Muğla mt Emok festivalindeydi(28 haz/1 tem)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
-
Eskişehir , Eskişehir .
25 defa Eskişehir
-
Bir türlü katılamıyoruz bu tip etkinliklere yol mu uzak geliyor, yoksam son an başka işler mi çıkıyor bilemiyorum hep gitmek istiyorum son anda kalıyor şu iznimi alayım, ben de karadeniz tatili yapıcam inşallah. Resimler güzel çok katılan yok gibi ama masalar son derece düzenli ve şık, insan yer sofrası veya mangal sofrası benzeri bir masa bekliyor umarım çok eğlenmişsinizdir herkese selam ...
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
Abi ellerine sağlık.bunuda kaçırdık artık başka gezilerde görüşmek üzere Ayçe abla Vatanoğuna da selamlar,En azından bir vatanoğlu yanında .sevgiler görüşürüz...
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
-
Sizlerle tanıştığımıza memnun olduk Muğla MT. Fotoğraflar için de teşekkürler.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
viper_1 adlı üyeden alıntı
Eskişehir , Eskişehir .
25 defa Eskişehir
resım ıcın cok tesekkur ederım ama ben eskısehırlıyım elınıze yuregınıze saglık
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
-
Merhaba
Muğla MT tüm motosiklet organizasyonlarında yer alıyor maşallah. Bende katılmak isterdim ancak Adana'ya dönmemiz gerekiyordu. Neyse başka zaman gene beraber katılırız etkinliklere. Muğla MT'ye selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
02 Temmuz 2007, 15:51
@ mes selam bune enerji maşşallah allah nazardan esirgesin hiç hızınızı kesmeden sizleri adanaya da bekleriz selamlar saydılar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
02 Temmuz 2007, 15:52
bizde ordaydık tanıştığımıza çok memnun oldum muğla mt...
tekrar görüşmek üzre....
-
02 Temmuz 2007, 19:16
Valla abilerim çok iyi yapmışınız ne güzel ayrı ayrı olsakta memleketimizi her yerde geziyoruz Muğla Mt her yerde
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
-
02 Temmuz 2007, 20:01
işlere koşturmaktan tanışmaya konuşup laflamaya fırsat bulamadım... iyiki gelmişsiniz... güzel bir festival oldu...
-
02 Temmuz 2007, 20:01
R3N arkadaşımız lüzumsuz şekilde moderatör gazabına uğradığı için yazamıyor foruma. O da memnun olmuş tanıştığına
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
02 Temmuz 2007, 20:08
dağları aşmızsınız....var sizde bu abi......
muğla mt sizinle gurur duyuyor
-
02 Temmuz 2007, 20:40
-
02 Temmuz 2007, 21:39
-
02 Temmuz 2007, 22:12
tebrikler arkadaşlar, tebrikler muğla mt. onca yolu göze alıp bu güzel org. katılmak her motorcunun harcı değil, çok imrendim doğrusu,
yok yok bem bodrum yada marmaris e yerleşeceğim tüm kafa dengi motorcular
orada..... paylaşım için sonsuz teşekkürler mes, ayçe ve vatanoğlu
yüreğinize sağlık. diğer dostlara selamlar.
saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
02 Temmuz 2007, 22:22
-
03 Temmuz 2007, 00:08
illa motorumuz enduro olcak diye bişi yok dimi açıkçası benim motor mondial 250 mct olduğu için böyle ortamlara katılmaya çekiniyom biraz...bakıyorum abilerimde baba motorlar var eziliyom açıkçası:utangac:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)