Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2-3 Haziran İstanbul Bilecik turu bol fotoğraf ve yol videosu

Motovento
    REKLAM ALANI
    ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yol videosu yaklaşık 3 saat. Bunları düzenleyip işledikten sonra buraya koyacağım şimdilik fotoğraflarla idare edin ama video belgesel tadında koyduğumda onu izlemeyi ihmal etmeyin.

[B][COLOR="DarkRed"]Alın Size Dylan ile Off-Road

Hayatonda

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

güzel ve uzun bir yolculuk olmuşa benziyor, paylaşım için sağolun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA DYLAN
    şu cumartesiler tatil olsada bizde böyle gezebilsek yav tam yapmak istediklerimi yapıyosun erdoğan bende ankaraya giderken belki bir yerlere uğrarım

Motosikleti
    BMW F650 GS
    senin ankara yol planın bende hazır
    akşam gel konuşalım..
    Hayatonda

Motosikleti
    2004 Honda Twister
    Kardeşim sen bizi katil mi edeceksin zaten asos gezini gördük şimdi de bu ...
    1. Niye haber vermiyorsun kardeşim
    2. böyle gezilere yanlız gidilir mi
    3. Kiraz ve meyve toplamaya adam lazım olur(dallar sarkmış kırılacak) biz geliriz eşimle 280km kiraz yemeye geliriz.
    4. sırada nersi var?

Güzel gezi olmuş, tanışmıyoruz ama sevgiler...
    "İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:

siyahlimuzin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T - I
    offff süper olmuş ya. ama böyle bileciğe kadar gelipte eskişehire uğramamak olmuyor
    bahçeniz süpermiş. canım accayip kiraz istedi valla. hele sizi izleyen o şeyler çok tatlılar
    benim annem söğütlü babam bilecikli olunca böyle başlıklar dikkatimi çekiyor.
    tekerinize benzininize fotoğraf makinanıza sağlık

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    Bravo arkadaşım.Helal olsun sana.İzlerken çok keyif aldım.Teşekkür ederim.
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Kardeşim sen bizi katil mi edeceksin zaten asos gezini gördük şimdi de bu ...
    1. Niye haber vermiyorsun kardeşim
    2. böyle gezilere yanlız gidilir mi
    Valla gidilmiyor, ben bizim tayfaya bir ay evvelden söyledim millet mırın kırın etti şimdi de öff bee diyorlar ama ben yolun en çok Taraklı tarafını sevdim. Yol doğruca Ankara'ya gidiyor (280 km.) ve bu yol üzerinden Karagöl yaylası, Yedigöller, Abant gibi yerlere de kolayca ulaşabiliyorsunuz. Yeni rotam bu saydıklarımı da yaparak İstanbul'a dönmek. Ancak böyle yolculuklar günü birlik yapılmıyor. Yola çok erken çıkıp 1 gece konaklayarak gezilmeli bence.
    Yakında haritamı tekrar önüme açacağım merak etmeyin. O zaman genelden de haber veririm.
    Hayatonda

Motosikleti
    Dylan
    Resimler harika yaw.mevyaları ağaçta görmeyeli çok uzun zaman oldu:D yol boyunca motorda veya sende hiç arıza çıktımı?

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alın Size Dylan ile Off-Road

Yaw su off road videoyu izlemediniz mi niye kimseden o konuda ses çıkmıyor?

valla motorda bi arıza çıkmadı da benim kıçım şekillerden şekillere girdi diyebilirim. Yolda motoru devirdim anlatsam gülmekten kırılırsınız.

Bir ara yolda yoruldum durup dinleneyim kıçım seleden ayrılsın istedim. Yol kenarında durdum. Ayağa kalktım, motordan indim, motora arkamı dönüm off kıçım! derken gümm! diye bi ses duydum baktım motor yerde. Hemen kaldırdım. Yan ayaklığı kaldırdım sanıyordum meğer kaldırmamışım motorda boşta kalında ben bekleyecek hali yoksa yıkılmış yere.. o da yorgun düşmüş belli ki. Sade sol fren kolu kırıldı. o da yolda sorun etmedi. Zaten bir aydan fazladır kırık geziyordum önceki kazada da diğeri kırılmıştı. Duruma alışmıştım.
    Fazla yorulduğumu söyleyemem Otobandan gidilmese daha az yorucu olabilir.
    Hayatonda

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Güzel bir gezi olmuş fakat son 50 küsür resim açılmamış.Diğer arkadaşlar görebiliyorlarmı bilmiyorum ama
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Süper bir gezi, süper bir anlatım, süper fotolar!!! Paylaşım için teşekkürler. Tanışmıyoruz ama bir sonraki gezine damlayacağım şimdiden söyleyeyim Video'yu seyrettim, çok güzel, harbi bir offroad olmuş, enduro'cular çatlasın bence. Kirazlar, dutlar, onlarda muhteşem, fotolara bakarken canım çekti ne yalan söyleyeyim.

Bir gün ara ile aynı yere gitmek te ayarlasan olmaz herhalde. Taraklı yolunu beğendiğine sevindim.

Tebrikler.
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erdoğan baba bunlar nasıl resimler böyle.sen cennette yer edinmişsin.öyle bi köyün yerin var ayrılırmı insan.
    ADANALILAAAAAAAAAAAAAAAAR
    böyle yeri olupta böyle yer bilipte bana hadi gidiyoruz demezseniz
    yazıklar olsun...........

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yeni hedefim yine Taraklı yolu üzerinden Karagöl yaylası, Yedi göller, Abant, İstanbul 1 güne sığmaz ama 1 gece konaklamalı kesinlikle gidilir.

Ben değil asıl Sakarya'lılar cennetten yer edinmişler de bize haber vermiyorlar. Bizim Bilecik'ten çıkıp Bozüyük'e doğru giderken ana yoldan 2 km sapınca böyle bir yere ulaşıyorsunuz, onun dışında bir yer olduğunu söyleyemem ama Sakarya'nın yer yanı böyle..
    Hayatonda

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    off off gene güzel bir gezi Elinize sağlık hocam bu aralar gezileriniz çoğaldı.Birgünde 640km yol yapmak zor olmuyormu ?Dediğiniz gibi konaklayarak yapılırsa daha keyif verici olur
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    BMW F650 GS
    zaten 1 günde yapmadım cumartesi sabah erkenden yola çıktım, pazar akşamı da döndüm.
    Hayatonda

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Tekerlegine sağlık
    Yazıların resimlerle olması daha güzel mi oluyo ne

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Çok güzel bir gezi olmuş, birde vakit ayırmış bu kadar şeyi yüklemişsin buraya ellerine, yüreğine sağlık. Hele videoda gördüğüm yollar ne öyle, bayıldım! Tam bi macera yolculuğu olmuş. Aslında böyle ulaşılabilir yerlerdeki bağa bahçeye seferler düzenlemek lazım ama konaklama meselesi sorun olur, ona da bi çare bulsak tam süper olacak.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Aslında konaklamak çok sorun değil. Böyle yerlerde nezih ve ucuz pek çok küçük otel bulmak mümkün, yok biz motorcuyuz kamp da yaparız derseniz onu da yapabilecek yer çok. Bence asıl sorun zaman. Çoğu kimse cumartesi günleri de çalışıyor ve çok kişi 2 gün böyle bir geziyle haftasonunu harcamak istemiyor. Yine de kendinize izin verip kısa süreli yerlere gidip ruhunuzu dinlendirmek isterseniz bence seçenek çok fazla yeterki kendimize bu zamanı ayırabilelim.
    Örneğin ay sonunda yapmayı planladığım gezi de sabah en geç 6 da yola çıkıp 10 civarı Taraklıda kahvaltı edip 15 kilometre mesafedeki karagöl yaylasına gidip ordan yedigöllere uzanıp abantta konaklayıp ertesi günde bolu düzce hendek adapazarı şeklinde bir tur atarak dönmeyi planlıyorum. Şu anda bu bahsettiğim yerlere gidiş hakkında en ufak fikrim yok. Nasıl gidilir nerelere uğranır bilemiyorum. Gün yaklaştığında araştırıp öğreneceğiz.
    Hayatonda

mattet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi gusel gezı olmus tebrıkler;)
    [COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)