[Bolu Mt] 01.07.2007 Kızık Yayla Bayramı Cross,Ofroad
Reklamlar
-
Reklamlar
-
cok güzel bi gündü valla
SevCan'ı Gönülden...:wiinkk:
-
Oooooo Harun cum süper valla yaaaa Umarım Falcon la gezersin dağ tepe en yakın zamanda
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
uleyn rekLam yapma çizerim
-
alp er adlı üyeden alıntı
cok güzel bi gündü valla
Sen nerden Cıktın Lem
25 Krkter
dishy adlı üyeden alıntı
Oooooo Harun cum süper valla yaaaa
Umarım Falcon la gezersin dağ tepe en yakın zamanda
İnşallah Bakalım Ya Falcon Yada Xt 600 Muadil bişi...
Loft adlı üyeden alıntı
uleyn rekLam yapma
çizerim
Para Lazım .
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
sevgili Harun kardeşim sizlerde enduro konusunda büyük istikbal var.devam edin ve yılmayın.gezilerinizi sessiz bir şekilde izlemeye devam ediyorum.Buradan hepinize selam ve saygılarımla kucak dolusu sevgiler yolluyorum.Allaha emanet olunuz.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
@Arvasi3 Cok Teşekkür Ederim Hasan Abicim... Sanada En Kıza Zamanda Saglıgına Kavusmanı Dileriz Bolu Mt Olarak... Sizin o Taraflara Bi Gelemedik Abicim Ama Olurda Yolumuz Düşerse Seninle Tanısmayı Cok İsterim...
-
harika fotolar...güzel paylaşımlar....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
harika fotolar...güzel paylaşımlar....
EEE Abicim Bolu Mt Den Bahsediyoruz Burda Olsun O Kadar Değil mi ??
-
03 Temmuz 2007, 14:27
süper süper
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
03 Temmuz 2007, 16:09
saol bathu cugum
Geçmiş Olsun bu arada...
Senide En Kıza Zamanda Bizim Gibi Etkinliklerde Gormek İstiyoruz...
-
03 Temmuz 2007, 18:33
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
03 Temmuz 2007, 20:18
-
04 Temmuz 2007, 10:23
@cakalaz Teşekkürler...
@save_macc Sizede Teşekkürler... Gezilerimizi Takip Etmeniz Bizleri Sevindiriyor...
-
07 Temmuz 2007, 22:21
dostum güzel bi anlatım var ama motor ve motokros resmi göremedim elinize saglık
-
10 Temmuz 2007, 12:16
senin makinendeki silindir neymiş be abi catlama yapmadımı.sen cross suda degil dagda yap korkuttun beni valla
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
-
11 Temmuz 2007, 10:58
kroscu01 adlı üyeden alıntı
dostum güzel bi anlatım var ama motor ve motokros resmi göremedim elinize saglık
Ee endurolarla cross boyle oluyo işte anca.. Daha büyük bi motoralınca gör sen bizi
merih adlı üyeden alıntı
senin makinendeki silindir neymiş be abi catlama yapmadımı.sen cross suda degil dagda yap korkuttun beni valla
Valla benım makine saglam diyorumda kimse inanmıyo bana. Altı üstü cinli ne kadar saglam olur ki diyolar... Boyle bi olay yapıncada vay be diyolar ama neyse...
O gezi onceki gün 250 km 2 kişi akçakocaya gittik geldik. toplam 250 km yol yaptık. Yanıma en ufak anahtar bile almamıstım...
Ertesi günde oraya gittik yol 60 km bide orda yasadıgımız cross zevki cabası...En ufak bi hatayla bile karsılasmadım.. Mootorumu cok seviyorum...
-
12 Temmuz 2007, 20:50
[QUOTE=myheart;733015]Ee endurolarla cross boyle oluyo işte anca.. Daha büyük bi motoralınca gör sen bizi
fazla büyük makinayı tavsiye etmem agırlık sorun çıkartıyor 250 350 400 cc arsı makinaları tavsiye ederim başarılar
-
13 Temmuz 2007, 16:39
güzel görüntüler tekerinize sağlık ha buarada ya kadir abi nekadar zor beyenen adamsın hayatta hiç birşey mükemmel değildir
-
14 Temmuz 2007, 00:59
kankaa yine patlamışsın helal bea kankama 10 numara artık adanayada gelirsin büyük makina alırsan aslında bi ktm yada crf yakışır sana ama
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler