16-17 Haziran iZMİR-KUSADASI-DAVUTLAR CBF 150- YBR 125 Kardeşliği Gezisi
-
19 Haziran 2007, 11:03
Reklamlar
-
19 Haziran 2007, 17:05
maşallah güzel gezmişsiniz allah kaza bela vermesin.her iki motorada topcase takılmamış özel bir nedeni varmı ?file ile eşya bağlamak zor gibi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
19 Haziran 2007, 17:13
-
19 Haziran 2007, 17:34
güzel gezmişsiniz paylaşım için teşekkürler
-
19 Haziran 2007, 18:17
güzel gezmişsiniz,allah içinize sindirsin.bu otel nerdedir?fiyatları nasıldır?temizmidir? hoş bir yere benziyor.
-
19 Haziran 2007, 18:26
çok güzel gezmişsiniz
ahh ahh izmirde yaşamak vardı, tıkıldık kaldık istanbula
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
19 Haziran 2007, 18:28
sevgili özgür,
sıcakların başladığı bu günlerde, kuşadası na güzel bir yolculuk olmuş
konakladığınız yer bence çok güzel, fotoraflarda bir harika, teklifin üzerine sana bu gezide eşlik edemediğimiz için, sana borçluyuz, bir dahaki sefere hep beraber, Abdullah a selamlar, paylaşımınız için teşekkürler,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
19 Haziran 2007, 18:58
abicim bakıpda imrenmemek elde değil.Bizde böyle 1günlük kaçmaklar yapmak zor istanbul şartlarında.Sizin böyle bir imkanınız var çok güzel.fotograflar herşeyi anlatıyor.Motorcu kardeşliği
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
19 Haziran 2007, 21:20
Ehh be ya insan bi uğrar ya önümüzden geçip gidiyonuz Bidahaki sefere diyim ,fotolar güzel olmuş bu arada
-
19 Haziran 2007, 22:00
tşkler
daha sezon tam başlamadıgı için davutlarda seray otelde kaldık hersey dahil 38 e kaldık 12 ye kadar yerli içki vardı ama fazla içmedik.
Ben topcase takmadım file işimi görüyor şimdilik ileride bir kappa veya shad alacagım
Kısmetse iki motor marmaris yapacağız o zaman daha cok fotolar koyarız.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
19 Haziran 2007, 22:09
güzel bi gezi olmuş...paylaşım için teşekkürler...en son kuşadasına şubat'ta gittim...5 gün Korumar Otel'de kaldım...ama işle ilgiliydi o yüzden fazla dolaşamadım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
20 Haziran 2007, 12:04
çok imrendim şimdi....
gerçekten güzel gezi olmuş..iyi tadını çıkarmışsınız, paylaşım içinde saolun
[B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]
-
Güzel bir gezi olmuş.Fotoğraflar da güzel.Kazasız sorunsuz nice sürüşler.
-
BU gezi 2 yıl önceydi arkadaşımız üzerine 2 kez himalayalara çıktı 2 motor eskitti 1 dünya turunu tamamladı 1 kere dakar a katıldı 23 üncü oldu
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
puahah :D:D walla 2 sene önceki konuya yrm yapmak gibisi yok ybr çok temizmiş o zmnlar 0 mış anlaşılan tekerinize taş gelmesin ve böle nice nice geziler yapasınız inşallahh :D:D amin
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)