Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

[Adana MT] 17 - 25 Haziran 2007 Akdeniz Turu - 2. Marmok Festivali Gezisi

REKLAM ALANI
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

Haftalar öncesinden hatta aylar öncesinden planladığımız gezimizi çok şükür kazasız belasız atlattık. Marmok festivali kalabalık bir katılımla oldukça keyifli geçti. Bizde Adana MT olarak yol boyu keyifli bir yolculuk yapıp motosiklet keyfini tam olarak yaşadık. İşte fotoğraflarla gezi raporumuz.

Pazar sabahı qrar (Erhan) iş yerinde buluştuk. Motorlar yüklü.

Erhan intercom sistemini kaska takarken. Acayip mutlu. Yol yaapcaz ya

Bu arada ahmetnr (Ahmet) bot bağlıyor.

İlk gezeceğimiz yer Mamure Kalesi.

Grup içindeki en genç arkadaşımız Gnusher (Alp) görülmekte. En sağdaki.

Güzel manzaralar eşliğinde virajlı yollarda keyifli sürüşten sonra ilk kamp kuracağımız yer olan Alanya'ya varıyoruz.

Erhan kahve krizini bastırmaya çalışırken. Yol boyu kahve içti. Seviyor adam birşey demedik.

Bu kalacağım çadır ancak bunun mümkün olmadığı 1 gece geçirdikten sonra anlaşıldı. Antalya'dan 3 kişilik çadır alıp tek başıma kaldım

Gene sevecek 4 ayaklı buldum. Çok sevimliler sevmezsem olmaz.

Kamp alanından sabah kahvaltısını yaptıktan sonra ayrıldık. Hedef Antalya Beldibi kamp alanı. Ama öncesinde yol üzerinde gezilecek yerlere uğrayacağız.

İlk durak Dim mağarası. 360m uzunluğundaki bu mağara mutlaka görüşlmeli.

Dürbünden akıyoruz. Ama birşey görünmüyor neden çünkü para vermedik

Bir sonraki durağımız Alarahan. Tam karşısında da Alara Kalesi tüm ihtişamıyla görünüyordu.

Alarahan'dan sonraki durağımız Titreyen Göl. Side yakınlarındaki bu göl titriyormuş. Bi bakalım dedik.

Titreyen göl sonrası acıkan karnımızı Erzurum Cağ Kebabı ile doyurduk.

Yemek sonrası Manavgat Şelalesine gidiyoruz.

Manavgat şelalesini gezdikten sonra. Rotamızı Aspendos'a doğru çeviriyoruz.

Ahmet sıcaktan bitmiş bir halde.

Otların içindeki bu alan aslında Stadium.

Aspendos'u da gezdikten sonra. Beldibine gidip kampımızı kurduk. Bende yeni çadırımı kurdum. Tabi karanlıkta biraz zor ve yanlış oldu ama içine girdik sonunda. Sabah erkenden yola düştük. İlginç bir otel fotosunu eklemek isterim.

Antalya'dan çıkıp artık Ölüdeniz'e doğru yola koyulduk. Kıyı kenarından kıvrılarak giden virajlı yol motorcular için çok keyifli. Deniz manzarası insanı büyülüyordu.

Kekova'nın oraya geldiğimizde kısa bir mola veriyoruz. Hemen Likya dönemi kalıntıları çekmeye başlıyorum. Erhan'da kahve - çay suyu koyuyor.

Öyle sıcak ki çıkarttım tişörtü. Biraz kıro mıro göründüğümün farkındayım gruptakilerde bi ton laf etti ama beyaz atletle gezdim kimse beni durduramadı

Erhan'ın arka çanta içi kahvehane ekipmanları. Motor çalışırken suyumuzu ısıttık. Çay kahve içtik. Erhan'a teşekkür ediyoruz.

Tüm canlılar Adana MT'yi seviyor. Bizde onları. İşte tırtıl kardeş

Bi sonraki molamızda Kalkan'a varıyoruz. Burda yemek yedik. İnanılmaz motorcu potansiyeli var. Genç kızlardan tutunda 45-50 yaşında bayanlara kadar vitesli - otomatik motor kullanan herkesi görebilirsiniz.

Sonunda Ölüdeniz'deyiz. Akşam yatıp sabah erkenden kalkıp denize gittik. Tabi ölü tarafına.

Ölüdeniz sonrası Marmaris'e doğru yola koyulduk. Artık Datça'ya geçip festivale adapte olmak gerekiyordu. Marmaris'te BBRR (Barış) abimin yanına gittik.

Ben gene atletleyim. Çok sıcak kardeşim napim. Ayrıca üşeniyorum siyah atletimi giymeye

Marmaristen Datça - Aktur'a gittik. Çadırımızı kurduk. Yerleştik. Bi sonraki gün Alp'in ailesini ziyarete gittik. Ailesine burdan tekrar teşekkür ediyorum. Bizi ağırladılar yedirdiler içirdiler.

Alp'in kedisi.

Küçük bir amfora ile görüyorsunuz beni. Bu çok eski bir eser.

Alp ve Ben.

İşte kamp alanımız.

Ahmet şekil yapıyor.

Çevreden görüntüler.

Gece gelen İstanbul ekibiyle sabah kahvaltısındayız. Skulhunter, Komtan, Ümmet abi ve biz.

Şenlik alanını geziyoruz.

İşte Aktur plajı. Süper bir deniz.

Etkinlikler içinde çeşitli yarışmalar vardı ve en karizmatik motorcu sınıfına Ahmeti soktuk.

Mekana klasik bi harley geldi. 1947 model olan bu yaşlı motor görülmeye değerdi.

BMW standında K1200LT ile biz. Bu arada Borusan BMW İstinye'nin terbiyesizliğine unutmadık. Motorcular arasında olumsuz şeyler çabuk yayılır. Biraz daha ilgili ve sıcak kanlı insanları görmek istiyoruz.

MT afişini asma çalışmaları.

Erhan ve Ahmet T.Arif 'e özenip şov yaparken

Gecen Muğla MT, İzmir MT, İstanbul MT ve Adana MT beraber yemek yedi.

Komtan (Gürkan) hala ayılamamıştı. Bakışa bak Küçük Emrah gibi

Sabah Gürkan Ümmet abi ile foto çekiliyor.

Kahvaltıdayız.

İzmir Black Snake grubu bizim çadırların yanına yerleşmişlerdi. Tanıştık kaynaştık. Hakvaltıda da yan masamızdaydılar. Bizim fotoğrafımızı çektiler bizde onlarınkini. Hepsine burdan selamlar.

MT'ciler için kolaylık olsun diye park alanı ve MT için özel ayırdığımız tuvalet duşların yönergeleri üzerinde MT amblemi vardı.

Festivalin 3. günü Datça'ya doğru kortej kuruldu. İnanılmaz güzel bir andı. Ucu görünmeyen bir motosiklet grubu bayraklar motor sesleri herşey muhteşemdi.

Tek Teker Arif ve Oğlu şov yaptı.

3. gün akşam sohbet yemek ortamı.

BBRR ve Komtan

Muğla MT görülmekte.

Artık dönüş zamanı. Güzel bir kahvaltı yapıp. Marmaris'ten ayrılıyoruz. Barış abime çok teşekkür ediyoru. Adana'ya bekliyoruz.

Kahvaltı sonrası ilk durağımız Denizli - Pamukkale

Pamukkale'de hava çok sıcaktı ve geceyi orda bir motelde geçirdik. Sabah erkenden yola koyulduk. Uzun ve yorucu bir geri dönüş yolu vardı önümüzde ve düştük yollara.

İlk durak Salda gölü

Sol bacağım gördüğünüz üzere balçığa batmış durumda. Zemin oldukça yumuşak ve ynalış yere basmanın sonucu bu.

Burdur'da mola veriyoruz.

Isparta'ya geçip Eğridir'e varıyoruz. Yemeğimizide burda yiyoruz.

Konya il sınırları içinde bir yerlerde mola verdik.

Yola devam. En sonunda Sertavul geçidine varıyoruz. 1650m. Buz gibi bir hava. O kadar sıcaktan sonra bu hava çok iyi geliyor.

Tekrar yola koyulup Mut'a 10km uzaklıktaki Alahan Manastırına gidiyoruz. Tüm yorgunluğumuza rağmen kültür gezimizi aksatmıyoruz.

Ve sonunda Adana'ya vardık. Benzincide arkadaşlarla vedalaşıyoruz.

Geziye katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler. Geçrekten çok keyifli bir zaman geçirdik. 2560 km yol yaptım ve her km'sine değdi.

Başka bir gezimizde görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha XT600
    Ah ah.... içim giderek okudum...
    Ama asıl bizim elemanları EMOK'a göndermek koydu ...
    biz çalışmaya devam...

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Gnusher (Alp), ahmetnr (Ahmet), qrar (Erhan) ve Makine (Hasan) sizleri tek tek tebrik ediyorum. Bu kadar yol geldiniz helal olsun size. Ayrıca tanıştığımıza da çok memnun oldum sizlerle birlikte güzel bir festival geçirdik.
    Tekrar Görüşmek Üzere
    Sağlıcakla Kalın

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    SÜPER SÜPER SÜPER,

Hakikaten uzun yol sizin için, siz sadece marmoka değil bir kültür gezisi düzenlemişsiniz gezilecek görülecek ne kadar yer varsa hepsi var allahtan, motor hacimleri de farklı ama kopmamışsınız anlaşılan tebrik ediyorum yeni etkinliklerinizi bekliyoruz.

Kahve sisteminin mucidini ayrıca tebrik etmek isterim
    "İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

mkose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun zs 200
    Tek kelimeyle harika bir gezi sizleri tebrik ederim. Bu gezide yaşadığınız zorluklar varmıydı ayrıca böye uzun soluklu bir gezi için yanınızda eksikliğini hissettiğiniz ekipman vs. oldumu olduysa nedir birde böyle bir gezinin maliyeti nekadar, yemek, konaklama, yakıt kişibaşı ne masrafınız çıktı bu konularda aydınlatırsanız sevinirim sizlere daha güzel gezi dileklerimle Allaha emanet olun.

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Komtan (Gürkan) hala ayılamamıştı. Bakışa bak Küçük Emrah gibi

Abi o gece içmedim ki ayılayım çadırda yatamadık, son gece rahat uyuyayım yola çıkmadan diye içtik iyi ki Adana gurubu ile tanıştığımıza çok memnun oldum.

İlk gece gidilen 620 km üzerine tulumsuz, matsız çadırdan kafamı dışarı uzatmıştım ki qrar (erhan) kardeşimin kahve ikramı ile kendime geldim, doktor işini biliyor Ahmetnr (ahmet) kask testini en kısa zamanda bitirmek üminidindeyim cbfyi kap gel abi, Gnusher (alp) çadırı satamadıysan sitede bir ilan verelim hemen, göl manzaralı, müracat AAA Makine (hasan) sağlam bir ekip toplamış gelmişsin abi, hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.

Ayrıca muğla ve izmir guruplarıylada tanışıp, kaynaştık, oldukça yorucu ama eğlenceli geçen 3 gün oldu.

Barış abiye bir şey sölemiyorum, yaktı çıramı rövanşı alırım ama

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    çok güzeldi geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

(mkose)fazla masraf oldu denemez benim motor 2700km yol için 250 ytl yakıt yaktı tabi bende 250 ytl yaktım ortalama 500ytl civarında maliyet oldu fazla değil ama öncelik istemekle tabi selamlar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    kırmızı ramzey 250
    Güzel gezi olmuş elinize emeğinize sağlık

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Erhan ve Hasan sizleri tekrar görmek çok güzel. Gezinizin kazasız belasız bitmesine sevindim. Hoşgeldiniz. Paylaşım için de ayrıca teşekkürler ellerinize sağlık. Bu arada Erhan, yan çanta demirlerin hayırlı olsun. Çakmaklık aparatın da çok güzel bir fikir. Nedense bundan sonraki gezilerimizde hep sıcak çay ve kahve içecekmişiz gibi geliyor bana. Selamlar.

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Isparta'ya geçip Eğridir'e varıyoruz. Yemeğimizide burda yiyoruz.

ah memleketim vah memleketim çok özledim valla..3 fotoğraftada evimi görebiliyorum.

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    valla süper yaaaaa........ biz boşa yaşıyoz çalış çalış nereye kadar yaw bende gezmek istiyorum .........
    ya acaba benin mondial 150 kn böyle bir geziye dayanırmı kine
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

fevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DeLi 650
    Selam dostlar, geziniz muhteşem olmuş fotoğraflarda çok güzel... Herseyden güzeli, sorunsuz problemsiz sağ salim gelmeniz....

@erhan, Sayende Pet şişeden alevde kahve ısıtmayı öğrenmiştik, şimdi de bagajda kahve pişirme..... helal olsun. İnsan istedikten sonra yapıyor.

Görüşmek üzere..
    Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Mükemmelsiniz vallahi Film gibi gezi yazısı olmuş. Ayrıntılı olduğu için sanki gezmiş gibi oldum. Teşekkürler tekerinize sağlık.

Ayrıca Hasan abi (Makine) gezilerine ve gezi anlayışına bayılıyorum. Tarih, doğa ve motosiklet gibi muhteşem üçlüyü bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    geziyi gerçekleştiren tüm arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum.azim ve birlikteliğinize gıpta etmemek işten değil.gezinizin sorunsuz,kazasız geçmesine ayrıca sevindim.fotolarda çok güzel.yüreğinize ve tekerlerinize sağlık.

agokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 classic
    bu kadar güzel ve detaylı resimler ve anlatımla biz de bu geziye sanal da olsa katılmış olduk ellerinize sağlık.

Motosikleti
    opel yeni astra
    Arkadaşlar öncelikle sağ salim yuvanıza döndüğünüze çok sevindik. Sizlerle tanışmak çok güzeldi. O kadar yolu aşıp gelmeniz zaten alkışlanacak bir olay.
    resimler çok güzel emeğinize ve ayağınıza sağlık.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her şeyden önce motorla 2500 küsur km için tek tek tüm adana ekibini tebrik etmek gerek özellikle Alp"i cbf 150 bir yere kadar ama alp cbr125 le bu yolu yaptıya diyecek tek laf var AFERİN ..

Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum .. Hoş geçen sene Hasan gelmişti ama topu topu 1 saat görüşebilmiştik

dönüşü molasız yapmış gibisiniz yoksa benmi öle anladım ..

En kısa sürede tekrar görüşmek üzere ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

yeditepeli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 2013
    mükemmel bir gezi olmuş..öncelikle hepinizi tek tek tebrik ediyorum..muhteşem fotolar için paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürler..esas olay , ekip işi ..gayet güzel ,uyumlu ve başarılı olmuş..dile kolay 2500 km , BRAVO size ..YAKIŞIR......
    gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...

tronic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fazer
    Çok güzel çok özendim walla ne diyim hem fırsat olmadı hem de cbr 125 yorar diye gelemeyecektim bir cbr 125 görünce içim gitti helal olsun size Umarım çok daha fazla uzun geziyi beraberce yaparız birgün.
    [I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    HARİKASINIZ
    ne güzel olmuş ya biz gidemedik
    yüreginize , emegınıze ,tekerinize saglık allah kaza bela vermesın hepinize teşekürler ( hasan üstadim konuşturmüşsun yıne fotolari eline saglik )
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)