[Manisa MT] 9 Mayıs Mesir Rest. Fotoğrafları
-
Reklamlar
-
iyi olmuş arkadaşlar daha birçok kez buluşmanız dileğiyle...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
Moderatör (forrap)
-
ne demek forrap böyle güzel anları belgelemek lazım. torunlarımıza anlatırken çıkarıp resimleri de gösteririz. Ne de olsa yakında huzurevi Mt de kurulacak. ama yanına bir de kreş Mt isterim bilesiniz.
-
ucu bucagı olmayan uzunnnnnnnnn bir masa olmus.
çok güzl bi toplantı oldugu belli.
daimi olmasını dilerim
-
ellerine saglik abi fotolar guzel olmus..
hos bi gece oldu..herkese cok tesekkurler..
-
fotolar guzel çöp şişte öyleee
manisa mt biz sizinle neden halı saha macı yapmıyoz.....?
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
-
hiç bi fotoda yokum ya :( acaba gelmem mi istenmiyo :( R1 de yok... en iyisi 4 teker benim için :(
Wallace adlı üyeden alıntı
ne demek forrap böyle güzel anları belgelemek lazım. torunlarımıza anlatırken çıkarıp resimleri de gösteririz. Ne de olsa yakında huzurevi Mt de kurulacak. ama yanına bir de kreş Mt isterim bilesiniz.
ozz MT kuralım bide tam olsun anladın sen onu
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
valla çöp şişleri öyle iştahlı yiyorsunuz ki canım cekti beeeeeee
-
ben bu gruba ultra klassss diyorum. hepiniz benim için çok değerlisiniz. gecemize katıldığınız için hepinize çok teşekkürler. sizleri seviyorum dostlarım. sevgiler...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
çöp şiş oh oh canım da çekmedi değil güzel gezi olmuş
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
öle güzel karşılandık ve ağırlandık ki herkese teşekkürler,çöp şişlerin tadı hala damağımda temiz hava ve güzel insanlarla birlikte tadına doyamadığımız bir sohbet görüşmek üzere en yakın zamanda.
-
-
O garson bir arada sipariş alırken "size iki çay" diyeceğine "size iki biber" dedi işte ben orda koptum
-
gectıgımız pazar gunu abimin orda asker olması sebebıyle bende gunu bırlık manısada bulundum..akhısarda yedıgım trafık cezasını saymazssak hersey cok guzeldi..manısada gercekten motorsıklet surucusu bı haylı fazla..guzel memleket,güzel insanlar..
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
Moderatör (forrap)
-
Arkadaşlar süper bir geceydi gelen herkese sonsuz teşekkür ediyorum,umarım en kısa sürede tekrar yaparız ama asla unutmayacağım bişi var ;çöp şiş :D hayatımda hiç bu kadar doyduğumu hatırlamıyorum
-
-
valla super olmus, kiskanmadim degil hani, ama ne yapayim cok gelmek istedim ama olmadi... iki gun evel plajda guneslenirken polonyali ve rus turistlerle tanistim, onlari cevreyi gezdirmem tanitmam lazimdi sonra demezlermiydi Turkiye de gezilecek gorulecek yer yok diye... vatandaslik gorevi
ama insallah en kisa zamanda yine gorusecegiz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler