Şarköy' den MT geçti, pir geçti
Reklamlar
-
Evet MT müdavimleri, Şarköy maceramızın tekmili birden hikayesine buyrunuz
Pazar sabahı, kargaların kahvaltısına dahil olduk ve Şarköy/Tekirdağ menzilimize hareket üzere Levent' te buluştuk. İstanbul'dan Katılımcılar: İhsan Hakan, Halis,Uğurtan,Semih ve denizcimuzaffer beyefendiler. Vee elbette grubun yegane aslan yüreklisi Pınarr hanımefendi (foto da ben yokum, sabahın o saatinde bizi çekecek birini bulamadıktı)
Shot with FinePix A205 at 2007-07-17
Pınarr Hanımefendinin Motoru durduğu yerde 130 yapabilen bir canavardır. buyurun ispat
Sabahın telaşesi ile temel güvenlik kontrollerimiz eksik kalmışYolda Semih arkadaşın benzini bitti. Pınarr Hanım gerekli operasyonu yaparak benzin desteğini sağladı Kendisini Örnek tamirciliğinden dolayı tebrik ediyoruz.(Karbüratör Drain tapasından aldık, hiçbirimizde hortum yoktu, ilaç gibi geldi)
Uğurtan arkadaş zavallı benzinsiz ve fakir motoru hemmen besledi
Ardından İKİNCİ KEZ BENZİN BİTİNCE mola vermemiz ve kafacıklarımızı toparlamamız gerektiğine karar verdik İlk Mola ve Sorumlusu Semih Kardeş Kendisini esefle gıdıklıyoruz.
Tekirdağ MT den arkadaşlarımız karşıladılar bizleri sağolsunlar Geç kalmamızın sorumlusunu onlara da gösterdik
Nihayetinde Şarköy'e vardık, anaaa grubun yarısı yok yavv Uğurtan'ın motor şişince beklemeye karar verdiler 20 km kala.
O da neee, yidim seni Semihh İki kulak yakışmış ama yine de
Şarköye varır varmaz Tavlaaaaaa Pınar Hanımı yenmeye niyetli idi herkeşler
Daha önce Pınarr Hanımın Lastiklerini yenileyen Halis Bey, bu seferde Elcikleri yenilemeye mahkum oldu Dersini çalışmak üzere ortalardan kayboldu
Halis Bey galibiyeti sonrası ikinci maçı için hazırlanan Pınarr Hanımdan bir adet meydan okuma pozu aldım
Ardından Semih' in nafile çırpınışları. O da dersini çalışmaya yollandı Pınarr Hanım tarafından
Tekirdağ MT sıraya girmiş bekliyor ders zilinin çalmasını
Günün Son maçı İhsan Hakan Bey ile başlıyor. Çetin geçeceğe benzeyen mücadelede top ortada diyebiliriz
Maçların yoğunluğu Pınarr Hanımı yormuş olacak ki bu sefer ihsan Hakan Bey ipi göğüslüyor veee Pınarr Hanım ders çalışmaya yollanıyor
denizcieylem' in katılmasıyla grup tamamlandı
Uğurtan Bey ertesi gün karşılaşmaya çıkacağı Pınarr Hanıma hafiften yağ çekiyor,
Akşamın ilerleyen saatlerinde güzel bir lokanta buluyoruz. Balıklar taze, kalamarlar nar gibi, salatalar, rakılar biralar derken muhabbetin ufuklarına açtık yelkenlerimizi.
Mühim olan ruh güzelliğidir baabından bir foto
Bu ne yaavv kim çekmiş bunu, yiğrenç bir foto (Kafa da hafiften kelle olmuş gibi)
Gecenin sohbetleri, Hakan Bey geniş dağarcığından arkeoloji tarihi dersi veriyor
Semih kardeşimiz günün BENZİN SARHOŞU
Uğurtan Bey gayet formda, motorum bozuk ama şimdi bile harekete hazırım, fizan bizi bekler, tavrında
Pınarr Hanım, bu şirin tatil kasabasında magazinciler tarafından rahatsız edilmeden kafasını dinleyebilmek için Tebdil-i Gözlük oturuyor efenim
Sarfoş Kafa ile araba kullanmanın yasak olmadığı, hatta kaza yapmanın teşvik edildiği yerdeyiz Neresimi, Lunapark Çarpışan Otoları
Vee gecenin kabusu, Gondol adı verilen Canavar Salıncak
Sonuç Pınarr hanım keyfinden ağladı yaavv
Ertesi gün, Uğurtan Bey Kader Maçında
Veee sonuç. Uğurtan Bey, Pınarr hanıma bir egzost borçlanıyor. (Pınarr bu gezide motosikleti komple sıfırladı vallah )
denizcieylem nihayet ayaklarının yere deyebildiği bir motor bulmanın heyecanında. Bundan sonra kendisini bir Chopper sürücüsü olarak göreceğiz sanırım
Hızını alamayan rekabetçi gurup, bu seferde ölümcül Okey Maçına başladı Maçın sonu denizcieylem-İhsan Hakan takımı yıktı geçti raakiplerini. (sanırım İhsan Hakan Beyin ve denizcieylemin şansları bir araya gelince durdurulamaz bir güç oluşturuyor )
Güzel Şarköy Plajı
Beach Volley sahası
Akşama doğru yola çıkmak için sabırsızlanan Motorlarımız
Gezimizde, Uğurtan Bey' in Motoru elektrik arızası yaptı ve parça bekleneceğinden dönüş yoluna katılamadı. Pınarr Hanım tatiline devam ettiği için bize iyi yolculuklar diledi. Semih Kardeşimiz Tekirdağ merkezden dönüşümüze katıldı, kardeşinin okul tercihlerini yapmaya gitmişti.
dönüşümüz aksilikler yüzünden zor oldu. Semih in motor elektrik arızası yaptı ve lambaları gitti, aramıza alıp koruyarak dönmeye çalıştık. Yolda yine benzini bitti Evet Yine Kendisi bir dinlenme tesisinde jandarmalara teslim ettik biz de Yok yok tam öyle değil yavvv, babası asker olduğundan jandarmalar eskortluk yapma torpili gösterdiler kardeşimize.
Böylelikle GRUP iki motora inmiş oldu İhsan Hakan Bey ve bendeniz. Keyifli bir sürüş ile İstanbul'a yaklaştık ama vakit geç olmuştu. İnanılmaz bir hal alan kamyon trafiği bizi delirtti. Her tarafımız 130-140 giden kamyonlarla doluyken bir de arkandan selektör yapan bir diğeri... Sağdan gidiyoruz olmuyor, orta şeride giriyoruz olmuyor, en soldan bastırıyoruz bu seferde seçim için yurda dönen gurbetçilerin inanılmaz hızla seyredip bir de yol istemeleri var, o da olmuyor. Çok zorlandık, hatta ödümüz mayomuza karıştı diyebiliriz.
TEM den çıkarken Hakan Bey ile vedalaştık, o an son gazimizin de o olduğunu anladık. Far Ampulü kesilmişti.
Eve vardığımızda, dehşetli bir otoban kabusundan uyanmış gibiydik. Herkesin sağ sağlim ulaşmış olması sevindirici idi. Biraz dinlenelim de, yeni gezileri organize edelim.
Bu geziden önemli ders: uzun yollara çıkmadan önce herkesin bakım yaptırmış olması çok önemlidir. Vakit hesaplamalarında Kaza Bela faktörü muhakkak ön planda tutulmalıdır. Grup Sürüşü Kurallarına uymak çok önemlidir Yanımızda alet edevat bulundurmak elzemdir. Mola ve Yakıt Alımı organizasyonları iyi düşünülmelidir.
Herkese Kazasız Belasız sürüşler dilerim
Poturdak
Reklamlar
-
-
Super Moderator
tebrik ederim
bu etkinliği kazasız belasız atlatmışsınız
bu arada metalgod kardeşimizi herkes anlata anlata bitiremiyor
yanına yedek benzin alıp çıkıcak artık yola herhalde
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
dostum motosiklet gezisi demişsin ama bu tavla turnuvası
paylaşım için thanx man. güzel eğlenmişiniz.
==============================
==============================
-
süper bir gezi olmuş valla,
fotoğraflar da harika
bu arada pınaaarrrrr
hani eşime motor kullanmayı öğretiyordun?
gezip tozmaktan vakit kalmıyor heralde....
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
benidahaki gezilere beni kabul etmicekler zaten
-
Muzocum çok güzel anlatmışsın geziyi her zamanki gibi.Yalnız bundan sonra geziye çıkmadan önce bi kurşun döktürün,muska bağlayın motorlara,arkanızdan da ayet-el kursi okuyup öyle gönderelim.Savaşmaya mı gittiniz geziye mi belli değil.Grubun yarısı dökülmüş yolda Ama gördüğüm kadarıyla yüzler her şekilde gülüyor,herkes eğlenmiş,takmamış problemleri kafasına
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
-
Gezi çok güzel Muzaffer abi..
Ama ben bi yönden size kızdım.. Alkollü iken nasıl motosiklet sürdünüz ya??
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
17 Temmuz 2007, 16:45
-
17 Temmuz 2007, 16:50
Poturdak
-
17 Temmuz 2007, 17:40
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
oldu olucak bu pazar nasil olsa ist dışına cıkamıyoruz bari oy kulandıktan sonra bir yerde toplanalım arkadaşlar yokmu bu işi organize eden
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
17 Temmuz 2007, 17:44
ne güzel gezi olmuş yaw
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
kıllıtarkan, denizcimuzaffer, hayatımHepyek
misafir arkadaşlarda şuan üyelik formunu dolduruyorlardır tebrik ediyorum muzaffer abi böyle etkinlikler siteye katılım sağlıyor
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
17 Temmuz 2007, 18:03
Güzel bir gezi çıkarmışsınız,tebrikler.
Eeee bu taraflara ne zaman geliyorsunuz?ağustosun ikinci yarısı iş seyahatlerim var.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
17 Temmuz 2007, 18:16
güzel gezi olmuş evet..
birdahaki geziye katılmak dileğiyle
-
17 Temmuz 2007, 19:13
-
17 Temmuz 2007, 19:34
Gaziantep İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş muzaffer devamını bekleriz artık tam surat......
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
17 Temmuz 2007, 19:41
Poturdak
-
17 Temmuz 2007, 19:41
süpersiniz arkadaşalr yaa
mt ailesinde insanın bir yeri özlemeye fırsatı kalmıyor yazın
bi grup assosta bi grup çeşmede bi grupp şarköyde
ne zaman ah etsemmm hemen bi paylaşım geliyor
tabii sizinle olmanın tadı eminim ayrıdırr daa
uzaktan ancak bu kadar olabiliyor.
pınarcım walla helal olsunn sana
tek tek devirmişsin baylarııı
ist.da geldiğimde haber ediyimde
bi elde benle oynaa
eksik parça kaldıysa onu tamamlarız barii
yada benim motorun kumbarasını
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
17 Temmuz 2007, 19:57
gerçekten güzel bi gezi olmuş o kadar benzin sorununa rağmen
resimlerden ve anlatımdanda görülgüğü üzere herkeze tavsiye edilir gezi olmuş darısı başımıza hadi organize olun arkadaşlar
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)