1 Temmuz Pazar günü yaptığımız Sapanca İstanbul Deresi Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel gezi devamını dilerim
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
çok güzel gezi olmuş
çok şanslısınız
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
mobiletlerle yarış yapanlar gibi çıkmışım çoraplar moraplar iyica dağılmışım rüzgarda allahtan kaskım takılı durumu biraz kurtarmış...
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
güzel bi gezi olmus.. Scooterciler toplanmıs.. Ellerinize saglık...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
güzel gezi elinize sağlık.Bizede gitmek görmek nasip olur umarım.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
-
Alet 500 cc, bizimkiler 150 cc. Arada az da olsa biraz fark oluyor tabii
Arkadaşlar eğer gitmediyseniz ve size yakın bir yerse ömrünüzde bir kez olsun gidin, öğlen veya akşam yemek yiyin, inan bana doğanın bize sunduğu en güzel nimetlerden birini Turizmci bi arkadaşta iyi değerlendirmiş yeri olduğundan daha güzel yapmış, böyle cennet parçası yerlere az rastlanır. Mutlaka bir fırsatını bulun MT gezisi düzenleyin, ailenizi, arkadaşlarınızı alın buraya gidin diyorum. Kendi sitesinde de göreceğiniz üzere menü fiyatları oldukça uygun orada yediklerinizi İstanbul'daki en iyi yerlerde kesinlikle yiyemezsiniz.
-
ahh be şu dylana bayılıyorum yaa:(:(:(
-
03 Temmuz 2007, 23:15
-
03 Temmuz 2007, 23:23
... mutluluğunun resmi dedikleri böle bişi olsa gerek, yanlız aradaki fark siz çizmemişsiniz çekmişsiniz ...yolnuz hep açık olsun..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
-
03 Temmuz 2007, 23:35
-
03 Temmuz 2007, 23:36
Yok abi olmuyor böyle... Dylan topic'ine geliyorum
-
04 Temmuz 2007, 10:38
-
04 Temmuz 2007, 11:28
Daha önce sonbaharda havada karanlıkken gidip alabalığının tadına bakma fırsatım olmuştu ama tabiki bahçenin farkına varamamışız.Resimleri görünce şoke oldum resmen.Bu kadar güzel bir bahçe düzenlemesini malesef güzelim ülkemizde görmek çok zor.Neresi burası diye merak ederken ismini görünce benim daha önce gittiğim yer olduğunu gördüm.Sanırım en kısa zamanda tekrar bir ziyaret hatta gezi olucak oraya.Özellikle Sapanca'nın içinde dereye çıkan orman yolu için bile gidilir.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
04 Temmuz 2007, 12:17
Nassı yanii?
denizcieylem gençliğine aldırmadan sizlere kaafaltı hazırladıydı, bastınız gaza gişttiniss. Biz de size yetişelim deyi 160 a çıkınca kendimizi Bolu da bulduk
Haberiniz oldu da sonradan peşimizden mi koşturdunuz?
Benim güzel muzaffer abim biz geziyi bir hafta sitede duyurduk o kadar adama gelin dedik seni çağırmadıysak harbi ayıp etmişizdir ama abicim sende bizim topiğe ve siteye takıl be abicim hep gezilerden sonra haberin oluyor, üzülüyoruz.. sıkı ve hızlı haberleşelim diye boşuna mı kurduk o siteyi.
Buraya kesinlikle kahvaltısı için gidilir.. kahvaltı sonrası çimlerde, hamakta, hasırda yatılır, dere de bira içilir, öğlen de yemek yenip dönülür... kesinlikle akşama kadar sıkılmayacağınız bir yer..
-
04 Temmuz 2007, 12:48
-
04 Temmuz 2007, 12:53
-
04 Temmuz 2007, 13:33
aman efenim uzaklara açılıp kaybolmayalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler