[Adana MT] 17 - 25 Haziran 2007 Akdeniz Turu - 2. Marmok Festivali Gezisi
Reklamlar
-
28 Haziran 2007, 13:12
Reklamlar
-
28 Haziran 2007, 13:29
Ah ah.... içim giderek okudum...
Ama asıl bizim elemanları EMOK'a göndermek koydu ...
biz çalışmaya devam...
-
28 Haziran 2007, 13:36
Admin
Gnusher (Alp), ahmetnr (Ahmet), qrar (Erhan) ve Makine (Hasan) sizleri tek tek tebrik ediyorum. Bu kadar yol geldiniz helal olsun size. Ayrıca tanıştığımıza da çok memnun oldum sizlerle birlikte güzel bir festival geçirdik.
Tekrar Görüşmek Üzere
Sağlıcakla Kalın
-
28 Haziran 2007, 13:38
SÜPER SÜPER SÜPER,
Hakikaten uzun yol sizin için, siz sadece marmoka değil bir kültür gezisi düzenlemişsiniz gezilecek görülecek ne kadar yer varsa hepsi var allahtan, motor hacimleri de farklı ama kopmamışsınız anlaşılan tebrik ediyorum yeni etkinliklerinizi bekliyoruz.
Kahve sisteminin mucidini ayrıca tebrik etmek isterim
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
28 Haziran 2007, 13:39
Tek kelimeyle harika bir gezi sizleri tebrik ederim. Bu gezide yaşadığınız zorluklar varmıydı ayrıca böye uzun soluklu bir gezi için yanınızda eksikliğini hissettiğiniz ekipman vs. oldumu olduysa nedir birde böyle bir gezinin maliyeti nekadar, yemek, konaklama, yakıt kişibaşı ne masrafınız çıktı bu konularda aydınlatırsanız sevinirim sizlere daha güzel gezi dileklerimle Allaha emanet olun.
-
28 Haziran 2007, 13:49
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Komtan (Gürkan) hala ayılamamıştı. Bakışa bak Küçük Emrah gibi
Abi o gece içmedim ki ayılayım çadırda yatamadık, son gece rahat uyuyayım yola çıkmadan diye içtik iyi ki Adana gurubu ile tanıştığımıza çok memnun oldum.
İlk gece gidilen 620 km üzerine tulumsuz, matsız çadırdan kafamı dışarı uzatmıştım ki qrar (erhan) kardeşimin kahve ikramı ile kendime geldim, doktor işini biliyor Ahmetnr (ahmet) kask testini en kısa zamanda bitirmek üminidindeyim cbfyi kap gel abi, Gnusher (alp) çadırı satamadıysan sitede bir ilan verelim hemen, göl manzaralı, müracat AAA Makine (hasan) sağlam bir ekip toplamış gelmişsin abi, hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.
Ayrıca muğla ve izmir guruplarıylada tanışıp, kaynaştık, oldukça yorucu ama eğlenceli geçen 3 gün oldu.
Barış abiye bir şey sölemiyorum, yaktı çıramı rövanşı alırım ama
-
28 Haziran 2007, 13:57
çok güzeldi geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
(mkose)fazla masraf oldu denemez benim motor 2700km yol için 250 ytl yakıt yaktı tabi bende 250 ytl yaktım ortalama 500ytl civarında maliyet oldu fazla değil ama öncelik istemekle tabi selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
28 Haziran 2007, 14:53
Güzel gezi olmuş elinize emeğinize sağlık
-
28 Haziran 2007, 15:10
Erhan ve Hasan sizleri tekrar görmek çok güzel. Gezinizin kazasız belasız bitmesine sevindim. Hoşgeldiniz. Paylaşım için de ayrıca teşekkürler ellerinize sağlık. Bu arada Erhan, yan çanta demirlerin hayırlı olsun. Çakmaklık aparatın da çok güzel bir fikir. Nedense bundan sonraki gezilerimizde hep sıcak çay ve kahve içecekmişiz gibi geliyor bana. Selamlar.
-
28 Haziran 2007, 15:44
Makine adlı üyeden alıntı
ah memleketim vah memleketim çok özledim valla..3 fotoğraftada evimi görebiliyorum.
-
28 Haziran 2007, 15:56
-
28 Haziran 2007, 18:32
Selam dostlar, geziniz muhteşem olmuş fotoğraflarda çok güzel... Herseyden güzeli, sorunsuz problemsiz sağ salim gelmeniz....
@erhan, Sayende Pet şişeden alevde kahve ısıtmayı öğrenmiştik, şimdi de bagajda kahve pişirme..... helal olsun. İnsan istedikten sonra yapıyor.
Görüşmek üzere..
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
28 Haziran 2007, 21:20
Mükemmelsiniz vallahi Film gibi gezi yazısı olmuş. Ayrıntılı olduğu için sanki gezmiş gibi oldum. Teşekkürler tekerinize sağlık.
Ayrıca Hasan abi (Makine) gezilerine ve gezi anlayışına bayılıyorum. Tarih, doğa ve motosiklet gibi muhteşem üçlüyü bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
28 Haziran 2007, 21:49
Adana İl Temsilcisi
geziyi gerçekleştiren tüm arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum.azim ve birlikteliğinize gıpta etmemek işten değil.gezinizin sorunsuz,kazasız geçmesine ayrıca sevindim.fotolarda çok güzel.yüreğinize ve tekerlerinize sağlık.
-
28 Haziran 2007, 21:53
bu kadar güzel ve detaylı resimler ve anlatımla biz de bu geziye sanal da olsa katılmış olduk ellerinize sağlık.
-
29 Haziran 2007, 00:37
-
29 Haziran 2007, 01:54
Süper Moderatör (BBRR)
Her şeyden önce motorla 2500 küsur km için tek tek tüm adana ekibini tebrik etmek gerek özellikle Alp"i cbf 150 bir yere kadar ama alp cbr125 le bu yolu yaptıya diyecek tek laf var AFERİN ..
Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum .. Hoş geçen sene Hasan gelmişti ama topu topu 1 saat görüşebilmiştik
dönüşü molasız yapmış gibisiniz yoksa benmi öle anladım ..
En kısa sürede tekrar görüşmek üzere ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
29 Haziran 2007, 03:38
mükemmel bir gezi olmuş..öncelikle hepinizi tek tek tebrik ediyorum..muhteşem fotolar için paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler..esas olay , ekip işi ..gayet güzel ,uyumlu ve başarılı olmuş..dile kolay 2500 km , BRAVO size ..YAKIŞIR......
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
-
29 Haziran 2007, 04:22
Çok güzel çok özendim walla ne diyim hem fırsat olmadı hem de cbr 125 yorar diye gelemeyecektim bir cbr 125 görünce içim gitti helal olsun size Umarım çok daha fazla uzun geziyi beraberce yaparız birgün.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
29 Haziran 2007, 10:50
Gaziantep İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)