Dylancıların Agva Macerası
-
Reklamlar
-
Bekliyoruz fotoları.. acele lütfen
-
ekleyemdim yavv resimleri, dur bir daha yapıyom
Poturdak
-
-
arkadaşlar ben yarın eklesem nasıl olur cok yorgunum uyumam gerek durun bir iki tane atayım uyumadan
-
Şindiiii
Bu dylancılar ayrı bir deli. Bir: bizim gariban Beatı seve seve aralarına aldıkları için. İkiii: ağva diye başlayıp, şilede kendimizi bulduğumuz için sağı solu belli değil bunların yani: Komple süripriz yapabilme yetenekleri var. Sonra; artık ağva olduğuna yemin ettikleri bir yerde (Yemin etmeseler bu iş Himalayalarda biterdi) BASTIK PİKNİĞİ. Bastık mangalı-kömürü
Çok eğlenceli oldu, hatta insanın mabdı alışınca bir daha ne zaman gitçez diye soruyo! (Şimdi değil yavv, en azından bir hafta sonra sormaya başlayacak, o da en iyi ihtimal)
Yemeemizi yiyinci, verdik kendimizi yollara. Yürümek ne kadar zor bişii yaa
Dönüşte dediler arkadaşlar direkmanm istanbul yapacağız!
İstanbul un İstanbul a bu kadar uzak olacağı aklımızın ucundan geçmezdi Gerçi denizcieylem horuldadığından,o ara aklı başında olan sadece benimnkinden, benim aklımdan, geçmezdi.
emeği , hakkı geçen bütün arkadaşlara teşeküürler ederiz. Lastiğinize, tekerleğinize, MP^çalarınıza Citroen Diesl inize, bizi bekleye bekleye bir hal olan halinize Allah zeval vermeye
Haftaya nereye
(Siz az dinnenin derseniz, annayışla karşılarız tabiikine)
Poturdak
-
tekerinize, paylaşımınıza sağlık, güzel olmuş gezi, kumsal felan
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
Çok güzel bir gün olmuş sizin için... Tebrikler...
Karnımda acıktı fotodaki mangaldan çıkan dumanın kokusu burnuma geldi sanki
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
-
ooohhh, fotolar eklenince şenlik gibi olmuş. Kendimi tekrar yollarda hissettim yavv
Poturdak
-
ee ne oo tüm fotoğraflar bu kadar mı? Başka yokmu yaw, şöyle güzel yol fotosu felan? Bu iş böyle olmayacak arkadaşlar, aramıza bir de fotoğrafçı artçı bulmamız gerek.. onca güzel yer gördük hiçbirinin fotosu yok.
-
güzel olmuş bea kumsalda iyi çevirmişsiniz motoru
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
Erdoğan merak etme Ablanı hazırlıyorum yol fotoğrafı çekme tekniklerine. Bir dahaki gezide tamam olur
Yamaçlarım tutulmuş yavv
Poturdak
-
Walla ne güzel.. normalde bizim hatun kullanırken arkada ben çekiyorum fotoları ama böyle gezileri onu getiremiyorum gelmiyor..
Abicim oram buram deyip durma bu haftasonu 450 km yol yapacağım belki de daha fazla.. gözümü korkutma..
Bomba gezi raporu önümüzdeki hafta beni sabırsızlıkla bekleyin anacığııım
-
Ne güzel gezi olmus, bu tür scooter organizasyonlarına benide çaarsanıza benimde scooterim var okumuş adamım üniversite mezununuyum nolur alsanıza aranızaa
-
TanImSız alemsin vesselam..
Bizim kapımız herkese açık sadece haberdar olmak yeterli.. Bu geziyi keni konu başlığımız altında kendi kendimize düzenlediğimiz için genel olarak biryerde yazıp haber vermemiştik. Sırada Düzce gezisi var.. hele bir durumlar ve zaman netleşsin bakalım.. Çadırla Kamp kuracağız ama aramızda böceklerden korkanlar var
-
İSTEYEN HERKESE AÇIK TIR ABİCİĞİM BİZİM GEZİLER BUYUR GEL BİR DAHAKİNE BEKLERİZ .ÜNİVERSİTELİ OLMAN İYİ LİSE MEZUNUNA KADAR ALIYORUZ
-
ya cok guzel bır gezıyapmıssınız elınıze aygınıza saglık kazasızelasız nıce gezıler dıerımayrıca uzun zamandır gıtek ıstedıgım ama gıdemedıgım sıle shılıme ayazmaya da gtmıssınız cook sevndımm
-
suppppppper bi gezi olmus cok canIm cekti yawwww.sinawlar bitsin direkt gezideyim
Reklamlar
-
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)