alıyorlar, Kask Mont gibi denize giderken yanınızda götüremeyeceğiniz eşyaların çalınmama garantisini veremiyorlar. İlk ve son gidişimdi eğer aklınızda gitme gibi bi fikriniz varsa tavsiye etmiyorum.
(Zaten denizin suyuda acayip tuzluydu sevmemiştim )
ERZİN İÇMESİ : İçmenin çeşmesinden akan su içinde bulunduğu bir çok mineraller ile sindirim sistemi hastalıkları, böbrek ve idrar yolları rahatsızlıkları ve metabolizma bozukluklarına faydası vardır. Yani ishal yapar adamı tuvaletten dişarıya çıkmasına izin vermez.
Ve bu içmede günlüğü 10 YTL ücretli pansiyonlar var ama pansiyonlarda tuvalet yok.
ahmetnr adlı üyeden alıntı
evet aydemir güzel gezi olmuş şayet adanada işim olmasaydı katılırdım sizlere tanışmış olurduk kısmet gaziantep te galiba elinize emeğinize sağlık görüşmek üzere
Merhaba Ahmet abi Sizlere her hafta biraz daha yaklaşıyoruz Nurdağı, Osmaniye. Hatay. Siz buraya gelmeden bizler sizin yanınıza geleceğiz heralde. Adanaya kucak dolusu sevgiler.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
21 Temmuz 2007, 00:47
iyi gezmişsiniz elinize saglık kazasız belasız sürüşler
-
21 Temmuz 2007, 15:06
yaw kardeşim bu kadarda olmazki ne güzel grup, ne güzel motorlar, ne güzel yerler, ne güzel dostluklar,ne güzel resimler, ve mutlu son imrenmemek elde değil,oh ne güzel bulmuşunuz yolları denizi yeşilliği gezin bakalım.herşey şahane olmuş.gezideki tüm arkadaşlara ayrı ayrı selamlar.ah orda olabilseydim diyor insan.siz gelinde istanbul keşmekeşinde motor sürün bakalım.ne keyif kalıyo ne bişey bari siz tadını çıkarın..
Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...
-
21 Temmuz 2007, 16:57
Gaziantep İl Temsilcisi
wildwolf adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler
ilgin için teşekürler
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
aydemir kardeşim geziniz çok güzel olmuş,tekerinize sağlık inş yeni gezilerle görmek iseriz siz g.antep mt yi.fakat resimler birazdaha net olsaydı çok güzel olcakmış hepiniz sağolun katılımınız için.
ümmet abi resimler netde sen acılmasını beklememişin acele etmişsın biraz
görüşmek üzere saygılar abi...
ahmetnr adlı üyeden alıntı
ahmet ustadım biliyorum geleceksınız ama bu gidşle biz oraya gelecegiz
Adana MT ye selamlar
kroscu01 adlı üyeden alıntı
iyi gezmişsiniz elinize saglık kazasız belasız sürüşler
sizin kadar gezemesekde geziyoruz işte Adanaya selamlar
sertacım adlı üyeden alıntı
yaw kardeşim bu kadarda olmazki ne güzel grup, ne güzel motorlar, ne güzel yerler, ne güzel dostluklar,ne güzel resimler, ve mutlu son imrenmemek elde değil,oh ne güzel bulmuşunuz yolları denizi yeşilliği gezin bakalım.herşey şahane olmuş.gezideki tüm arkadaşlara ayrı ayrı selamlar.ah orda olabilseydim diyor insan.siz gelinde istanbul keşmekeşinde motor sürün bakalım.ne keyif kalıyo ne bişey bari siz tadını çıkarın..
sagol sertac en kısa zamanda görüşmek üzere
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
21 Temmuz 2007, 17:28
-
21 Temmuz 2007, 17:35
ilk resimlerde çorba içtiginizi görünce inanamamıştım
tabi bombalar sonra patladı...acılı antep lahmacunları.
paylaşım için teşekkürler dostlar.
-
21 Temmuz 2007, 21:53
Deniz güzeldi yani sıcaktı. Tatlı su ise buz gibiydi ondan girmedim ben.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
22 Temmuz 2007, 18:58
@AYDEMİR Çok iyi etmişsiniz gelmişsiniz bu taraflara. Dediğin gibi sanırım siz bizden önce bizi bulacaksınız
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
22 Temmuz 2007, 22:45
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
26 Temmuz 2007, 20:44
arkadaslar cok güzel olmus gezi keşke bende memlekette olsaydım sizlere katılırdık inşallah başka sefere hoşçakalın
-
29 Temmuz 2007, 15:10
işte dostluk
evet işte motor sevgısının getirdiklerı mutlu bir dostluk ve hayatın guzellıgını görme sansı darısı dıger illerdeki motorcu arkadaslarımıza
-
31 Ağustos 2010, 16:50
bu gezılere bende katılmak ısterım ya cok guzel oluyordur....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)